Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סיריון מודל 2008 שבסה"כ אני די מרוצה ממנה.

לאחרונה החלו נקישות / קנאקים בהגה מתי שאני מסובב אותו ימינה ושמאלה (אפילו חצי סיבוב).

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ומה עלויות התיקון ?

פורסם

כשאני מסובב את ההגה ימינה ושמאלה (כמו שעושים בטסט) אני שומע את הנקישות כאילו מאזור ההגה,

לחבר שהיתה אותה תקלה אמרו ש"צריך להחליף הגה" .

פורסם

מסרק הגה נשחק, זה גם הגיוני לאוטו הזה בגיל הזה.

מה שקורה זה שנוצר חופש בין הגלגל שיניים לבין המסרק והימינה שמאלה הזה יוצר קנאק.

את הטסט הבא לא תעבור מבלי להחליף את המסרק הנ"ל.

אופנוען

פורסם

DA7 - הרגע דיברת איתי סינית...

אבל אני יכול לומר רק, שלחבר שהיתה בעיה דומה לפני שנה זה עלה בערך 1,100 ש"ח, כולל כיווון פרונט.

האם אני צריך להתכונן לזה ?

והאם זה מחיר הגיוני או שעשקו אותו ?

פורסם
DA7 - הרגע דיברת איתי סינית...

אבל אני יכול לומר רק, שלחבר שהיתה בעיה דומה לפני שנה זה עלה בערך 1,100 ש"ח, כולל כיווון פרונט.

האם אני צריך להתכונן לזה ?

והאם זה מחיר הגיוני או שעשקו אותו ?

קודם כל אני לא מדבר איתך בסינית, רציתי לדעת בטוח אם זה קורה לך כדי להרחיב אותו,

אם זה לא זה, בשביל מה אני ידבר סתם להרחיב אם זה לא קשור?

להגיד לך את האמת, זה לא דחוף, כמובן שזה מזיק .

תלך לפרונט שיעשה לך בדיקה אם זה נובע מבוקסה תחתון של משולש, הבנת ?

ואני לא מאמין שזה עולה 1100 ....

לפני שבועיים שאלתי בחברה הונדה כמה עולה בוקסה הם אמרו לי 171 שקל לאחד . (לסריון החלק פחות כסף)

אני מאמין בעבודה של פרונט יעלה לא יותר מ280 שקל עבודה + כיוון פרונט .

אני מדבר איתך ביושר . איפה נראה לך שזה קופץ ל1100 ? חתיכת גנבים

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה נובע מ"מחבר U" של ההגה שהשתחרר שנמצא מתחת לרצפת הנהג...עוקבים אחרי מוט ההגה עד היציאה שלו מתא הנוסעים, פותחים 3 ברגים, מסירים את המכסה, ורואים שם חיבור U של ההגה. מחזקים את הברגים שמחזקים את המחבר U על מוטות ההגה עד שאין יותר חופש.

זה לפי נסיוני הבעיה.

בהצלחה

פורסם

צריך לעשות את ההפרדה מהיכן הרעש בדיוק. לבדוק את המיפרק שהוזכר בתחתית מוט ההגה ואת העניין של המסרק ומוטות ההגה עצמם לראות שאין שם חופש כי המסרק זה מחלה בסיריון ו 1100 שח שהזכרת זה בטוח היה מסרק.

• תוכן חדש...