Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה ימים אני טס לחול ואני רוצה לחנות את הרכב בחיפה ליד תחנת הרכבת של לב המפרץ ולקחת רכבת לנתב"ג... אני טס לשבוע.. השאלה היא האם אפשר להשאיר את הרכב בחנייה אפורה... רחוב המוסכים למשל... לשבוע .. או שיש מגבלת זמן.. תודה... שוב אני לא מתייחס לחנייה כחול לבן, או חנייה מסומנת....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1011959&viewfull=1#post1011959

פורסם

אני בספק אם יש הגבלה. כאשר אני נוסע לחו"ל הרכב נותר ליד הבית ולא זז שבוע-שבועיים, ולא קורה כלום (למעשה יש מי שמניע, אך לא מסיע, אותו כל כמה ימים).

עםז את לא הייתי משאיר את רכבי ברחוב המוסכים ללא השגחה. לא משיקולי חוק ורשויות אלא משיקולי "טיפול" על ידי עוברי אורח.

אם אתה גר בשכונה סבירה או שיש בן משפחה שיכול להשגיח על הרכב השאר אותו ליד הבית, וסע לרכבת במונית או בקש ממישהו מהמשפחה להקפיץ אותך.

יש אופציה נוספת, שגם לגביה איני בטוח בבטיחותה, הוא להשאיר את הרכב בחניון של תחנת הרכבת חוף הכרמל (או במגרשים 6/7 של חוף דדו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממש לא ממליץ לך להחנות את הרכב במגרשים של חוף דדו, שם נפרץ לי הרכב. במיוחד כשאתה מתכנן להחנות אותו לכמה ימים.

תחנה אותו ליד מקום ציבורי שיש בו תחלופת אנשים גבוה, במידה ואין לך אפשרות להשאיר אותו ליד הבית.

Peugeot 206XS

פורסם

לא מומלץ להחנות בסמוך לתחנות רכבת, נחשבים מקומות מועדים לפורענות.

אני ממליץ להשאיר את הרכב בבית ולקחת מונית לתחנת הרכבת, או לתת את הרכב לקרוב משפחה/חבר קרוב ע"מ שישמור עליו.

אופציה נוספת אפשרית היא חניה בחניון טסים או בחניון טווח ארוך של נתבג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי ניסו לפרוץ את הרכב ברחוב שמריהו לוין, בשעות הצהריים עם תנועה ערה.

כאשר אני (או אשתי) נוסעים למרכז הארץ אנחנו משאירים את הרכב בחוף דדו, אבל למשך היוםף לא הלילה. יש במקום תנועה ערה מאד של אנשים. יש גם חניון צמוד לתחנת הרכבת, איני יודע לומר אם הוא פחות או יותר בטוח מזה של חוף דדו.

מכל מקום - אני נוה להשאיר את הרכב ליד הבית. מישהו מהמשפחה מקפיץ אותי לתחנת הרכבת, ואם הנסיעה בשבת - אחד הבנים מקפיץ אותי לנתב"ג ומחזיר הרכב הביתה (וכך גם בחזרה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם היה אפשר לחנות בחניון של קניון לב המפרץ, אבל נדמה לי שהיום יש להם מדיניות אחרת בנושא. כדאי לך להתקשר אליהם כדי לברר את זה. זה חניון גדול ותמיד יש שם מקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקשר לחניון של קניון לב המפרץ, אני יודע שחברת יס פתחה חניון חדש ללקוחות יס פלאנט. מה שכן, אין לי מושג מהי מדיניותם.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...