Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופריקו, חשבנו נעלמת לנו אי שם בעולם, חחח יש מצב הבעיה בפאנל מטעות בחיבור או שצריכים לבוא עם הג'ובה להחליף את הפאנל הזה ?

אגב עופר, הבאסים אכן טייט להגדרתך, ונותנים בומים כמו שצריך

היום שמנו לאוטו 4 ג'אנטים בתחנת הדלק בהמשך הרחוב, בשילוב 4 צמיגי דאנלופ SP SPORT

הם נבהלו כשהוצאתי את ה"בלוקים" מאחורה :)

ואבי המצחיק נשפך באוטו בזמן שהחלפנו את הגלגלים...

חשוב לציין, האוטו מתנהג שונה לגמרי אחרי הצמיגים, פשוט כיף :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לו הייתה בעייה בחיבורי החוטים אז היה לך בעייה בכלל בתפעול הרדיו, אני לא רוצה סתם לזרוק השערות אלא לבדוק אותו בשטח-גם ככה אנחנו נפגשים בבוקר.......

עופר רוטמן-SOUND FX

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אוקיי עופר...

אגב בוקר אל תצפו לנו לפני שעה 11 שם, אבי עכשיו נרדם פה, ויש לנו עוד להחזיר ידידה שגררנו מראשון אלינו לי-ם, לא חשוב כ"כ, אני דווקא אהנה לנסוע טיפה לבד עם המערכת והסט דאנלופים :)

וחוצמזה, יש עוד כל מיני דברים לעשות מחר, כמו ללכת לקנות מצבר חדש ולהביא אותו להרכבה, ועוד כל מיני קשקושים (ריפודים, שטיחים, וכל מה שאמרתי כבר בחנות)

בכולפן, לילה טוב לכולם, נקווה שאין עכשיו הוצאה על פאנל חדש, כי אבי באמת חנוק.

פורסם
קפה עליי :-)

עופר רוטמן-SOUND FX

רק שאני מגיע אני זה שמכין קפה לכולם????

למה לי אתה לא מכין קפה אף פעם??

פורסם
כמה זמן לקחה ההתקנה?
חצי יום + יום שלם + כל יום מאז ההתקנה אני נמצא שם בגלל שהתשתית דפוקה, מצבר גמור, אלטרנטור מטומטם, ואין מספיק זרם במערכת, מקווים שמחר בבוקר נחליף מצבר ונגמור את הסיפור הזה ואז נוכל להעלות תמונות של הכל כולל הג'אנטים...

פורסם

יש לי רק מילים טובות להגיד על ההתקנה ועל האנשים שנגעו לי באוטו (במקום הנ"ל).

אישית, אני מאוכזב בשורה התחתונה כי יש לי בור בכיס ויש לי פול בעיות אחרות (כמו שאור אמר - מצבר, אלטרנתור או מה שזה... גם העוצמה לא הכי הכי...)

קיצור

אם וכאשר אני יחליף תאוטו (שזה יהיה בערך עוד איזה עשור או שתים) אני יקנה אוטו קטן משהו כמו איביזה כדי שיספיק איזה פאנץ' אחד מסכן של 12 אינץ כדי להזיז את האוטו - בוא נגיד שקשה להזיז את הפאסאט שלי :\

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבי, תגיד לי מה לעזאזל רצית ?

דיסקוטק באוטו ? או איכות סאונד ובמת צליל ?

אם אתה רוצה דיסקוטק אפשק לסדר את זה, נתפוס את הוואנדרות האלו של הפינגווינים שיוצאים בצמתים ועושים בלאגן, ניקח להם את המערכת, ונשים בפאסאט, רוצה ?

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבי, תגיד לי מה לעזאזל רצית ?

דיסקוטק באוטו ? או איכות סאונד ובמת צליל ?

אם אתה רוצה דיסקוטק אפשק לסדר את זה, נתפוס את הוואנדרות האלו של הפינגווינים שיוצאים בצמתים ועושים בלאגן, ניקח להם את המערכת, ונשים בפאסאט, רוצה ?

מממ

אני חושב שאולי 4-5 סאבים של פיוניר יספיקו :)

סתם סתם...

פורסם

orse, רק רציתי לציין שלא תוכל לקחת להם את המערכת, משום שתצטרך הגברה מתאימה לרמקולים של 8 אוהם, או שתצטרך אספקת חשמל במתח של 220 V

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, איך המערכת שלהם פועלת ?

יש להם ממיר מתח או מגבר ביתי וממיר מתח, נכון ?

ניקח להם גם אותו, אתה דואג ?

זה בסדר, מחר עוד תראו בעיתונים:

"הלילה נשדדה מערכת מרכב של חרדים אשר התקינו בתוכו דיסקוטק נייד"

סתם סתם, עזבו, אני מושפע מהקור :)

ואבי, אתה קשקשן, בוא נספר לכולם:

במהלך ההתקנה, היו לנו בהתחלה 2 ווגה HED, ששודרגו ללא ידיעתו של אבי ל-2 SPL רוצחים, והוא בכה, בכה בכה, הילד בכה, אין לו מקום בבגאז', ילד בן 20, צריך מקום בבגאז', זו כבר בדיחה...

טוב, המשיך לבכות הילד לאחר כמה ימים, וכאשר הגענו לסאונד FX, החליט שהוא רוצה את הווגות בחזרה, לפני שהוא רץ, אמרתי בוא ננסה לשים לייטנינג 15", זז בקושי, כל הטייט בבאס הלך...

טוב, אכזבה, הרכבנו את הווגות, והם נשמעו כאילו לא קיימים בכלל, אז אבי החזיר את הבוקסות של הSPL לרכב, ואיבד בכבוד רכב את תא המטען ברכב...

• תוכן חדש...