Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו קיה פורטה ואי אפשר לשים ברכב כסא תינוק מקדימה מאחר שלא ניתן לבטל את כריות האוויר.

אנו רוצים להחליף רכב לרכב משפחתי שניתן לבטל את כריות האוויר לצד הנהג ולשים את התינוק מקדימה.

אני יודע שממליצים לשים את התינוק מאחורה אך כרגע זו החלטתנו ואני מבקש יעוץ איזה רכבים תומכים בביטול כרית אוויר מקדימה?

אני יודע שיש רכבים כאלו עם סוויץ׳ פשוט?

אשמח שתכתבו.

פורסם

סתם לידע אישי... ברנו קאפצ'ור יש אפילו איזופיקס למושב הקידמי.

למקרה שהרכב אולי יעניין אותך.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

טויוטה קורולה החדשה (2013-2014) תתאים לך יש לה אופציה לביטול כרית אויר נוסע עם המפתח . המיקום נמצא בצד ימין איפה הפתח הימני של המזגן . אני רוצה להוסיף שהדגם החדש של הקורולה ממש מרווח נוח ופרקטי למשפחה עם תינוק וגם הצריכת דלק וביצועים (מנוע 132 כ''ס ותיבה רציפה 7 הילוכים ) להורים יש כזאת כסופה גימור GLI והם מאוד מרוצים הן מהרכב מבחינת פרקטיות מרווח וביצועים לצד צריכת דלק חסכונית :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אתה בטוח שאי אפשר לבטל? זכור לי שבצד ימין היכן שהדלת נסגרת יש מקום להכנסת מפתח וביטול הכרית

אתה מדבר על הקיה פורטה או בטויוטה קורולה? כי בטויוטה קורולה בדקתי ואני יודע שאפשרי לבטל את הכרית אוויר לצד הנהג !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

גם אני זוכר שבפורטה כן הייתה אפשרות.

אצלי באחות החורגת היונדאי I30 מבטלים עם סיבוב המפתח בקצה הימני של הדשבורד שנחשף אחרי שפותחים את דלת הנוסע. נסה לבדוק אם זה קיים בפורטה.

• תוכן חדש...