Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 חדשה או CT200H

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך להחליף לאשתי את הרכב ומתלבט בקטגוריה הזאת מה לקחת, הCT מאוד קרצה לי בהתחלה אבל מחפירה באינטרנט אתה מבין שזה הרבה טויוטה וקצת ופרימיום, בגלל המצב לא יכולנו להגיע לאולם התצוגה לקבל פרטים על הרכב ובאתר האינטרנט אתה לא מצליח לקבל תמונה מדויקת מה מהמגיע עם הרכב (או שאולי הוא לא מגיע כול כך מאובזר :wink:) שוחחתי עם נציג מכירות ששלח לי קובץ עם מפרט מאוד דליל ...

מה אתם אומרים עלייה לעומת A3 החדשה או כול מתחרה ראויה בטווח המחירים הנ"ל ?

חשוב שתהיה חסכונית, רמת בטיחות גבוה ביטול כרית אוויר, ואבזור נאה.

שבת שלום ושקטה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

נהגתי בשני הרכבים וגם בשני המתחרים הישירים שלא ציינת - מרצדס A קלאס ווולו V40 - כך שיש לי קנה מידה די טוב.

מבחינת חיסכון בדלק - חד משמעית ה-CT200h עדיפה.

מבחינת רמת בטיחות - לשני הרכבים יש ציוני בטיחות גבוהים יחסית ודי דומים. בלקסוס יש 8 כריות אוויר, באודי 7. בשני הרכבים יש ביטול לכרית האוויר הקדמית.

אבזור - הלקסוס מאובזרת יותר ברמת הבסיס. היא מגיעה למשל עם חיבור USB למערכת השמע וחיישני אור/גשם שאין באודי.

היתרון הגדול של האודי הוא דווקא בפרמטר שלא ציינת שחשוב לך - התנהגות כביש. מבחינה דינמאית ה-A3 עדיפה משמעותית על פני הלקסוס, שמרגישה רופסת. גם מבחינת ביצועים, אין מה לדבר ובמיוחד אם מדובר בגרסת ה-1.8 ליטר של האודי. האודי גם קצת יותר שימושית, עם מושב אחורי מרווח יותר ותא מטען גדול יותר.

הלקסוס מרגישה יותר איכותית מבפנים ויותר "פרימיום". לאודי יש תא נוסעים עם עיצוב מאוד נקי וסולידי, יש שיגידו שדווקא זה הפרימיום בימנו. לשיקולכם, זה עניין של טעם. אם זה רכב של האישה אז אולי עדיף שהיא תראה תמונות של שני הרכבים ותחליט "איזה יותר יפה".

לגבי מפרט טכני ללקסוס - כנס לקישור הבא, תגלול עד הסוף למטה ותגלה קובץ PDF עם מפרט טכני מלא כולל מפרט אבזור מלא של הלקסוס.

לקסוס CT200h - מבחן דרך

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לנו בבית CT200H, אז ככה, נתחיל במעט חסרונות, בגרסה הזולה הריפודים לא יפים בעליל, וכל הדיפון דלתות הוא פלסטיקה של טויוטה.

עכשיו נמנה את היתרונות:

חסכונית מאוד ממוצע אצלנו 16 קילומטר לליטר 70 אחוז נסיעות בעיר.

הקונסולה המרכזית מעולה איכותית, ונוחה.

המושבים המכוערים נוחים מאוד!

האוטו מאובזר לא רע.

המצבי נהיגה באוטו משפרים מאוד את השימוש בו, על מצב ספורט האוטו חזק ובריא ( לא מטוס אבל מגיב טוב מאוד.)

אני מאוד אוהב את האוטו, חושב שהוא תתמורה טובה מאוד למחיר.

לגבי האודי אם הגרסה הבסיסיץ מגיעה כמו הA1 הבסיסית זו רמת אבזור נוראית.

פורסם

תודה רבה על התשובות והקישור, SHANDOR יש לכם את הCT החדשה ?

אין לי כוונה לרכוש את הבסיס לא באודי ולא בלקסוס, למרות שבלקסוס אין יותר מדי ערך מוסף ברמה הגבוה, מאוד מאכזב שאין בה עור/קסנון וKEYLESS מלא.

שאלתי את איש המכירות לגבי האופציה לאבזר קצת את הרכב והוא אמר שהאין אפשרות, נכון להיום יש לי KEYLESS מלא מערכת משודרגת של בוז, ועוד תוספות לאודי הנוכחית.

ישנה עוד המלצה לקטגוריה הזו חוץ ממרצדס/ב.מ.וו שלא באות בחשבון ?

פורסם

וולוו v40 גם מכונית לא רעה בכלל ושם אפשרויות הקוסטמיזציה רבות מאוד.

למרות שאם אתה שואל אותי - אני הייתי הולך על ה-A3 ספורטבק 1.4 ליטר בלי חבילת Sharp.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
וולוו v40 גם מכונית לא רעה בכלל ושם אפשרויות הקוסטמיזציה רבות מאוד.

למרות שאם אתה שואל אותי - אני הייתי הולך על ה-A3 ספורטבק 1.4 ליטר בלי חבילת Sharp.

אפשר הסבר ?

פורסם

חשוב לציין כי האוריס\CT200 לא נוחה בהשוואה למתחרותיה...

הA3 מספקת תמורה מצוינת, נהנית מאיכות חומרים, מנוע וגיר מתקדמים שמספקים ביצועים לצד חיסכון, מאוד נוחה ומבודדת.

המרצדס נראית איכותית עד שנוגעים בחומרים שאינם עומדים בקנה אחד עם המחיר והמותג, הוולוו נראית מצויין, נוחה, בטוחה, זריזה אך להערכתי תסבול מירידת ערך חריפה.

אני בכל מקרה ממליץ לבחון גם את ה116 המאובזרת מבית ב.מ.וו, אותי היא מאוד הרשימה והיא ההעדפה שלי בקבוצה הזאת..

בהצלחה!

פורסם

יש לנו 2012 לפני המתחית פנים, לגבי העור, האוטו הוא אוטו אוקולוגי אז אין עור.

הנוחות נסעיה שונה לגמרי מהA3 לא יודע אם זה לטובה או לרעה.

פורסם (נערך)

הלקסוס הזו חסכונית ויש לה גם יתרון מותגי על טויוטה, למרות היותה הקרובה המאוד העניה של שאר הלקסוסים. מערכת ההנעה שלה זהה לזו שבפריוס/אוריס, בסדר בכפוף לצריחות מנוע במאמץ בגלל גיר רציף, זה במיוחד רלבנטי למי שמחפש לקסוס גם בגלל חווית נהיגה נינוחה שקטה ומפנקת. היא לא נוחה במיוחד בנסיעה עירונית וגם לא מספקת איזו חווית נהיגה יוצאת דופן, אם להיות מתון. בקיצור למי שחשוב החיסכון ואין לו בעיה להתנייד במותג עם תדמית עממית, כדאי לשקול אוריס, למי שצריך תדמית יותר "מצליחה" עדיפה האודי שנותנת גם תחושה יוקרתית מעט יותר וחווית נהיגה עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תוכן חדש...