Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כחודש רכשתי בסניף אילת הטיילת LG G3 חדש,

עם המכשיר קיבלתי התחייבות לאספקת מגן מסך זכוכית, הואיל והוא לא היה במלאי נאמר לי שתוך כשבועיים יגיע מלאי ואז אני יכל לקבל את המגן בכל רחבי הארץ.

כנון להיום לאחר כחודש החוצפנים לא קיבלו מלאי, ההיתי פעמיים בסניף בילו וגם היום ההיתי בסניף עד הלום אשדוד ואין מלאי

שירות לקוחות אומרים למה חיכית חודש וטוענים שמכיוון שזו "מתנה" אז הם לא מחוייבים לספק את המוצר - הם מתעלמים מכך שבשבועיים הראשונים זה לא היה במלאי וגם שאנו במלחמה וגם עברתי דירה ככה שלרוץ בין האזעקות לבית אריזת ארגזים ממש נורא ש 10 ימים לא הצלחתי לרוץ אחרי הסנפים שלהם לקבל את המגן.

טוב תעשו אם תדירו רגליכם מהרשת הזו. כמובן שאני לא טרול, יש קבלה שכתוב בה שלא סופק המוצר.

פורסם

אני קונה מחברת KSP המון מוצרים ועד היום לא התאכזבתי כלל מהשירות שלהם.

אני חושב שאתה מגזים בהודעה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ע"ס הכותרת ציפיתי לניצוצות, וויברציות בלתי רצוניות ונשיכות אלקטרומגנטיות מהמכשיר עצמו והתנערות ממימוש אחריות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

צודק, כי הם, היבואן, הדואר, הנמל, המכס - כולם מעסיקים אנשים עם פטור ממילואים, כולם עבדו בתפוקה של 100%. :roll:

לפני ההגעות היזומות לבילו ואשדוד לא יכולת להתקשר לשירות, לשאול אם זה זמין במלאי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

כמובן שצילצלתי ואמרו שזה לא במלאי וזה צריך להגיע, 10 ימים האחרונים של המלחמה לא צילצלתי אז אומרים לך שלא תקבל, עדיין אתה מצפה ששילמת 2700 שקל וקיבלת הבטחה וגם חשבונית שכתוב בה שזה לא סופק ומבטיחים לך שזה בסדר ותקבל כל מה שמגיע לך. וואלה אני מוכן לבטל את כל העיסקה רק לא להתעסק עם רמאים. אין לי בעיה לחכות עוד שבוע למוצר אבל לא לנפנף אותי בטענות הזויות.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

בוא קח דברים קצת בפרופורציה.

המגן שאתה מדבר עליו עולה ₪11.26 עד הבית, אני מאמין שבזבזת יותר מזה בדלק על כל הנסיעות לסניפים.

העצבים שלך, הנסיעות, הטלפונים, שווה את זה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לופ.

בשביל חתיכת חרא שלא הייתי שם על המכשיר שלי לבזבז דלק ועצבים? גם ככה למכשיר יש גורילה גלאס אז מה העניין המיוחד? רק מוריד מהחוויה האמיתית.

פורסם

יש סיבות להזהר מקספ (רק להזהר, לא חלילה להדיר רגליים), זו לא אחת מהן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לעניות דעתי, חנות (ליתר דיוק, רשת) כמו KSP טובה למי שיודע בדיוק מה הוא רוצה, על כל ההיבטים הטכניים. לקונה כזה KSP מציעים מלאי רחב במחיר נמוך.

למי שלא יודע מה הוא רוצה לא הייתי ממליץ ללכת אליהם.

דני

פורסם

אייבורי יקרים מעט מ KSP.

אחד הדברים הפחות טובים בKSP זה העניין של האחריות שהם מנסים להתנער ממנו בכל אפשרות.

שמעתי על מקרים שבהם KSP מבקשים תעודה מזהה וכשאין (כמו במקרה של מכירה ליד 2) אין תעודת הזהות שמופיעה על קבלת הקניה- אין אחריות.

בכללי, הדברים שהייתי ממליץ לקנות מ KSP הם דברים שאתה קונה ולא חוזר אליהם יותר. כמו מחשבים ניידים שהאחריות היא על היבואן.

דברים אחרים כמו כרטיסי מסך וחלקי מחשב שיצטרכו טיפול במעבדה שלהם כשיבוא היום ואבקש לממש אחריות, אני לא אקנה.

לא חסרות חנויות מעט יותר יקרות אך אמינות פי כמה וכמה. TMS אחת מהם.

• תוכן חדש...