Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול החלון שליד הנהג ,התחיל לעשות בעיות ובערב צנח לגמרי .היום בבוקר פתחתי את כיסוי הדלת ,וראיתי שיש מנוע עם שלושה כבלים ,שניים לבנים ואחד שחור .אחד הכבלים הלבנים היה מחובר עם פלסטיק ,למסילת מתכת השני היה משוחרר חיברתי אותו בחזרה. הבעיה שאני לא יודע לאן לחבר את הכבל השחור נראה לי שהוא השתחרר מהחלק העליון של הדלת אם מישהו מבין ויכול לעזור אודה לו מאוד

פורסם

הרבה פעמים, כאשר הכבל יוצא ממקומו, זה בגלל חלק שנשחק, למשל אחד מחלקי הפלסטיק שבמנגנון.

אם זה המצב, לא יעזור להחזיר את הכבלים למקומן, כי הוא ייצא שוב.

בכל אופן, אם תעלה תמונה של כמה שיותר מהמערכת, יהיה יותר קל לעזור לך, ע"י מי שיש לו נסיון במנגנון דומה אפילו אם הוא לא מכיר את המנגנון הספציפי שלך.

פורסם

אני מתגורר באזור ירושלים ובחיפוש שערכתי באתר דיברת על בעל מקצוע טוב בתחום חלונות החשמל תוכל לשלוח לי שם ומספר טלפון של המקום

פורסם

גם לי הייתה תקלה במנגנון החלון במגאן(2004), ואחד הכבלים נקרע. אם לא דחוף לך לתקן את זה (אני פירקתי את המנגנון והכנסתי 2 מוטות עץ במקומו שיחזיקו את החלון במצב סגור:?) אתה יכול להזמין מebay ערכה לתיקון.

נראה לי שאני שילמתי על זה בסביבות 160 ש"ח.

ישנם ביוטיוב סרטונים המראים פירוק של הדלת והחלפת המנגנון:

פירוק הדלת:

החלפת המנגנון:

לפני שאתה סוגר את הדלת בחזרה, תוודא שכיוון פתיחת/סגירת החלון - נכון. אני הרכבתי את המנגנון הפוך ושמתי לב לזה רק אחרי שהרכבתי את כל הדלת בחזרה. עד היום אני מתעצל לפתוח את המנגנון ולסדר את זה...

• תוכן חדש...