Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 (2006)

שמואל.ג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חובב צרפתיות והיה לי C5 שנת 2005 (הדגם לפני מתיחת הפנים) שכבר לא חי, אני מאוד אהבתי את הנוחיות ואוטו היה מעולה למעט בעיות בחשמל, בעיות במכניות לא היו לי. אני לא מסוגל לעזוב את הנוחיות בצרפתיות והחלטתי ללכת לאותו בית חרושת, פיג'ו 407 שנת 2006.

ראיתי באינטרנט ואני מתכוון לקנות בשבוע הזה, פיג'ו 407 שנת 2006 ק"מ 150K במחיר 20,000 ש"ח, אפשר לנסות להוריד את המחיר.

יש לי כמה שאלות:

1) האם אחזקה שהייתה לי ב-C5 עלות זהה ל-407? (אחזקה לא הייתה יקרה, בערך ממוצעת).

2) אני יודע שזה אותו גיר, גיר שלא מחזיק מעמד לאורך הזמן, עד כמה ק"מ גיר ילך? (ב-C5 שקניתי היה גיר שהוחלף)

3) אני רוכש דגם SR, האם זה אבזור טוב? היה לי C5 עם דגם SX פשוט מאוד לכן אני רוצה רכב מפנק.

4) יש מחלות ילדות? אם כן לפרט בבקשה.

לא אכפת לי מהצריכת דלק, אני נוסע פעמיים בשבוע ובסופ"ש בלבד.

תודה מראש.

פורסם

1) האזחקה רק יכולה להיות זולה יותר - אם בכלל.

2) תלוי - רכב שנסע יותר בבינעירוני - הגיר יחזיק יותר זמן (אין לגיר "קילומטראז' תפוגה")

3) אין לי מושג - אולי במחירון יד 2 תמצא נתונים לגבי האבזור.

4) הרכב בן תשע - אם יהיו מחלות יהיו אלה מחלות זקנה. תקלה כרונית ידועה היא הפאנל של הרדיו המזגן שמפסיק לעבוד (נדמה לי שיש פאנל זהה ב-C5)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה יכול להסביר במה היא נותנת הרבה יותר מה-407? שניהן מנהלים מפנקות באותה המידה.

א. המערכת ההידרופניאומטית הופכת את ה-C5 לנוחה יותר, בטוחה יותר (ייצוג גובה אוט), ושימושית יותר .(אפשרות כיוונון גובה)

ב. ל-407 מרווח גחון בעייתי שגורם לחצאית הקדמית להיתלש מול כל מדרכה או במעבר על גבעה לא צפויה בשביל עפר למשל

ג. לא בדקתי בנתונים, אבל ההתרשמות האישית שלי היא שמבחינת החלוקה הפנימית ה-C5 נהנית ממרווח עדיף לנוסעים ולמטען

ד. הC5 זולה יותר - מה שיאפשר לך מודל גבוה יותר באותו כסף

פורסם

ה- SR הוא הדגם הבסיסי מבחינת איבזור.

כפי שנכתב, לגיר אין 'תאריך תפוגה' והשאלה העיקרית היא איך טיפלו ברכב והיכן. האם יש לך אפשרות לראות היטוריית טיפולים (טיימינג, משאבת מים, טיפולים בזמן וכו')?

אני בחרתי ב-407 מכיוון שגם הוא רכב מאוד נוח וכש-התלבטתי בינו לבין ה-C5, הצליחו לצנן את התלהבותי בגלל העלויות הגדולות במקרה של החלפת מתלים/בולמים - המערכת ההידרו-פנאומטית הממוחשבת מצויינת והיא זאת שנתנה את ה'שם' לרכב אולם במקרה של תקלה משביתה, עלויות ההחלפה גבוהות מאוד.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

ari C5, תודה על ההצעה אבל אני לא חושב שאקנה C5, אני רוצה לנסות את הפיג'ו.

Eli R, אני קונה ממגרש פרטי אני לא יודע אם אוכל לקבל היסטורית טיפולים אך כמובן שאבקש מהם, אם אין להם מה לעשות במקרה זו? ואיזה טיימינג יש ברכב רצועת או שרשרת?

פורסם

ברכב יש רצועת תזמון ('טיימינג').

אצלי עשיתי 'טיימינג' כולל משאבת מים ורצועת אביזרים ואם אני זוכר נכון, העלות הייתה כ-3500 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.

במקרה של רכישה ממגרש פרטי, בקש מהם לפנות ללקוח ולברר היכן טיפל ברכב.

מדובר ברכב נהדר אולם אם טופל שלא כנדרש וע"י כאלו שלא מבינים את הרכב, אתה עלול לשלם תחזוקה יקרה...

ד"א, אני חוזר על ההמלצה לבקר באחד מהמוסכים המתמחים בפיג'ו/סיטרואן ולבצע בדיקה של הרכב אצלם לפני הרכישה.

העלות לא גבוהה והם רואים דברים שמכוני הבדיקה הרגילים לא רואים.

ראה כאן.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...