Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ארנק קטנצ'קי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

הדגש הוא על מינימליסטיות!

מקום לעד 3 כרטיסי אשראי, מזומן וכסף קטן. הכי קטן שיש ושירגיש איכותי ולא סמרטוט

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם (נערך)

ארנקי עמנואל. יש להם דגמים קטנים עם מקום לכסף קטן slim ffit. איכות סבירה עד טובה

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ארנקי עמנואל. יש להם דגמים קטנים עם מקום לכסף קטן slim ffit. איכות סבירה עד טובה

הדרישות שלי מארנק בדיוק כמו של פותח הת'רד.

קניתי ארנק של עמנואל שהתאים לי בדיוק.

לצערי עברה בדיוק שנה והוא התחיל להיפרם בצורה מאוד קשה בשבוע האחרון.

בקיצור, לצערי לא מומלץ...

פורסם

כסף קטן וארנק שטוח זה קצת בעייתי.

אני הולך עם ארנק כזה, רק עם שני כיסים בכל צד במקום שלושה :

http://www.ebay.com/itm/Real-Leather-Credit-Card-holder-Slim-Mini-Wallet-Men-Women-ID-gift-Black-SN6-/251613094517?pt=Wallet&hash=item3a954f2275

אפשר לשים כסף קטן בכיס המרכזי, אבל הוא לא סגור, ולא יכול להכיל הרבה, 4-6 מטבעות זה סביר. אני שם מעל המטבעות גם שטר או שניים ואז זה 'סוגר' אותם קצת. מאד נוח בכיס ומספיק לכל הכרטיסים שצריך ביום יום (כרטיס אשראי, רישיון, כרטיס קופ"ח ועוד אחד לבחירתך).

זה נראה גם כמו משהו נוח, היתרון שהכיס המרכזי עמוק יותר יש פתח שקוף לרישיון :

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Leather-Credit-Card-holder-Slim-Mini-Men-Black-Wallet-photo-ID-gift-/221518573845?pt=US_Unisex_Accessories&hash=item3393893115

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש ארנק של עמנואל, נכנסים כרטיסים שטרות וכסף קטן, הוא לא slim אבל טביעת הרגל שלו מינימלית לגמרי ביחס לתכולה.

אצלי מעל שנה ולא נפרם.

פורסם
פורסם

ממליץ על הארנק מעטפה של "כיסים Kisim"

בגודל של כרטיס אשראי, עם מקום למטבעות.

יש לי אחד כבר שנתיים, מאוד מרוצה.

קניתי באחד מסניפי SOHO.

http://www.kisim.com/ItemOfProduct.asp?MenuID=83&PageID=527&ItemID=903

יש הרבה צבעים, משום מה באתר שלהם הם לא מציגים אל כולם. תלוי מלאי אני מניח.

!AWDSOME

פורסם

אם אתה באיזור הבורסה בר"ג-או על איילון במחלף ההלכה, ימינה במנחם בגין ר"ג ותראה מולך ארנקי קרן, יש שם ארנקים כולל זה שאני מרוצה ממנו מאד, כרטיסי אשראי בשני הכיוונים, ובאמצע מקום לשטרות (וכסף קטן) והכי חשוב לא נותן לך להעמיס ניירת בפנים ומתנפח לארנק אימתני :-)

צרפתי תמונה (הוא נראה ככה גם בצד השני)

DGUIGFGUFUF.jpg

פורסם

יש לעמנואל ארנקים יפים שעונים על הדרישה.

אני משתמש בארנק קטן של עימנואל עם מקום למטבעות, יש בגרסה עם ריצ'רץ' או כפתור "תיק תק"

כמובן שיש גם מקום לשטרות, כשהארנק פתוח תא השטרות הוא בדיוק בגודל של שטר ישראלי. קצת קשה להכניס אותם פתוחים אז אני מכניס אותם מקופלים.

יש מקום ל-7 כרטיסים. מתוכם שניים בתוך תא שקוף שניתן להציג מהר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...