Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי דרך EBAY למאזדה 3 שלי אנטנה קצרה.

בגלל שהאנטנה הרגילה שלי קצת שבורה ויש לי הרבה רעשי רקע מעצבנים, וגם כי אנטנה קצרה זה יותר יפה.

זה מה שהזמנתי:

http://www.ebay.com/itm/281241503163?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

השאלה שלי היא כזאת.

האם איכות הקליטה שלי תעשה גרועה יותר? (בגלל היותה קצרה)

תודה

פורסם

מנהל יקר אני מתחנן בפנייך.

אנא ממך אל תנעל לי את ההודעה אני משתדל כל הזמן לא לעבור על כללי הפורום.

ולכתוב בשפה תקינה ועם סימני פיסוק, אבל בכל זאת כל פעם אני מקבל אזהרה על משהו אחר על דברים שלי לפחות נראים תקינים.

אני גם כל פעם עובר על ההודעות שאני כותב לוודא שאין לי שגיאות כתיב ושהמלל קריא.

אני מתנצל מראש על הדאבל-פוסט שיצרתי, אך לא מצאתי איך לערוך את ההודעה ולשנות את הנושא כי הוא לא תיקני (קיבלתי אתמול אזהרה שאין צורך לכתוב "שאלה" בנושא).

אני לפחות רואה כן לנכון שצריך לציין בנושא את כוונת תוכן ההודעה בנושא, אם מדובר בשאלה/התייעצות/עזרה וכו',

בכדי להכווין את שאר המשתמשים במה מדובר אם בשאלה או עזרה, לפני שהם נכנסים לפוסט עצמו.

אבל כך אני חושב...

מה שאני בא לבקש זה קצת התחשבות אני מנסה לעשות כל מאמץ בשביל שלא לטעות.

אבל איך שהוא עדיין זה קורה(למרות שאני קורא את חוקי הפורום).

מתנצל על החפירה, אבל לא ידעתי למי לכתוב את זה אי אפשר לענות להודעות פרטיות שנשלחות מההנהלה.

פורסם
שלום לכולם.

הזמנתי דרך EBAY למאזדה 3 שלי אנטנה קצרה.

בגלל שהאנטנה הרגילה שלי קצת שבורה ויש לי הרבה רעשי רקע מעצבנים, וגם כי אנטנה קצרה זה יותר יפה.

זה מה שהזמנתי:

http://www.ebay.com/itm/281241503163?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

השאלה שלי היא כזאת.

האם איכות הקליטה שלי תעשה גרועה יותר? (בגלל היותה קצרה)

תודה

שלום לחבר,

קנה אנטנה שוות ערך לאנטנה המקורית ולא אנטנה קצרה יותר או ארוכה יותר.

ייתכן מאוד שאיכות הקליטה תרד או שלא תרגיש שום שיפור לעומת האנטנה המקורית.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...