Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין איזה אינטרס יש לאנשים שעוסקים בתחום "לבדוק ולהוכיח" שיש פגיעה בלכה.

אני מוכן לנדב את הרכב שלי לכל ניסוי שיבדוק את הנושא, אם כי האמירה הטיפשית הזו כל כך נפוצה פה, שאני בטוח שכבר יש אינספור מחקרים שיתמכו בה.

הדבר היחיד שסבון כזה מזיק לו הוא ץכשירי הגנה שונים, ולכן לא מומלץ על ידי דיטיילרים בכלל. זה גם מאוד הגיוני ומקובל. מכאן ועד הצהרות על פגיעה בלכה? איזה שטויות. בוא תראה כלי מטבח שנשטפים בסבון כזה כבר עשרות שנים, לא ראיתי שזה פוגע בהם.

כלי מטבח זה לא צבע של רכב,מה הקשר?!.

הסבון כלים מכיל כימיקלים תעשיתיים שמזיקים לצבע הרכב.

פורסם

שאת זה בדקת? יש לך מחקר שמוכיח את זה? או שאתה כמובן רץ עם ההשערות? סתם ככה מתוך התעניינות כן...

במידה ומישהו כאן חקר את פירוק הלכה ע"י סבון הכלים או מה זה עושה לו כימית ובעל היכולת לבדוק זאת, אנא, עדכנו אותנו. עד אז? פיירי עושה את העבודה יופי כבר יותר מעשור במאות אלפי רכבים בעולם והכל בסדר גמור. בדיוק כמו שתגיד לי שלא.

• תוכן חדש...