Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפורסם רכב שלי ביד 2 , בן אדם התקשר ואמר שיבוא בשעה X למקום X , הגעתי חיכיתי לו ראיתי שמתעקב אז התקשרתי ולא היה זמין , עד לאן הגיע השפל הישראלי? האם זה ילדים משועממים ? חשבתי שנגמר החופש הגדול :|

Tuning:lol:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לתבוע אותו בתביעות קטנות ולשעשע את השופט. תקלט הלאה, רק שלהבא תיתן להם לרדוף אחריך, תגרור אותם עד למקום העבודה אם צריך, כך שאם קרה ולא הגיעו, תוכל להמשיך לעיסוקים שלך.

פורסם

אכן , אולי התחרט והתבייש , אבל !ממש לא מכובד ולא ראוי מצידו , הפתרון הכי מתבקש , קרוב לבית או לעבודה ואז אין עגמת נפש

פורסם

ולקח חשוב שלמדתי מאבי - לעולם, אבל לעולם לא לנסוע על מנת להראות לקונה את המכונית.

ברגע שבאת אליו, תמיד אתה בעמדת נחיתות.

מי שרוצה לראות את המכונית, שיתכבד ויבוא אליך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באשר לשיא השפל, לא יודע.. פשוט יש אנשים שלא ממש מכבדים את זמנם של אחרים. אלו אותם אנשים שחותכים אותך בכביש, אלו אותם אנשים שמתגנבים באלגנטיות בתור למקדונלד'ס ולרופא (אני.. רק שאלה). תנתב אותם כך שיפגעו בזמן שלך במינימום וזהו.

בלי קשר לזה, יש לי מכר (ואני משער שלעוד רבים יש כזה) שאני יודע שמתישהו, ב lifetime שלי, יצוץ משום מקום וישאל שאלה טכנית בנושא שאני במקרה מתמצא בו, ינסה להתחיל ל*יין לי ת'שכל שנה, יתחבט ויתלבט עם עצמו ובסוף יילך ויעשה בדיוק את ההיפך. אנשים כאלו זכו לכינוי "Askhole" והם מציקים רק בשל הצורך להציק. הם לא מבינים מה הם רוצים מהחיים האומללים שלהם וגוררים את כל מי שרק אפשר לסלט הבלבלות הרקוב שלהם, תוך כדי שהם מזלזלים באופן מוחלט (או יותר נכון, כלל לא מודעים ל..) בחשיבות הזמן עבור אנשים אחרים. עם הזמן (ולקח לי קצת זמן, בעיקר בגלל ש"לא נעים") למדתי לחזל"ש את המזוהם הזה.

ולקח חשוב שלמדתי מאבי - לעולם, אבל לעולם לא לנסוע על מנת להראות לקונה את המכונית.

אכן, וזה נכון לכל עסקת יד"ש.

פורסם

1. כי יש אנשים קקות (סליחה על הביטוי).

2. מי שרוצה לראות הרכב - שיגיע עד אליך (בלי שום תירוצים להפגש באמצע הדרך).

3. כי חושבים שבגלל מצב השוק של מוכרים בלבד, אפשר לטרטר את המוכר.

4. כשאתה צריך לקנות משהו - אתה ניגש לחנות (קנייה מקוונת זה משהו אחר).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה לא חדש, קטע תרבותי חברים !!!

ולפי כך מי שמעוניין שיבוא אליך וגם אל תשנה תוכניות משמעותיות בשביל זה....

פורסם

לצערי יש קונים רבים שבטוחים שהם עושים טובה גדולה שהם באים לראות את האוטו שלך ולכן אפשר לקבוע ופשוט לא להגיע.

בסוף, בדר"כ כצחוק הגורל הם יקנו רכב שחוט מסוחר שיהיה מוכן לשחק עבורם את המשחק.

פורסם

וואו, ככ מדוייק ונכון , יש דבר שנקרא הצהרת כוונות , המינימום זה להגיע לבנאדם ולראות את הרכב .

פורסם

אני תמיד מזמין אנשים אליי. לא נוסע לפגוש אף אחד בשום מקום.

ככה גם אם הוא לא מגיע, אני לא מוטרד בכלל ויכול להמשיך לשבת מול הפורום בנוחות.

כנ"ל גם כשאני קונה רכב, אני תמיד מגיע למוכר.

V5

פורסם
בן אדם התקשר ואמר שיבוא בשעה X למקום X , :|

איך בשעה X במקום X ? קבעתם בשעה ארבע בקריית ארבע ? חחח

סתם... קבל עצה, תוריד ציפיות מאנשים תתאכזב פחות, המיוחד כשזה מגיע לכסף.

כל המשחק הזה שלנסות להוריד בצורה חזירית מגעיל לדעתי. אני אישית כשמפרסם למכירה כותב 'מחיר סופי' בלי קשקושים, מתאים תיקח לא מתאים תתקדם.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

או קריית שמונה בשעה שמונה, או מעלה החמישה בשעה חמש.

זה מזכיר את הבדיחה על הגברים שמחכים ליד חדר הלידה...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כי לאנשים לא אכפת מזמנם של אחרים, והם חושבים שכל העולם סובב רק סביבם.

אני מזמן כבר הרמתי ידיים לכל תקווה של תרבות במדינה זו.

• תוכן חדש...