Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, היום הסתיימה ההתקנה בפולקסווגן פאסאט 98 של חבר שלי אבי, הניק שלו בפורום זה GZA3, הותקנה ברכב המערכת הבאה:

HU:

JVC KD-G700

2 סטים קומפוננט לייטנינג אודיו בולט (1 מאחורה ו1 מקדימה, הכל במיקום המקורי בדלת).

2 סאבים 12" של SPL הסדרה החזקה יותר...

מגבר מונובלוק SPL בעוצמה של 550W RMS

מגבר סוליד אודיו פורמולה 4, 500W 4ערוצים, מגביר את הקומפוננטים.

כל ההתקנה מהתחלה ועד הסוף בוצעה בסאונד FX, וכללה תיקון של טעויות קודמות...

ההתקנה בוצעה כמו שצריך, כל החיווטים בשרשורים, כבלים איכותים, הגבהות עץ, פלטת MDF בעיצובו של עופר למגברים, ובקיצור, כל מה שאמור להיות בהתקנה.

אני מאוד מרוצה מההתקנה, קצת פחות מהסט קומפוננט, אבל יהיה טוב, בעתיד נחליף...

תמונות יהיו בקרוב...

אז תודה לכל צוות סאונד FX, אריאל (פוקו), רועי, עופר, ארז, ליטן, ואולי אם עוד שכחתי מישהו...

רועי, תודה, אמנם היה קשה לחזור עם הרכב אתמול בלילה ללא מערכת עד י-ם ולשמוע מוזיקה דרך הנגן MP3 של הפלאפון...

מי שלא יודע, רועי הרע הזה תקע אותנו אתמול ללא מערכת, והאוטו נסע ככה לירושלים...

היה שווה!!!

לילה טוב לכולם

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערב טוב לכולם, היום הסתיימה ההתקנה בפולקסווגן פאסאט 98 של חבר שלי אבי, הניק שלו בפורום זה GZA3, הותקנה ברכב המערכת הבאה:

HU:

JVC KD-G700

2 סטים קומפוננט לייטנינג אודיו בולט (1 מאחורה ו1 מקדימה, הכל במיקום המקורי בדלת).

2 סאבים 12" של SPL הסדרה החזקה יותר...

מגבר מונובלוק SPL בעוצמה של 550W RMS

מגבר סוליד אודיו פורמולה 4, 500W 4ערוצים, מגביר את הקומפוננטים.

כל ההתקנה מהתחלה ועד הסוף בוצעה בסאונד FX, וכללה תיקון של טעויות קודמות...

ההתקנה בוצעה כמו שצריך, כל החיווטים בשרשורים, כבלים איכותים, הגבהות עץ, פלטת MDF בעיצובו של עופר למגברים, ובקיצור, כל מה שאמור להיות בהתקנה.

אני מאוד מרוצה מההתקנה, קצת פחות מהסט קומפוננט, אבל יהיה טוב, בעתיד נחליף...

תמונות יהיו בקרוב...

אז תודה לכל צוות סאונד FX, אריאל (פוקו), רועי, עופר, ארז, ליטן, ואולי אם עוד שכחתי מישהו...

רועי, תודה, אמנם היה קשה לחזור עם הרכב אתמול בלילה ללא מערכת עד י-ם ולשמוע מוזיקה דרך הנגן MP3 של הפלאפון...

מי שלא יודע, רועי הרע הזה תקע אותנו אתמול ללא מערכת, והאוטו נסע ככה לירושלים...

היה שווה!!!

לילה טוב לכולם

חבל שאתה לא מרוצה מהקומפוננט זה החלק הכי חשוב והכי מרכזי במערכת ( לא SPL )

למה שלא תנסה סטים אחרים אני בטוח שאריאל לא יעשה לך בעיות

וברצון יציע לך סטים אחרים..

פורסם

אריאל כבר הציע לי מה לקחת:

רוקפורד החדש...

אבל אתה יודע, חבר שלי לא קוטף כסף מהעצים כאילו שזה פקאנים, ואת הקומפוננטים אנחנו הבאנו, הוא מכר לנו רק מה שקשור ל-SPL, וביצע התקנה להכל...

בנתיים עובדים על החלפת הסט קומפוננט...

פורסם
אריאל כבר הציע לי מה לקחת:

רוקפורד החדש...

אבל אתה יודע, חבר שלי לא קוטף כסף מהעצים כאילו שזה פקאנים, ואת הקומפוננטים אנחנו הבאנו, הוא מכר לנו רק מה שקשור ל-SPL, וביצע התקנה להכל...

בנתיים עובדים על החלפת הסט קומפוננט...

על זה נאמר "בזעת אפיך תאכל קומפוננט"
פורסם
כן הייתי היום בסאונד FX

התקנה מאוד יפה

סאבים מרשימים......

מגבר 550W תותח על....:wink: .

אחלה של ציוד

תמיר

מתי היית??

חוצמזה, מה נסגר עם הפירמיד שלך?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
מתי היית??

חוצמזה, מה נסגר עם הפירמיד שלך?

שלומי

מת.......

אני עושה בונה עכשיו מגבר לאוטו מבוסס על הספק של הפיירמיד משהו פצצה.....

בקרוב אני יפתח נושא בפורום עם הסברים ותמונות..... :wink:

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אריק, אני יודע בדיוק למה אמרת את מה שאמרת, כן, אני רוצה לשמוע את הסאונד ולא רק את התאורים...

בכללי מערכת סבבה, עכשיו אנחנו כבר בבית בי-ם, ודי היה נחמנד בדרך לכאן, מתרגלים לאט לאט לסאונד, באסים חזקים מאוד (אבי מתלונן, פוקו תתכונן מחר לכיון מחדש, הלך לנו המצבר מקודם)

בקיצור, לילה טוב, ותרומות לסט קומפוננט חדש של רוקפורד פוסגייט יתקבלו בברכה, את התרומות ניתן להעביר ישירות לפוקו.

לילה טוב, נתראה מחר.

פורסם

אחלה רכיבים, תתחדש.

ואם אני לא טועה, אז אני מכיר את GZA3 עוד מלפני כמה שנים. תמסור לו ד"ש חם ממתן-נט :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

טוב, היום, אחרי ההתקנה, נסענו קצת, והמערכת דופקת בנזונה, רק צריכים להחליף מגבר וקומפוננט מקדימה, ויהיה ממש נחמד :)

הרכבנו היום מגנזיום בפאסאט :)

רועי, מחר בבוקר אנחנו באים, יש בעיה בפאנל החשמלי, הוא לא נופל משומה, ואין לנו איך להחליף דיסקים, חוצמזה, יש לנו חשבון קליל לסגור :)

• תוכן חדש...