Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט או יס?

shlomi6280
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד בעד עניין הסטרימר/htpc/דונגל ושותפיהם, במיוחד עם הפופקורן שגרם לי להפסיק להוריד סרטים וסדרות.

אבל יש לי בעיה אחת להתנתק מהוט/יס (לא רלוונטי לצורך העניין) והיא ערוצי הספורט, עוד לא מצאתי מקור איכותי שיוכל להחליף את ערוצי הספורט

פורסם

זה נבלה וזה טרפה

בחישוב גס מאוד יס\הוט 250 ש"ח לשנה(12*250) = 3000 ש"ח

פרגן לעצמך איזה מדיה סטנר \HTPC בהפרש צפה בכל הסרטים והסדרות שרק חלמת.

אצלי זה הפתרון אפילו בלי להוריד הצפייה ישירה דרך ה XBMC.

רוב התוכן גם ככה ברשת באופן חוקי בעיקר סדרות לילדים.

אין כמו לראות סרט טוב ב 1080P או בתלת מימיד סאונד היקפי.(יש גם סרטים "לילדים מבוגרים" באותה האיכות ושידורי וספורט)

אתה תבין עם הזמן כמה פרייאר הייתה שהייתה מחובר לכבלים לווין.

פורסם

ולדעתי האישית, אתה תבין יום אחד איזה פראייר אתה שתמורת 250 ש"ח לחודש (מה זה , שעתיים-שלוש עד חצי עבודה?) ייצרת לך משרה מלאה כמפיק הבידור המשפחתי.

מבחינתי, זה בערך כמו לקבל 250 ש"ח הנחה בארנונה אבל לפנות את הזבל שלי לקצה השני של העיר ולא שאוטו זבל יעמיס מידי בוקר.

במלוא הכנות, יש לי כ"כ הרבה עיסוקים וטרדות אישיות/משפחתיות/עיסקיות במשך היום, שנשמע לי הזוי שבמעט הזמן הפנוי שנשאר לי אני אקבל רשימות מהילדים מה הם רוצים לראות ומהאשה מה היא רוצה לראות ובטח על הדרך יש גם איזה שכנה שתשמח לבקש ממך "רק תוריד לי את העונה השניה של קשקושי הכס" או איזה שטות אחרת.

וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על העצבים שבלשמוע מהאשה "נו, משה, מה יהיה, כבר לפני שבוע ביקשתי שתוריד לי את היפים והאמיצים, עונה 2400, פרק 7465 עד 8679".

סאאמאק העולם, שיראו מה יש בטמבלויזיה ושיעזבו אותי במנוחה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה המחיר של שמירת הילדים משטיפת המח של הטימטום בטלויזיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסופו של דבר, זה נבלה וזה טרפה. הוט ויס זה בדיוק אותו דבר. לפני שכל בעלי יס מתחילים עם התזמורת

של "אבל התכנים, התכנים, ביס יש עושר של תכנים", אז לדעתי אין לא עושר ולא תכנים, אותו דרעק בשניהם.

מצד שני, כמו שציין בגירה, למי יש עצבים להתעסק כל היום בהורדות והתאמות, במיוחד אם יש לך ילדים,

וכמו שצוין קודם, לשידורי הספורט אין תחליף אמיתי נכון לעכשיו.

אנחנו היינו מנויים של יס, עזבנו אותם, בעיקר בגלל אי עמידה שלהם בהתחייבות, ושהם התחילו להסתבך עם

עצמם בשקרים והמצאות, אשתי כבר דאגה להעביר אותנו להוט. מאז אנחנו בהוט, בעיקר בגלל מחיר,

וגם בגלל ה-VOD לילדים, שזה פתרון מצויין עבורם, ושקט תעשייתי עבורנו :-)

פורסם
בערך באותו עניין - מישהו יכול לשפוך אור על הכדאיות למעבר מממיר מג'יק רגיל לפייבר-בוקס בהוט ? שווה/כדאי?

הממיר הרבה יותר מוצלח ואם יש לך תשתית אינטרנט שלהם אז הוא גם משמש כראוטר עם מודם מובנה בתוכו. אפשר לגלוש דרכו ביוטיוב, אפשר לחבר אותו קווית וגם אלחוטית למחשבים ולצפות בתכנים שיש במחשב, אפשר להזרים מדיה מהסלולרי לטלויזיה. אחלה מוצר!

פורסם

גם אני הייתי בחרדת נטישה מהכבלים ,עד שיום אחד חבר הכיר לי את XBMC ואז הכל השתנה ,אני בוחר מה לראות מתי לראות ואיפה לראות,

כל כך קל ליצור רשימות צפייה אישיות שזה ממש מצחיק ,אתה המפיק של עצמך זה כל היופי אתה שולט בתכנים ולא משלם על 599 ערוצים שבלאו הכי אתה לא רואה.

הבן הקטן שלי ב 4 הקלקות עכבר רואה בוב ספוג כן בעברית.

• תוכן חדש...