Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית רשת - יש מומחה בקהל?

Nakamichi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי בעיית רשת ביתית שאני סוחב מזה שנים.

בבית יש 3 מחשבים, כולם מחוברים קווית.

המחשב המרוחק ביותר עושה בעיות מזה שנים רבות.

המחשב הוחלף כבר וגם המחליף (או מחליפים) עושים בעיות.

גם ספק התשתית והמודפ הוחלפו. גם כרטיסי רשת, ניסיון לרשת אלחוטית. מה לא.

בגדול במחשב הנוכחי - הבעיה היא שהמחשב מתנתק מהאיטרנט ומציג תקלת ״רשת לא מזוהה״.

הדבר המוזר הוא שיש כבל רשת אחד ויחיד. ישן ובלוי - שאיתו הכל עובד פיקס. את זה גיליתי לאחרונה במקרה. הוא קצר לי - אז קניתי כבל רשת חדש להחליפו (קאט7. Sstp) - לא עובד.

ניסיתי אפילו כבל רשת מוצלב. כלום לא עוזר.

מה מיוחד בכבל רשת ההוא???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח סוויטש פשוט של 5 פורטים, מקם אותו ליד המחשב, חבר את הכבל הארוך שיוצא מהראוטר אליו וממנו חבר כבל פשוט של כמטר למחשב.

תבדוק אם זה עוזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה פתאום.

בין 40 ל-50 ש"ח.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10850

http://ksp.co.il/?select=.263..491.&list=1&sort=1&glist=1&uin=18624&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

עריכה אחרונה על ידי saay222
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה זה נראה לפחות מהתיאור שלו.

היתרון של המתגים ע"פ כ.רשת הוא שהם יותר רגישים ומאפשרים להתגבר על הפרעות גבוליות וכן שהגדרות שמצריכות לרוב התערבות של המשתמש בכ.רשת, נעשות אוטומטית במתגים הללו.

זה מהדף של המתג באתר הייצרנית:

http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_switches/es-3305p

שימוש במתג בצורה כזאת זה לא פיתרון קסם, אבל זה יכול לעזור במקרים גבוליים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן שהבעיה בכבל שבקיר - שיש בו איזה מגע רופף. בשלב ראשון נסה להשיג בודק כבלים ובאותה הזדמנות קנה גם לוחץ (בעצם, אתה צריך רק את הצהוב הקטן). שני הכלים התגלו לי כשימושיים יותר מדי באבחון ותיקון תקלות ברשת הביתית שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

big1 -

כבל רשת עובר בקיר מהמודם/ראוטר אל שקע בחדר.

בחדר מהשקע עובר כבל רשת למחשב.

בודק כבלים - מעניין. ארכוש.

גם את הסוויטץ 5 ארכוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את ההודעה 3 פעמים, אבל לא הצלחתי להבין מי מחובר לאן.

לא ציינת איזה רכיבים יש לך

בכל אופן שווה להשקיע פעם אחת בציוד איכותי .

במידה וזה בית שלך ולא שכירות תעביר כבלים CAT7 של טלדור עם סופיות של 3M

במידה והראוטר שאתה מקבל עם הספקית לא מספיק לך תרכוש HP SW

בנוגע לתקלה שיש לך רוב הסיכוים שאם תוריד את המהירות בכרטיס רשת ל 100 או ל 10 FULL זה יעבוד לך

mustang 67 GT, 302 engine t5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בודקי כבלים זולים הם בסה"כ 8 מודדי רציפות שמודדים בבת אחת, לא משהו שאתה לא יכול לעשות כבר עכשיו עם כל מולטימטר שהוא.

המקצועיים כבר מגלים זוגות שזורים ויכולים להגיד לך באופן די מדוייק מה רוחב הפס האפקטיבי שיכול לעבור דרך הכבל, אבל הם עולים בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...