Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קומפקטי 10,000-30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות?

- בעיקר חסכון בכסף.

- טיפולים זולים, ביטוח כמה שיותר זול, צריכה נמוכה של דלק.

- רכב יכול להיות נטול לחלוטין כל פוזה.

- תיבה (לא ממש משנה לי, אפשר גם תיבה ידנית)

לצורך העניין - מכוניות כמו סוזוקי אלטו גם באות בחשבון.

בתור התחלה, חשבתי על רכב שישמש אותי לנסיעות מאוד קצרות 20 ק"מ ביום. בתוך העיר או עד לרכבת.

אם אני אעבוד באיזור פ"ת/רמת גן וכו', ייתכן שאצטרך לסוע 80 ק"מ ביום. אבל זו האופציה שכרגע פחות נראית לעין.

אשמח לעצתכם.

תודה!

פורסם

אמא שלי טוענת (לאור היכוות שלה עם כמה מכוניות יד 2 זולות)

שהשוק מוצף באנשים רמאים, ואני לוקח על עצמי סיכון מאוד גדול שאני קונה בשוק היד 2 במחירים יחסית נמוכים.

שסביר שבמחירים כאלה ההסתברות ל"גרוטאות" מאוד גבוהה.

שהאוטו שאני אקנה לא יוכל לשמש אותי מעבר לנסיעות מזדמנות לרכבת/עבודה בטווח של 10-30 ק"מ ליום ולא יותר מזה.

שיש לי סיכוי גבוה מאוד להתקע בדרך.

וגם אם אני אבדוק את המכונית במכון, אני יכול בקלות להכניס את עצמי "לבור" ויכולים לדפוק אותי.

דעתכם? יש משהו במה שהיא אומרת או שהיא ממש מגזימה?

פורסם

יש לך ברירה?

אם אתה חייב מכונית והתקציב שלך מוגבל - שוק המשומשות הוא המקום אליו עליך לפנות.

נכון שיש רמאים (הרוב לא) ונכון שיש גרוטאות (לפעמים), אבל בתקציב שלך יש הרבה אפשרויות לא רעות ודי אמינות.

בבקשה תתחיל מקריאה מדוקדקת של שרשורים העוסקים בחיפוש ובדיקת רכב יד שניה.

פורסם

פיאט פנדה-מאוד חיסכונית,אחזקה זולה,אמינות טובה,תוכל גם לרכוש רכב יחסית חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בבחירת רכב יד שנייה מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

תסתכל בחתימה שלי, יש קישור למדריך לרכישת רכב. ממליץ לך לקרוא אותו כתבתי שם המון עצות שיעזרו לך גם לא ליפול בפח עוד לפני שאתה לוקח את הרכב לבדיקה.

לגביי עלויות ביטוח תוכל להשוות באתרים כמו WOBI.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...