Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כתבת כמה אנשים אמורים לנסוע ביחד אתך ברכב, האם אתה אמור להסיע ילדים או פעוטות עם כסאות תינוק וכו'- שאז נדרש רכב מרווח יותר.

בתקציב של 10-15 אלף ש"ח כמובן שהפרמטר הקובע הינו עד כמה האקזמפלר שתמצא הינו שמור, טופל טוב בעבר, האם ישנו תיעוד לטיפול או שח"ו הרכב עבר התעללות, טופל במוסכים של חאפרים וכו'.

אתה בוודאי לא תרצה להיות זה שקונה את הרכב ונאלץ להיות כמו שאומרים הרוכש האחרו שממנו כבר אף אחד לא יקנה- בעיקר בשל מצב מוזנח של הרכב ו/או שח"ו בתקופת הבעלות שלך ילך איזה רכיב רציני כגון תיבת הילוכים, מנוע ו/או כל רכיב יקר אחר.

לכן, המטרה שלך צריכה להיות למזער נזקים, ואת זה תעשה ככל שתיקח רכב שמור יותר, פשוט יחסית מבחינה מכנית- דהיינו אולי שווה לשקול גיר רגיל, שאז הנזק עשוי להיות במקסימום קלאץ אך לא שיפוץ תיבת הילוכים אוטומטית למשל.

אשר על כן, השאלה המכרעת כאן לדעתי היא איזה אקזמפלר הינו השמור ביותר, טופל טוב, לא עבר התעללות ונראה בסדר יחסית מבחינת פלסטיקה פנימית וכו'.

פיאט פונטו בגיר רגיל יכולה להיות בחירה מצוינת, אבל באותה מידה רכב כמו יונדאי אלנטרה שמור יחסית ג"כ יתן לך תמורה טובה.

לדעתי בתקציב שלך תתייחס פחות לדגם, מה שקובע זה עד כמה הרכב שמור ותקין.

בהצלחה

פורסם
לא כתבת כמה אנשים אמורים לנסוע ביחד אתך ברכב, האם אתה אמור להסיע ילדים או פעוטות עם כסאות תינוק וכו'- שאז נדרש רכב מרווח יותר.

בתקציב של 10-15 אלף ש"ח כמובן שהפרמטר הקובע הינו עד כמה האקזמפלר שתמצא הינו שמור, טופל טוב בעבר, האם ישנו תיעוד לטיפול או שח"ו הרכב עבר התעללות, טופל במוסכים של חאפרים וכו'.

אתה בוודאי לא תרצה להיות זה שקונה את הרכב ונאלץ להיות כמו שאומרים הרוכש האחרו שממנו כבר אף אחד לא יקנה- בעיקר בשל מצב מוזנח של הרכב ו/או שח"ו בתקופת הבעלות שלך ילך איזה רכיב רציני כגון תיבת הילוכים, מנוע ו/או כל רכיב יקר אחר.

לכן, המטרה שלך צריכה להיות למזער נזקים, ואת זה תעשה ככל שתיקח רכב שמור יותר, פשוט יחסית מבחינה מכנית- דהיינו אולי שווה לשקול גיר רגיל, שאז הנזק עשוי להיות במקסימום קלאץ אך לא שיפוץ תיבת הילוכים אוטומטית למשל.

אשר על כן, השאלה המכרעת כאן לדעתי היא איזה אקזמפלר הינו השמור ביותר, טופל טוב, לא עבר התעללות ונראה בסדר יחסית מבחינת פלסטיקה פנימית וכו'.

פיאט פונטו בגיר רגיל יכולה להיות בחירה מצוינת, אבל באותה מידה רכב כמו יונדאי אלנטרה שמור יחסית ג"כ יתן לך תמורה טובה.

לדעתי בתקציב שלך תתייחס פחות לדגם, מה שקובע זה עד כמה הרכב שמור ותקין.

בהצלחה

קודם כל תודה על התשובה ,

דבר שני שכחתי לציין, אני בן 21 הנסיעות היחידות שאני מבצע זה נסיעות פנימיות בתוך העיר שזה בדרך כלל קשור לחברים או חדר כושר ודברים דומים ופעמיים שלוש בשבוע אני נדרש לנסוע לתל אביב (מטעמי עבודה) ולכן אין שימוש רב ברכב.

כל מה שאני מחפש זה את הרכב שיוכל לתת לי את השירות המינימאלי הזה מבלי הרבה בעיות ועלויות נמוכות ככל שניתן (בכל זאת, חייל משוחרר).

התכנון שלי זה לקנות רכב שעבר כמה שפחות ידיים ועד 200 אלף ק"מ, ידני (עלויות נמוכות לדלק ולבעיות בגיר) , שאיננו מוכר בשל מחלות חשמל,מנוע,ראש מנוע וכו' ופה נדרשת עזרתכם..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...