Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Detailing Group יוצא במבצע!!!!!!!!!!!!!

לכל המעוניין אנו שמחים להציע ציפוי ננו Ceramic Pro Plastic לדאשבורד במתנה

http://detailing-group.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98/

פשות ללחוץ על הקישור ולהירשם למבצע

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא הבנתי נכונה את כוונת המפרסם, אז סליחה מראש.

אבל, אם הבנתי אתכם אז אתם מצפים שהחברים ימלאו את הטופס, ימתינו בקוצר רוח לנציג מטעמכם שיתאם לחבר ביקור אצלכם בסדנא שנמצאת בכרמיאל, יבזבז דלק וזמן - וכל זה כדי לזכות בהתזה אחת על הדשבורד מ"נוזל הפלא" שאתם משווקים...

זו בדיחה - נכון?

פורסם

לא צריך ללכת יותר מידי בעקיפין , כוונת העסק להציע עוד מוצרים ללקוח פוטנציאלי .

זה שיטת מכירה מוכרת בעולם .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני גם נרשמתי .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל, אם הבנתי אתכם אז אתם מצפים שהחברים ימלאו את הטופס, ימתינו בקוצר רוח לנציג מטעמכם שיתאם לחבר ביקור אצלכם בסדנא שנמצאת בכרמיאל, יבזבז דלק וזמן - וכל זה כדי לזכות בהתזה אחת על הדשבורד מ"נוזל הפלא" שאתם משווקים...

זו בדיחה - נכון?

יש אנשים שגרים בצפון ואפילו בכרמיאל, אתה יודע ?

אם מציעים לי מתנה שעולה 100שח + , זה שיקול שלי בלבד אם להגיע או לא.

לא פלא שספונסרים מופיעים ונעלמים פה כל חודש,האופי הישראלי במיטבו.

תשנה את הגישה ותשמח על מה שיש.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)
אם לא הבנתי נכונה את כוונת המפרסם, אז סליחה מראש.

זו בדיחה - נכון?

שלום לכולם. אני קורה את התגובות של חבריה וקצת לא מבין חלק מהם. Detailing Group יצא במבצע לכל המעוניין לצפות את הדאשבורד בציפוי ננו שאנחנו משווקים.

מי שלא מעוניין שלא יגיע ולא ישרוף דלק ואת הזמן היקר שלו ולא יעשה כלום!!! ההפסד הוא שלו בלבד!!!

עדיין אנחנו ממשיכים עם המבצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועדיין כל אחד שמעוניין לקבל מתנה מאיתנו מוזמן להירשם באתר שלנו

http://detailing-group.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98/

עריכה אחרונה על ידי Detailing Group
פורסם (נערך)
יש אנשים שגרים בצפון ואפילו בכרמיאל, אתה יודע ?

אם מציעים לי מתנה שעולה 100שח + , זה שיקול שלי בלבד אם להגיע או לא.

שמח שאתה נהנה מהמתנה, במאה ₪ ניתן לרכוש מיכל מלא של CG G6 או silk&shine, חומר מצוין בכמות שמספיקה לפחות לשנתיים ולהישאר עם עודף ...

אבל - מה אני מבין.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

גם אם המתנה עולה 5 שקלים, זה חברה שמרימה את הכפפה במקום שהרבה ברחו ומציעה שירות כלשהו בחינם, אז נכון גם אני לא אגיע לכרמיאל, אבל עצם ההצעה- מבורכת, שוק הדיטיילינג בארץ היה ב"פיק" ומשם רק ירד, חנויות שנסגרות, מלאי שלא מתחדש, ורואים את זה במיוחד פה בפורום.

Miata ND2

פורסם

כל חנות וספק שנכנסים לשוק זה מבורך - אין מחלוקת.

הערתי על עצמם ה"מתנה", שאגיד בעדינות - אותי קצת מעליבה.

כי כ-ו-ל-ה מדובר בחומר שלמרות שמו המפוצץ הוא חומר לפלסטיק - לא יותר.

פורסם

זה כמו לומר, בשביל מה לקנות ציפוי ב400 ש"ח, אם אפשר לקנות שני בקבוקים של אוטם ל3 שנים וישאר עודף.

אם אתה מתחייס לזה כ-כולה חומר X, אז אפשר להתייחס לכל חומר בתעשייה כ-כולה. כולה-ציפוי,כולה-וקס.

חבל שאתה בוחר בגישה כזו כאשר הניסיון שלך עם החומר אפסי.

גם לי אין ניסיון עם הציפוי הנ"ל אבל יש לי ניסיון עם ציפויי פלסטיק מתחרה. זה הרבה יותר מ"כולה".

עם גישה כזו, אנחנו שמים לעצמו מקל בגלגלים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

דני - אתה טועה.

בוא נדבר על חומרים לאיטום צבע, בשוק קיימים מגוון רחב של חומרים שמספקים הגנה לצבע, בהחלט מקובל עלי שציפוי קראמי שמגן על הצבע גם משריטות, שווה יותר ועולה (הרבה) יותר מאוטם רגיל.

אתה יודע מה? גם אם תספר לי על ציפוי יקר שיפתור לי את בעיית אבק הבלמים שעל החישוקים - אשמח לשמוע, להתעדכן ואפילו לרכוש.

אבל כאן מה? איזו בעיה כבר יש עם הפלסטיקה של הדשבורד, איזו הגנה נדרשת מעבר להגנה שהחומרים הרגילים מספקים? תן לי טיעון אחד הגיוני - ואפילו תיאורטי בלבד - ואקבל את טיעונך.

דשבורד הוא אחד החלקים הבודדים ברכב שאינני מוטרד מהם, כי חומרי ההגנה שבשוק כל כך טובים עד שאינני נדרש לדבר מלבד התזה אחת ל- והעברת מטלית מעליו.

מצטער - אותי לא שכנעת.

פורסם

dorki,

יצאת מפרופורציות לגמרי.

זכותם לתת ב"מתנה" (למען קידום כמובן) מה שמתחשק להם. ואני מצטער מאוד אם זה לא מתאים לך אתה לא צריך להגיב . בטח ובטח שלא להכפיש בכך שאתה רושם : "אותי קצת מעליבה" , "זה בדיחה נכון ?".

אותי קצת מעליב שאתה מדבר ככה !

ולשאלתך , מי שגר באזור מקבל אצ זה חינם,לא חייב לקנות שום silk shine . אולי זה מחזיק כמה חודשים ?

אולי לקוח שיגיע לקבל את הטיפול מתנה בכלל לא היה בעולפ הדייטילינג והוא קיבל פה שיעור וערך ?

לסיכום, הגזמת , עדיף שלא תוסיף . בטח שלא ברוע כזה.

ותפסיק לנסות פה לתקן אנשים,את דעתך אתה מוזמן לשתף אבל לא להעיר לרעה ולא להטיף פה על אוטמים ולמי זה משתלם ולמי לא.

• תוכן חדש...