Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 403
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בענין המפלצות של באנגל - שונא את כולן, חוץ מהפיאט קופה המדהימה.

כל כך הופתעתי לגלות שבאנגל עיצב גם אותה. זה היה כנראה לפני שהוא התחרפן.

It's life, Jim, but not as we know it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בענין המפלצות של באנגל - שונא את כולן, חוץ מהפיאט קופה המדהימה.

כל כך הופתעתי לגלות שבאנגל עיצב גם אותה. זה היה כנראה לפני שהוא התחרפן.

פיניניפארינה נתן לו יד שם, הוא לא היה יכול להרוס יותר מדי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמובן שמוסטנג 67 כמו זותי שמשתתפת בסרט עקיצה ב60 שניות.

אבל רק מה לא הבנתי בסרט ? לא הבנתי אם זה הילוכים או אוטומט ראיתי שהוא לוחץ על קלאטץ' ושיש לו תיבה אוטומתית :?

פורסם

מוטי, חשבתי "קצת" על השאלה הזאת:

המכונית הכי יפה בעולם.. והגעתי למסקנה -

זאת השאלה הכי ממזרית שאפשר לשאול בן אנוש שאוהב מכוניות.

אם רק היה לך מושג כמה יסורי מצפון נוקפים אותי אחרי שאני חושב על אחת ונוטש לאנחות את כל שאר היפהפיות שאני מכיר היום. זה כמו לבגוד באישה שאתה אוהב.

אני לא אקצר במלים כי אז ארגיש רע עם עצמי, אז אומר שהיופי, כמו שאומרים הוא בעיני המתבונן.. וככל שלבו של המתבונן רך יותר כך המכונית תהיה יפה יותר, לכן לדעתי המכונית היפה ביותר אם תשאל בחור ישראלי, היא זו שהוא גדל עליה, כשהיה ילד קטן ובאמת הייתה מלכת התמונות והפוסטרים, שלומר את השם שלה היה נשמע כמו חילול הקודש.. למבורגיני...

ל-מ-ב-ו-ר-ג-י-נ-י....... אחחח לעזאזל איך הוא מתנגן טוב... קונטאש.

הייתי צופה כל שבוע בקטע הפתיחה של "המירוץ מחוף לחוף" מתמוגג מהנאה.

היום, אני מכיר כאלה שהן הרבה יותר סקסיות, הרבה יותר מעודנות, הרבה יותר הכל בעצם. אבל זאת הייתה הראשונה שפגעה בי.. אחרי 15 שנים יצא לי לראות אחת במציאות, נראית כמו מקרר שהדביקו עליו קרטונים והכניסו לתנור צביעה.

La Bellezza Non Basta

פורסם

כולכם טועים!!!

הרכב הכי יפה בעולם הוא:

2002ranger4x4.jpg

:lol: :lol: :lol:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
ל-מ-ב-ו-ר-ג-י-נ-י....... אחחח לעזאזל איך הוא מתנגן טוב... קונטאש.

הייתי צופה כל שבוע בקטע הפתיחה של "המירוץ מחוף לחוף" מתמוגג מהנאה.

היום, אני מכיר כאלה שהן הרבה יותר סקסיות, הרבה יותר מעודנות, הרבה יותר הכל בעצם. אבל זאת הייתה הראשונה שפגעה בי.. אחרי 15 שנים יצא לי לראות אחת במציאות, נראית כמו מקרר שהדביקו עליו קרטונים והכניסו לתנור צביעה.

אתה יודע מה, מסכים איתך.

יוצא לי לראות פה ושם איזו קונטאש לבנה אחת של אחד שגר לא רחוק ממני ויש עוד אחת מהדגם המיוחד לציון 25 שנים לקונטאש (25th aniv. ed) שאני רואה פה מדי פעם בצבע שחור... הן באמת מכוניות שנראות די מגוחך... דווקא הישנות יותר שיש להן פחות חצאיות וכונסים נראות הרבה יותר טוב.

מה שכן, הצלילים שהקונטאש מייצרת הם סימפוניה איטלקית ל-12 צילינדרים במיטבה.

אם כבר סטינו לרגע לכיוון הזה, אז הפרארי טסטה רוסה היא מכונית ממש מכוערת!

עיצוב בלי טעם וריח, פרופורציות מעוותות ולא משאירה עליך שום השראה.

כנראה שמלבד ה-412 (הכנס סמיילי מקיא) היא הדגם הכי פחות קורץ (לי אישית) של פרארי, יצרן שבאופן מסורתי מוציא מכוניות יפיפיות.

מוטי.

פורסם

עם כל הכבוד לאיטלקיות (ויש ערימות על גבי ערימות של כבוד) - אני בחורה של מאסל אמריקאי.

chevrolet corvette stingray 1979

shelby mustang GT500 1967 (אלינור אהובתי)

Trance AM - no matter the year

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...