Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסובארו b4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אחרי 6 שנים נהדרות מלאות קילומטרים וליטרים של דלק ועם אפס תקלות הצלחתי בנס למכור את הניסן מקסימה הישנה והחבוטה שלי והתחדשתי בסובארו b4 2007 עם 145000 ק"מ יפיפיה . בינתיים צריכת הדלק מפתיעה לטובה לעומת הניסן,הרכב הרבה יותר זריז חזק ומהיר אבל נוטה להרעיש במהירויות גבוהות ולהתרסק למהמורות וכבישים משובשים.

קבלו תמונה של הכלה ושל הישנה.

20140827_164842.jpg

e1_1_3_173935_20131023201014.jpg

פורסם

תתחדש! ניראית טוב. מקסימה הייתה 2 ליטר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש!!

מה ההבדל בין צריכת הדלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המקסימה היתה 2 ליטר וההבדל הוא בין 6-9 לליטר במקרה הטוב במקסימה לבין 9-12 לליטר בסובארו אבל כרגע יש קצת התלהבות יתירה אז לוחצים קצת יותר מהרגיל.

פורסם

אתה מתכוון לחצאית בצד הרכב?

זה מגיע עם הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
אפשר לשאול בכמה נמכרה המקסימה?

חיפשתי כזאת לאחרונה ולא זוכר שראיתי אותה ביד 2

נמכרה ב 5000 ש"ח. חוק מרפי-שנה וחצי ניסיתי למכור וקיבלתי 3 טלפונים ועכשיו באו אלי קרוב ל5 אנשים ששמעו שמכרתי ואמרו שהיו קונים.

גם אצלי יש השחמה לחלונול ומדבקה על האחורי.

עריכה אחרונה על ידי suzu
פורסם

תתחדש!

נראת נהדר,אני מאוד אוהב את הרכב הנ"ל בצבע הזה,לדעתי אם תנקה אותי טוב טוב כולל צמיגים וכו' היא תראה נהדר הרבה יותר.

פורסם

תתחדש.

אני אישית אהבתי יותר את הנסיעה במקסימה (נסעתי בדגם האמריקאי ששונה מעט מזה שנמכר בארץ והיה עם מנוע 3 ל'). זכורה לי נסיעה שקטה וחלקה מאוד. דווקא את ה-B4 פחות אהבתי.

פורסם
תתחדש.

אני אישית אהבתי יותר את הנסיעה במקסימה (נסעתי בדגם האמריקאי ששונה מעט מזה שנמכר בארץ והיה עם מנוע 3 ל'). זכורה לי נסיעה שקטה וחלקה מאוד. דווקא את ה-B4 פחות אהבתי.

המקסימה היתה הרבה יותר נעימה ורכה אבל ברגע שהתחלת קצת ללחוץ ולנסות להסתובב ההרגשה היתה כמו של ספינה בים גלי לעומת הסובארו. מה גם שאי אפשר להשוות מערכת בקרת אקלים של רכב בן 7 לרכב בן 18.

• תוכן חדש...