Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה קורה בכל עסקת יד שנייה, ובכלל בהרבה תחומים. אנשים שקובעים פגישה/תור/כל דבר אחר ומרגישים לא מחוייבים + לא באמת אכפת להם שמהצד השני יש מישהו שנפגע מזה שהם לא מגיעים.

פשוט לתכנן את זה שזה לא יפגע בסדר יום ולא יגביל אותך.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

כשאני הולך למשל לראות דירה להשכרה/מתלבט לגבי רכב שאולי אקנה, ובסופו של דבר מחליט לא לסגור, אני טורח להתקשר למשכיר/מוכר כדי להגיד לו, ולא סתם להיעלם.

הרוב הגדול שהתקשרתי אליהם - מופתע מאוד שאני מתקשר בכלל, ומעריכים את זה, מה שאומר משהו על רמת הציפייה לתרבותיות שיש מאנשים במדינה שלנו.

פורסם
הרי שאני חושב על זה , אין לי כלום עם אף אחד , שום עינין למישהו שיציק אז זה כבר שיא השפל הישראלי

החיים שלך דבש אם ההתנהגות הזו כל כך זעזעה אותך עד כדי שאתה תוהה אם זה שיא השפל הישראלי.

אכן לא מנומס להבריז אבל כאן כבר עשו לו משפט שדה. אולי סתם התבלבל או שכח או שנגמרה לו הסוללה.

נכון שסביר שאני די מקל איתו והוא באמת סתם הבריז. אבל קצת פרופורציות.

פורסם

יש אנשים נורמלים שמגיעים ויש אנשים זבל...

כאשר אני רציתי למכור את הרכב, הגיע אלי בן אדם, התלהב מהרכב, קבענו מחיר וגם קבענו שעה בבוקר שלמחרת להגיע לדואר.

כמובן שהוא לא הגיע, התקשרתי אליו ואח שלו ענה לי, אמר שהוא הלך לעבודה וכל מיני תירוצים כאלה ואחרים.

דברים כאלה קורים, זה מרגיז אבל זאת התרבות במדינה שלנו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מופתע שאתה מופתע.

הייתי מופתע יותר אם הוא היה מגיע.

כפי שרשמו לך לפני, ובצדק:

כשאתה מוכר-באים אליך.

כשאתה קונה-אתה מגיע למוכר.

שיהיה בהצלחה.

סלע

פורסם
או קריית שמונה בשעה שמונה, או מעלה החמישה בשעה חמש.

זה מזכיר את הבדיחה על הגברים שמחכים ליד חדר הלידה...

למה אתה שומר בבטן, קדימה ספר....

נוסע בפריוס 2008

פורסם

בזמנו כשמכרתי רכב, קונה מאוד נחמד ביקש שאגיע אליו לעיר סמוכה בגלל שיש לו בעל מקצוע שמוכן לבצע שם את הבדיקה, הסכמתי להגיע לקונה תמורת תשלום של 200 ש"ח וכך היה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
למה אתה שומר בבטן, קדימה ספר....

או חיכיתי שמישהו יבקש :)

יושבים ארבעה גברים ומחכים בחדר ההמתנה במחלקת יולדות בבית חולים, יוצאת האחות האחראית ומודיעה "מר כהן, אני שמחה לבשר לך שנולדה לך רביעיה", הבחור מאושר ואומר "איזה צירוף מקרים, אני גר בקריית ארבע".

לאחר מכן יוצאת האחות האחראית ומבשרת "מר לוי, אני שמחה לבשר לך שנולדה לך חמישיה", הבחור מאושר ואומר "איזה צירוף מקרים, אני גר במעלה החמישה".

לאחר מכן יוצאת האחות האחראית ומבשרת "מר מזרחי, אני שמחה לבשר לך שנולדה לך שמיניה", הבחור מאושר ואומר "איזה צירוף מקרים, אני גר בקריית שמונה".

לאחר מכן יוצאת האחות האחראית ומתחילה משפט: "מר ביטון..." אבל מר ביטון בורח, היא שאלה למה הוא ברח, אז ענה לה מר כהן "הוא גר באלפי מנשה".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ולקח חשוב שלמדתי מאבי - לעולם, אבל לעולם לא לנסוע על מנת להראות לקונה את המכונית.

ברגע שבאת אליו, תמיד אתה בעמדת נחיתות.

מי שרוצה לראות את המכונית, שיתכבד ויבוא אליך.

לא מדוייק.

צריך לדעת גם לקרוא אנשים ולהבין אם הם רציניים לגביי הרכב.

אני מכרתי פעמיים רכב לאנשים שקבעו וראו את הרכב שמכרתי להם, לראשונה במכון בדיקה שהזמינו אותי אליו.

העיניין עם עמדת הנחיתות תלוי עד כמה אתה לחוץ למכור את הרכב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• אחראי פורום
פורסם

להגיע ישירות למכון בדיקה, כל עוד הוא בסביבה שלך, זה לגיטימי. לא מעט אנשים יכולים לבדוק ראשונית בעצמם ולהחליט שהרכב שווה בדיקה במוסך או מכון, אז למה לבזבז זמן?

לא מאמין שהכוונה של פאפא פרחי היתה שחובה להיפגש מתחת לבית, אלא לא לקפוץ ולעמוד לרשותו של הקונה. שהוא יתאמץ.

אני אגב, בחיים לא נפגש עם קונה פוטנציאלי ליד הבית. רובם המוחץ יהיו אנשים ללא כוונות רעות, אבל מספיק אחד עם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תרשה לי ברשותך להגן על הצד של הקונה. היום נסעתי במיוחד עד לכרמיאל (נסיעה של שעה וחמישים דקות) כדי לקנות רכב, לאור התיאורים שהמוכר נתן והתמונות שהוא סיפק אפשר היה להגיד שהעסקה הייתה סגורה וחתומה לפחות בע"פ, הגעתי כבר מוכן עם שיק בנקאי על שם המוכר, רק כדי להמחיש עד כמה הייתי רציני וציפיתי לחזור עם הרכב.

אממה (!), הגעתי עד לכרמיאל רק כדי לגלות שהשריטה הקטנה היא שריטה גדולה, כמו כן, המוכר הבטיח שלא היו תיקוני פח למרות שבחלק הקדמי ליד הפנס היה אפשר לראות בבירור שהרכב עבר התערבות של פחח וצביעה בשקל. כל הפלסטיקה מבפנים במצב עגום כאילו עברה התעללות. פשוט לא האמנתי, הסתכלתי שוב על התמונות ושאלתי אותו כיצד יתכן כי הליקויים לא מופיעים בתמונות, התשובה שלו השאירה אותי חסר מילים - "אה, התמונות צולמו כמה ימים אחרי שהרכב הגיע מהסוכנות", וואלה..?!! איזה גאון, טוב לדעת!

פעם הבאה אני אבקש תמונות עם חותמת של תאריך. חוץ מזה, אני לא מבין למה המוכרים מבלבלים את המוח ומשקרים לגבי המצב של הרכב, זה לא שאם נסעתי 100 ק"מ והגעתי עד לעזה וראיתי שהמצב של הרכב חרבנה אני אקנה אותו.

בקיצור, יצאתי עם נזק של 100 ש"ח על נסיעות + יום עבודה + זמן.

פורסם

סיכום ביניים של השרשור-

במכירה של הרכב:

א. לא לנסוע אל הקונה בשביל להראות לו את הרכב.

ב. לא לפגוע בסדר היום המקורי.

ג. רצוי לא להפגש ליד הבית שלכם.

ברכישה של הרכב:

א. לא לנסוע יותר מטווח של 50 ק"מ בשביל לראות את הרכב.

ב. לא להגיע עם ציפיות, על מנת שלא להתאכזב.

ג. לוודא כמה שיותר פרטים בטלפון.

אתם מוזמנים להמשיך.

פורסם

כשאני מוכר אני לא מוציא את האוטו בשביל אף אחד. תבואו ותראו אצלי.

כשאני קונה - אסע לכל מקום בארץ שבו נראה שאמצא רכב שהולם את דרישותיי. כבר נסעתי במיוחד לראש פינה לראות רכב. לא קרה לי דבר. בסוף לא קניתי בגלל המוכר. כפרות. שיהיה בריא. אסע גם לאילת אם צריך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discotd5 - אני מסכים איתך ב 100%.

הרכב נמכר איפה שהוא נמכר, מי שמתעניין יועיל להגיע לראות אותו.

כבר יצא לי כמעט לנסוע לכרמיאל (מפתח תקווה) כדי לראות אוטו - אחרי שהתעקשתי לקבל תמונות עדכניות של

הרכב, בצירוף התמונות נזכרו לספר לי שהרכב כבר כמה חודשים לא נוסע. במידה והייתי מחליט שהרכב מתאים, הייתי נוסע לבדוק אותו

למרות המרחק.

• תוכן חדש...