Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום בצפון שיכול לספק לי מכונת פוליש , חומרי פוליש ושטיפה ,מים חשמל ומקום מוצל.

למעשה כל מה שנדרש לצורך עבודת דיטיילינג חיצונית בצורה עצמאית ובתשלום שכירות בעבור השימוש במקום ובחומרים.

קיים? או שאני יכול רק לחלום?

פורסם

דבר עם סטס מ wash & go.

הןא גם גולש פה בפורום בשם stas.ka

בן אדם זהב עם לב עוד יותר מוזהב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
בתכלס, מים וחשמל וכתוצאה גם על המקום לא צריכים לקחת לך יותר מ50 ש"ח אני משער.

לפי מה אתה מתמחר את המקום כולל ההוצאות ב50 שח? תחשוב שאם בית עסק מספק לך מקום בשטח שלו, אתה כנראה "משבית לו עמדה" שבה הוא יכל לעבוד ולהרוויח בזמן הזה.

אם יש לך את האפשרות למצוא מקום מוצל עם גישה לחשמל ומים, אני מאמינה שתוכל להשכיר מכונה עם פדים ולרכוש כמויות מדוייקות של חומרים אצל סטס.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

גוסט באסטר, דיברתי איתו בעבר הוא ביקש מחיר יקר מידי אני בטוח שהוא טוב.

חבל שלא קיים מקום כזה המספר שירותי השכרה לציוד ומקום.

מורזילקה- 50 ש״ח זה באמת מחיר לא מציאותי.

לגבי ההצעה שלך היא נכונה פשוט חשבתי לסגור את הכל ״תחת קורת גג אחת״ מקום מוצל היטב עם חשמל ומים אין לי

עריכה אחרונה על ידי car4fun
  • תוכן חדש...