Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר [פיג׳ו 307 2003]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים הכנסתי את הרכב למוסך עקב מצב חרום בגיר (ננעל בהילוך 3), לאחר בדיקה במוסך מורשה פיג׳ו, החלפתי שסתומים לגיר והחלפתי שמן גיר

מרגע החלפת השסתומים התחלתי להרגיש ״מכות״ ברכב בזמן עמידה

היום לאחר שהתפנה לי זמן נכנסתי שוב למוסך לבדיקה ונאמר לי שיש צורך בשיפוץ גיר (בטיפול הקודם נאמר לי שאין צורך בשיפוץ והשסתומים פתרו את הבעיה והגיר לא מזייף)

ואני שואל אתכם... לא היה מיותר להחליף את השסתומים ?

לא יכלו לדעת מהתחלה שיש צורך בשיפוץ ולחסוך לי את ההוצאה של השסתומים? (2000 ש״ח +)

תודה רבה

פורסם

טעית בכך שחיכית חודשיים. אם הבעיה התגלתה מיד לאחר החלפת השסתומים - היית צריך לחזור למוסך ואז ייתכן שהיו מקזזים חלק מעלות השיפוץ.

אין פסול בכך שביצעו קודם החלפת שסתומים בתקווה שזה יפתור את הבעיה בעלות נמוכה יותר.

אם לא יתנו לך הנחה על השיפוץ, אין כל יתרון בביצוע שיפוץ גיר במורשה פיז'ו. יש בפורום המלצות על מכונים שיבצעו את אותה עבודה בעלות נמוכה יותר.

קבל מן המוסך הצעת מחיר ובדוק אצל משפץ אחר.

פורסם

לצערי עברתי בדיוק אותו סרט

תקלת החלקה בגיר,מצב חירום,החלפת שמן ושסתומים,ואז הגיע פסק הדין,שיפוץ גיר.

רוצה עצה ממני ? אל תחזור למוסך שעושה ניסויים על חשבונך,דרוש את הכסף בחזרה ותאיים בתביעה !

תכין 4500 שקל,לך רק למקום מוכר שנותן אחריות,או לספי,ותהנה מהאוטו

חלק מהמוסכים מצאו שיטה,תשלם על החלפת שסתומים ושמן,ואז נתקדם לשיפוץ גיר

פורסם
לצערי עברתי בדיוק אותו סרט

תקלת החלקה בגיר,מצב חירום,החלפת שמן ושסתומים,ואז הגיע פסק הדין,שיפוץ גיר.

רוצה עצה ממני ? אל תחזור למוסך שעושה ניסויים על חשבונך,דרוש את הכסף בחזרה ותאיים בתביעה !

תכין 4500 שקל,לך רק למקום מוכר שנותן אחריות,או לספי,ותהנה מהאוטו

חלק מהמוסכים מצאו שיטה,תשלם על החלפת שסתומים ושמן,ואז נתקדם לשיפוץ גיר

אתה קיבלת את הכסף בחזרה?

פורסם

את האמת לא דרשתי את הכסף בחזרה בגלל שלא היה לי כוח למלחמות,לרוץ,לצעוק,לתבוע,להוכיח,,,

אני לא מכונאי רכב,ואין לי ניסיון בזה,אני עוד אדם מהשורה שלומד תוך כדי,והיום בדיעבד אני יודע שאפשר להוציא בכל מוסך מורשה של לובינסקי את ההיסטוריה,ואכן היה רשום חצי שנה לפני שקניתי את הרכב,המלצה לשיפוץ גיר אחרי שכבר ניסו במוסך צמרת את טיפול השמן והשסתומים.

כאשר הגעתי ל "י.ש. מוסכי הגליל" (מחיאות כפיים) לא ידעתי את זה,והם בקלות יכלו להיכנס למחשב,להוציא פלט היסטוריה ולראות שכבר אין טעם להכניס אותי להרפתקה,אבל הם לא עשו את זה !

זה שבתמימותי לא הסתכלי על היסטוריית הרכב,ניחא,זה עלי,אבל הם יכלו ישר לומר לי שאין טעם,לך ישר לשיפוץ גיר.

מחיאות כפיים לשי

פורסם

אם זה רשום בהסטוריה של הרכב והמוסך בכל זאת החליף שוב שסתומים, תנסה לפנות לשירות לקוחות של לובינסקי. אולי יעזרו לך בנושא.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

זו בדיוק הסיבה שאנחנו מקזזים את עלות החלפת השסתומים מעלות שיפוץ הגיר במידה ויש צורך בשיפוץ גיר עד חצי שנה ממועד החלפת השסתומים.

אורן.

פורסם

כאשר הגעתי ל "י.ש. מוסכי הגליל" (מחיאות כפיים) לא ידעתי את זה,והם בקלות יכלו להיכנס למחשב,להוציא פלט היסטוריה ולראות שכבר אין טעם להכניס אותי להרפתקה,אבל הם לא עשו את זה !

זה שבתמימותי לא הסתכלי על היסטוריית הרכב,ניחא,זה עלי,אבל הם יכלו ישר לומר לי שאין טעם,לך ישר לשיפוץ גיר.

מחיאות כפיים לשי

אותו שי מי.ש. מוסכי הגליל זכור לי היטב ולא לטובה.

למזלי הבנתי את זה ישר אחרי הטיפול הראשון (הסטנדרטי) והלכתי למוסך אחר.

אני ממליץ על מוסך מירון בצ'ק פוסט ועל שגיב, לטיפולים שוטפים. או אם אתה רוצה להדרים מוסך גבע בתל אביב

אבל כשבגירים עסקינן אז חובה לנסוע לספי בפתח תקווה, תקבל טיפול ותיקון מסור במחיר הוגן

פורסם

למה אי אפשר לבדוק ממה נובעת התקלה?

אני מניח שניתן לעשות בדיקת לחצים או משהו כדי לדעת אם השסטומים לא תקינים או שמדובר בבעיה בתיבה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ממליץ בחום על ספי , שירות מעולה, מקצוען אמיתי.

מכיר את הגירים האלה מתוך שינה.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

ממליץ על ספי מניסיון אישי שלי.

הגעתי אליו עם היונדאי שלי והבחור בדק, נתן כמה אופציות ולבסוף בשיתוף פעולה איתו מצאנו את הדרך הנכונה. ממליץ בחום להגיע אליו. כבר הייתי במוסכי מדרכה חאפרים ומוסכי מורשה יבואן, מי שמזלזל בי ובאוטו שלי אני ממש לא אחזור אליו. לא פעם בעלי המקצוע פה בפורום מגלים אמינות ומקצועיות ושווה להגיע אליהם.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...