Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה צריך לבדוק בps4 יש שנייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שלא הייתה לו קונסולה מעולם, ראיתי שיש משתמשים אמריקאים, ישראלים,אירופאים בps+. אפשר לשנות את זה? אילו דברים אני צריך לבדוק בתיר קונה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אתה יכול לפתוח איזה משתמש שאתה רוצה,הרוב באמריקאים כי שם המשחקים זולים יותר מאשר משתמש ישראלי,אני למשל בקנדי.

מעבר לזה אין משהו חריג מעבר לשלמות.

שים לב שאם אתה קונה מנוי PS+ שיהיה תואם למשתמש שאתה רוצה לפתוח,למשל משתמש אמריקאי צריך PS+ אמריקאי.

אם אתה קונה קונסולה אירופאית או אמריקאית זה לא משנה אם המשחקים שלך הם מהארץ או מארצות הברית,רק לגבי סרטים זה ישפיע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אני יודע בבית של הבן אדם שאין באן לקונסולה? הבנתי שצריך תמיד להיות מחובר לאינטרנט למקרה שרוצים לשחק במשחקים שקנית שלא נמצאים על דיסק פיזי?

פורסם

כיוון שאין פריצה לקונסולה הוא לא יכול להיות בבאן,אתה יכול לשחק רק עם משחק מקורי.

אף פעם לא קניתי משחק דרך החנות לכן איני יודע,אבל כשהורדתי משחקים דרך חינמיים שנותנים בPS+ לא הייתי צריך להיות מחובר לרשת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לקבל באן גם על אקספלויטים, שפה לא נאותה ועוד שלל סיבות, לא חייב פריצה. וחינמיים הגיוני שלא יידרשו חיבור. אם הבן אדם פתח משתמש קנדי אפשר להחליף? האם דרך משתמש אמריקאי אפשר לשחק רק נגד אנשים מארה"ב?

פורסם

אתה יכול לפתוח כמה משתמשים,ישראלי,אמריקאי,אבל חשבון PS+ אתה יכול לשים על חשבון אחד בלבד.

לגבי הרשת לא יודע,כמעט ולא משחק בזה.

פורסם

בתור בעלים של PS4 בפעם השניה מאז שיצאה הקונסולה, קנה חדש, הפער במחיר לא משמעותי קונסולה עולה היום 2400 שח כולל משחק עם אחריות לשנתיים.

אם אתה קונה משתמש קח בחשבון שזה מוצר חשמלי וזה חתול בשק אי אפשר לדעת למה בן אדם מוכר אחרי כל כך מעט זמן והמחיר צריך להיות ממש מוצדק.

לגבי משתמשים תעשה מה שכולם עושים, יש לי יוזר אמריקאי שדרכו אני קונה משחקים (ועוד יוזר אירופאי ויוזר יפני) יש שוני בין החנויות בכל נושא התצוגה, מחירי משחקים, ואיזה חנות תקבל דמו מסוים לפני האחרות (דוגמא חמה היא PES 15 הדמו יצא לחנות האסיאתית בעוד שלחנות האירופאית והאמריקאית הדמו יגיע רק ב23 לחודש).

לגבי משחקי רשת סוני אימצה את השיטה שהיה באקסבוקס ומוכרת שירות שנקרא PS+ בלעדיו לא תוכל לשחק ברשת (שזה בעצם מה שמענין היום) הוא עולה 60$ באמריקאי 350 שקל בישראלית וו37 לישט בחנות הבריטית ככה אני תמיד מבצע סקר שוק היכן זול יתר לקנות משחק למכשיר ומחליט מהיכן לקנות.

השירות הזה מלבד שהוא מקנה לך אפשרות לשחק ברשת מקנה בכל חודש 3 משחקים בחינם להורדה לקונסולה (בנתיים מדובר בחרא משחקים ויקח עוד שנתים ויותר עד שנגיע למצב כמו בPS3 ששם כל משחק שמקבלים בחינם שווה כסף והוא באמת משחק שתשחק בו)

אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

בנתיים הספירה לאחור רק החלה

ea-sports-fifa-15.jpg

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

העיקר הבטיחו לנו את drive club...

9 חודשים מחכים לו.

פורסם

1800 שח עם שלט נוסף ומשחק לא שווה? פער של כמעט 1000 שקל מאיפה שאני יושב. זה הרבה לחייל

פורסם

רק שלא יפתח עוד כמה זמן פוסט חדש "איך הלכו להם לפח 1,800 ש"ח על קונסולה PS4 תקולה".

כמובן שאם זו קונסולה שנרכשה בארץ ועם אחריות אז זה משהו אחר :-)

פורסם
1800 שח עם שלט נוסף ומשחק לא שווה? פער של כמעט 1000 שקל מאיפה שאני יושב. זה הרבה לחייל

זה המחיר הרגיל שמכשירים נמכרים יד 2

בסיבוב הראשון מכרתי קונסולה עם 2 שלטים ו4 משחקים ב2200 שח

תעשה את המתמטיקה

הערכה הזו שהצגת שווה 1700-1600 שח תלוי מצב ותלוי מי היבואן

קונסולה אסיאתית כזו שנמכרת בKSP נמכרת חדשה ב2100 עם משחק

האמריקאית עולה 100 שח יותר והאירופאית של ישפאר 2400 שח

קח בחשבון שישפאר נבלות שלא ברא שטן ואם הקונסולה לא נקנתה דרכה הם לא מתקנים גם בתשלום ! כך היה בPS3

העיקר הבטיחו לנו את drive club...

9 חודשים מחכים לו.

ב1 לאוק' יוצא גרסאת דמו מורחב בחינם למי שיש PS+

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...