Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי די עם הקשקשת DPF הזאת?

אם אי פעם הייתה דוגמא יותר קלאסית ל"1000 חכמים לא יצליחו להוציא אבן שטיפש אחד זרק לבאר" (לא שאני קורא למישהוא פה טיפש, זה פשוט המשפט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז בוא תסביר למה זו קשקשת, באמת מעניין אותי. אני אפילו אשמח לדעת שזה שטויות במיץ כי יש לנו בבית פלואנס דיזל ולפני שהיא נרכשה קישקשו גם לנו את הקשקשת הזאת.

אם היה מדובר בשטויות לא הייתם מוחקים את השרשור ההוא מהפורום כדי לא להטעות קוראים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז בוא תסביר למה זו קשקשת, באמת מעניין אותי. אני אפילו אשמח לדעת שזה שטויות במיץ כי יש לנו בבית פלואנס דיזל ולפני שהיא נרכשה קישקשו גם לנו את הקשקשת הזאת.

אם היה מדובר בשטויות לא הייתם מוחקים את השרשור ההוא מהפורום כדי לא להטעות קוראים?

ומה בסוף ,החלפתם בפלואנס ..יש בעיה ?יש באמת בעיה או סתם קישקוש מקושקש ?לאחר שקראתי כאן ושם כבר לא בא לי על דיזל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הפלואנס דיזל רכב נהדר, עם כח זמין בסל"ד נמוך וצריכת דלק אמיתית של 1:20 בנסיעה רגועה בבין עירוני (מקסימום 100 קמ"ש). נמדד במשאבה, לא במחשב הרכב. לא החלפנו בה שום דבר - 0 תקלות. יש לנו אותה שנתיים וחצי בערך, אולי קצת יותר. אבל רוב הנסיעות של הפלואנס שלנו עכשיו הן בתוך העיר ומתוך קריאה בפורום עלה החשש שבבוא היום נצטרך להחליף את זה. בגלל זה העלתי כאן את הנושא שכבר עלה בשרשור אחר, ואשמח אם מישהו שמבין עניין יתייחס לזה כי זה שיקול לפני רכישה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לברר בפורום ? אפשר לבדוק במוסך מורשה -להם בטוח יש תשובות מקצועיות ואמתיות ועבר מספיק זמן כדי לצבור ניסיון בתיקונים ותקלות .

פורסם

ואני דווקא חושב שעדיף 0.9 טורבו בנזין...

גם יותר זול בכמה אלפי שקלים,

גם יותר נפוץ וברכישה פחות ירתעו כשישמעו דיזל(מה לעשות ישראלים),

גם אין ממיר חלקיקים (שדיברו עליו רבות בפורום)שמתקלקל ועולה אלפי שקלים,

וגם אין רצועת טיימינג שעולה המון כשצריך להחליפה!

פורסם

לא בטוח שישראלים נמנעים מדיזל, נהפוך הוא מנוע דיזל שלא עשה הרבה ק"מ יחסית, יהיה מבוקש.

בבנזין יש ממיר קטליטי שגם מחירו לא זול.

יש למישהו תחשיב לגבי הבדלי עלויות בטיפולים בסיכום כללי של תדירות ורכיבים שיש להחליף?

פורסם

מצד אחד תמיד טוענים שאין הבדלים בעלויות טיפולים, מצד שני חייב להיות הבדל כלשהו (אפילו קטן)

ובנוגע לרכב - ישראלים דווקא לא נראה לי נרתעים מדיזל, על אחת כמה וכמה שהוא עם קילומטראז' נמוך.

כפי שצויין פה והציק לאחד החבר'ה נושא הDPF, ממה שאני מבין יש לקחת בחשבון אם אופי הנסיעות שלך הן בעיקר בעיר\קצרות ואתה לא הולך להגיע ל15K בשנה, אז עדיף בנזין

פורסם
מבחן לסטפווי אוטומטית -http://cars.walla.co.il/item/2925767

מעניין מה יהיה המחיר באמת .בכתבה אומרים על 70000+ ,היום זה 69600 אז מי יקנה ידנית כאשר הפרש יהיה קטן ?

לפי דעתי זה יתחיל מ79600 ..

פורסם

הבעיה עם הדיון הזה היא שמי שמנהל אותו זה חובבי רכב.

לאדם הממוצע זה אחלה גיר.

אמינות לא תהיה בעייתית. אולי התפעול שלו לא יהיה כל כך חלק אבל עם הקו שיש כיום לרנו-ניסאן אני מאמין שהוא יכול להיות אפילו נוח.

• תוכן חדש...