Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

הלכתי לכולמוביל לעשות החלפה על הרכב שלי ואני מתלבט בין שני רכבים:

הראשון טויטה יאריס 1.3 87 כ"ס2007 יד שניה (שניהם פרטיות) 91000 קילומטראז, אוטומטית

השני סיאט איביזה 1.6 105 כ"ס 2009 יד ראשונה (פרטית) 95,000 קילומטראז, אוטומטית

בשני הרכבים הם מתחייבים בגיר מנוע ושילדה, לסיאט הם יתנו אחריות של 3 חודשים.

ההפרש בינהם הוא שהטויוטה יותר זולה ב4000 ש"ח. איזה רכב הכי כדאי?,

חשוב לי אימינות צריכת דלק טיפולים ואחזקה לא יקרים, אשמח לשמוע גם על נוחות נסיעה, ואיזה רכב יהיה קל יותר למכור עוד מס' שנים.

תודה על כל עזרה ותובנה שתתנו

פורסם

באיזה מחיר הם מוצעות לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היאריס תשמור על מחירה טוב יותר,אמינות טובה והיא גם חיסכונית,אתה נעול על הרכבים הללו או שניתן להציע רכבים נוספים לבדיקה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן - אתה בטוח שהיאריס הנ"ל לא רובוטית עם קלאץ' אחד?

אם כן רצוי שיבצע נסיעת מבחן על מנת לחוש את הגיר, אם מתאים לו בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צודק לגמרי,שחכתי מזה,אם מדובר על אותו הגיר הרובוי שיש בקורולה אז מדובר על מאוד לא נעים לנסיעה,הגיר מתבלבל,לא מחליף בצורה חלקה,כדאי באמת שתנסה לנסוע עליו,לסיאט יש גיר רובוטי גם כן,אבל כפול מצמדי,אין מה להשוות לזה של הטיוטה,אם איני טועה מדובר על הdsg6,יצא לי לנסוע על כזה בגטה,גיר חלק מאוד.

פורסם

האיביזה היא DSG7 , נסעתי כבר על אחת כזאת הגיר מעביר חלק, רק מה שוכח להוריד, הילוך 7 ואני על 50 קמש ומאט... כן אני יודע שליאריס יש גיר רובוטי לא הכי נעים, אבל עוד לא נהגתי על יאריס אז לא ברור לי איך היא, ביקשתי שיביאו את היאריס מסניף אחר, ושאני יעשה נסיעת מבחן על שניהם, אם היאריס תיהיה לי טובה ונוחה, יש סיכוי שאני אבחר בה, היא בסדר מבחינת נוכחות נסיעה, האם היא סוחבת טוב בעליות ובנסיעות ארוכות?

פורסם

אם זה dsg 7לא הייתי חושב עליה בכלל.

אמי נסעתי בתור נוסע על היאריס הידנית,בהחלט זריזה,נסיעה גם כן ממוצעת.

• תוכן חדש...