Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית אם הייתי מקבל את הטיפול,הייתי בא,אני גר במעלות כ 20 דקות נסיעה,מעבר לזה טיפול,כמו שאתם מכירים אותי הייתי מפרסם סיקור גם על המקום,המקצועיות וגם על החומר,ככה שלנו תושבי הצפון אולי יהיה מקום שכדאי לבקר בו,הרי אם אוטוסטור היו עושים מבצע דומה,לי הייתה בעיה להגיע עקב המרחק,אבל אם יש סדנא טובה לידי,בהחלט הייתי שמח לדעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
dorki גם אם ההערות העסקיות שלך הגיוניות, אני מוצא טעם לפגם בעוצמת הביקורת בהתחשב במהות הפורום הזה.

כאן פורום דיטייילינג - יש מוצר חדש, יש מי שמוכן להדגים יישום למי שיטריח עצמו ובחינם - נשמע טוב. אתה יכול שלא להסכים לכך?

יהיה מי שזה יתאים לו ויהיה מי שלא. לך לא. גם לי לא.

מכייון שזה פורום עם בסיס חברים קבוע, אני מניח שמי שיתנסה גם ישתף את אלו שלא. ככה גם אתה תרוויח.

מה רע במודל הזה - מבחינתך כמשתמש פוטנציאלי?

איך הסקת שזה מפריע לי? הערתי את הערותי כי להערכתי נעשות טעויות עסקיות ואני בעל אינטרס שחנויות דיטיילינג יפעלו בארץ וירוויחו - הא ותו לא. חומרי פלסטיקה משובחים יש ברשותי לכמה שנים קדימה, כך שממש לא משנה לי איכות החומר שמקדמים אותו - חומר שלדעתי איננו שונה מהותית מדברים אחרים שמוכרים לנו.
פורסם

איך הסקתי? תקרא את תגובותיך...

וגם בתגובה הזו את מגיע מנקודה שלכאורה אתה יודע מראש מה איכות המוצר המוצע, כך שבעצם אתה שוב מציג זלזול במהלך.

ואגב, זה שברשותך חומרים לכמה שנים אינו בהכרח מייצג את הכלל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמע, תרשה לי לפרוש מדיון בתורת הנסתר.

יודע בדיוק מה כתבתי ולמה, אז אנא אל תייחס לי כוונות שאינן ממין העניין.

מדגיש - דווקא התגובות שלי יכולות לעזור לבעלי העסק לפנות מוקשים עסקיים ולהתקדם, להבדיל מתגובות "מפרגנות" שבסופו של דבר יביאו לטעויות עסקיות והפסדים.

אני מקווה שאתה מבין את זה.

פורסם
אישית אם הייתי מקבל את הטיפול,הייתי בא,אני גר במעלות כ 20 דקות נסיעה,מעבר לזה טיפול,כמו שאתם מכירים אותי הייתי מפרסם סיקור גם על המקום,המקצועיות וגם על החומר,ככה שלנו תושבי הצפון אולי יהיה מקום שכדאי לבקר בו,הרי אם אוטוסטור היו עושים מבצע דומה,לי הייתה בעיה להגיע עקב המרחק,אבל אם יש סדנא טובה לידי,בהחלט הייתי שמח לדעת.

אתה יכול לקבל את הטיפול, כל מה שצריך זה להירשם.

נשמח לסקירה. אני כבר מזמן רוצה להגיע לראות את המקום, אבל עדיין לא מצאתי את עצמי בכרמיאל ביום חול.

Dorki, אני לא אמשיך בדיון שלנו כי יש הרגשה שיש שם קצר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אולי לא קראתי נכון,חשבתי שזאת הגרלה,הם צריכים להתקשר אלי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין את התלונות. מציעים לכם להתנסות בחינם במוצר, התנאי היחיד הוא להגיע לכרמיאל לסדנא. מי שלא מתאים לו מבחינת מרחק, על מה יש לו להתלונן?

אם הנהלת החרמון היתה יוצאת במבצע של כוס שוקו חם בחינם לכל מי שבא תושבי הדרום היו מתלוננים? :lol:

לדעתי זה מבצע מעולה למי שגר באזור.

מנסיון אישי עם הסדנה הזאת מדובר במקום מעולה שעובד בצורה מקצועית. כתבתי עליהם חוות דעת בנושא דיטיילינג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם. ברצוני להסיר ספקות לגבי המבצע!

דיטיילינג גרופ זה מרכז דיטיילינג הראשון מסוגו בצפון. העסק הוא חדש(מתחילת שנה) אבל התחום הוא לא חדש לנו כי בעבר זו הייתה סדנה "המחלקה הקוסמטית" שהוקמה לפני 3 שנים. המוצר סרמיק פרו זה לא המוצר שדורש פרסום ושווק. גם המטרה של מבצע זה לא לשווק את החומר. המתרה היא לחשוף את המקום החדש שלנו. שהושקע המון אנרגיה בשביל שהוא יראה כמו שהוא נירא. לגבי המיקום: אנחנו נמצאים בכרמיאל. כולם מוזמנים אבל ככל הנראה 99% מדובר אל תושבי הצפון למרות שיש לנו לקוחות שמגעים מהמרכז הארץ

פורסם

ניסינו להשיג אתך היום בטלפון שהשארתה

פורסם

מצטער, אני בנופש וחלק מהזמן לא הייתי פנוי, שלחתי לכם בפרטי טלפון טלפון נוסף.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה ! שמח לראות שיש אנשים מקסימים כמוכם , שמשקיעים מזמנם לטובתנו , שיהיה בהצלחה .

אגב, באותה מידה קידום יכול להיות סתם פרסום במייל אבל הם בחרו בפינוק פיזי של הדשבורד , אחלה, מבסוט עליכם , לצערי , בעניין הזה - אני די דרומי מכם לכן לא אוכל להגיע אבל מאחל לכם לפרוח ולשגשג .. !

פורסם
כל הכבוד על היוזמה ! שמח לראות שיש אנשים מקסימים כמוכם , שמשקיעים מזמנם לטובתנו , שיהיה בהצלחה .

אגב, באותה מידה קידום יכול להיות סתם פרסום במייל אבל הם בחרו בפינוק פיזי של הדשבורד , אחלה, מבסוט עליכם , לצערי , בעניין הזה - אני די דרומי מכם לכן לא אוכל להגיע אבל מאחל לכם לפרוח ולשגשג .. !

תודה רבה. נשמח לראותך אצלנו בהזדמנות
פורסם

קבעתי איתם ליום שישי הזה,המצלמה מוכנה, מקווה שלא תהיה בעיה לצלם כמה תמונות.

ככה שצפו לסיקור על המקום,החומר,הבנתי שהם מוכרים מוצרי מגווירס אז מעניין יהיה להשוות מחירים גם כן.

פורסם

דורקי,

אני חושב שהביקורת שלך חריפה ושלילית מדי למרות שאני חושב שאני מבין מאיזה מקום היא מגיעה.

אתה צודק שבהתחשב במיקום בית העסק (כרמיאל) פוטנציאל מימוש ההטבה מאוד נמוך וכלכלית לא יהיה שווה את הטירחה, עד כאן- אני איתך.

יחד עם זאת, לא לכל בעל עסק יש יכולת כלכלית למנף אותו מחוץ לגבולות היישוב בו ממוקם העסק, בין אם בגלל עלויות שכירות גבוהות ובין אם בגלל מערך הפצה מוגבל.

יש בעלי עסק שמראש מטרתם הינה להתפרנס בכבוד מבלי שאיפות (או יכולות) להתעשר, עסק שיוכל לכלכל אותם בכבוד ותו לא וזה בסדר גמור.

אני שותף איתך לדעה שעסק מאוד "נישתי" במיקום לא נגיש אכן סיכויי הישרדות שלו אינם גבוהים במיוחד ובנימה אישית אני חושב שבישראל קשה עד בלתי אפשרי להתפרנס ממכירת מוצרי דיטיילינג כי קהל היעד שמבין ומעריך את המוצרים מאוד מצומצם ולמוצרים עצמם יש אורך חיים ארוך עם מספר רב של מחזורי שימוש.

ובכל אופן,

פותח השרשור הציע הטבה ללא עלות ו\או התחייבות ובמסגרת התנאים שלו.

לגיטימי שיש כאלה שההטבה אינה רלוונטית או אטרקטיבית עבורם מסיבות כאלה ואחרות, אחרים (גם אם מעטים) כן ימצאו אותה אטרקטיבית.

בסך הכל מדובר במהלך שיווקי חיובי לגיטימי מצד עסק קטן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...