Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנה עשיתי קניה מרוכזת של מוצרים לבנים (מקרר,תנור,כריים).

התקשרו אליי לשאול אם אני רוצה להאריך את האחריות של המוצרים בתשלום כמובן.

אני מתלבט האם להאריך את האחריות על המוצרים , לצערי בתקופת האחריות הייתי זקוק להם לתקלה בכיריים והיחס שקיבלתי היה מחפיר ביותר.

אשמח להערות/הארות בנושא.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני ויתרתי על זה מראש.

זה כמו לעשות היום ביטוח לסלולר, ובזמן אמת הביטוח לא מכסה כלום.

חבל להוציא כספים מיותרים, גם ככה בשעת התיקון אתה תשלם.

נראה שאפילו נכוות מכך בעבר, לא רואה סיבה לעשות זאת שנית.

M-TECH E46

פורסם

עוד דעות בנושא? :roll:

פורסם

מחיר?

איזה מוצרים?

תתן יותר פרטים

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
קריסטל

חבל על הכסף.

היתה לי מכונת כביסה קריסטל. אחרי פחות משנתיים החלה לדלוף. כמובן במסגרת האחריות המוארכת הטכנאי הגיע בפעם הראשונה - לא מצא בעיה. בא פעם שניה - קבע שגומיית האיטום קרועה. המחיר - 150 ש"ח לבקור טכנאי (לפחות לא גבו פעמיים). הגומיה - עדוד 400 (לע מכוסה באחריות). באותה תקופה המכונה החלה להרעיש כמו מנוע של 777 ולטייל בחדר הכביסה. כעבור תקופה קצרה הספיקה לכבס בכלל (התוף נתקע). בסופו של דבר המכונה נשלחה לפירוקיה הקרובה למרות שנותרה עוד שנה להרחבת האחריות - ונרכשה חדשה (כמובן מתוצרת אחרת, כזו שיש לי אתה נסיון טוב, אם כי בדגמים מהתקופה הכלכוליתית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל על הכסף 3.

זה סוג של "ביטוח" שכמובן לא קוראים לו כך כדי לא להיות כפופים למפקח על הביטוח.

בדיוק כמו עם הסלולר.

השורה התחתונה היא שאין היגיון כלכלי בלבטח נכס/מקרה ביטוח שאתה מסוגל לספוג בעצמך ללא קושי כלכלי משמעותי.

בתוחלת המבטח תמיד מרוויח.

הביטוח הוא פעולה רציונלית כאשר מקרה הביטוח הוא יקר מעבר למה שאתה מסוגל להוציא בעצמך (דוגמאות - השתלות איברים בחו"ל, ביטוח צד ג' לרכב ולדירה, כאלו דברים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

2 הסנט שלי,

אני לא יודע מה יכולות הDIY שלך אבל אני לא מבטח ומעדיף במקרה תקלה לפרק, למצוא לבד את התקלה ואם צריך להזמין חלפים לבד ולתקן בעצמי (ויש פעמים שאני נעזר במידע שרשום בפורום פה או ברחבי האינטרנט)

נכון זה אומר שלפעמים התקלה לא נפתרת במקום והמכשיר מושבת עד לתיקונו, מעדיף את זה מאשר להזמין "בעלי מקצוע".

פורסם

מחזק.

אם יש יכולת טכנית בינונית ומעלה (באמת שלא בשמיים. הבנה בסיסית בחשמל, ידיים לא שמאליות, ואולי כמה כלים ומכשירים שכולם ביחד עולים פחות מביקור אחד של טכנאי) אז חלק ניכר מהתקלות ניתנות לפתרון ביתי.

יש לא מעט חנויות שמספקות חלפים למכשירים האלו, אם אתה מביא את החלק השבור/תקול אז בקלות ימכרו לך בדיוק את החלק הדרוש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

השורה התחתונה היא שאין היגיון כלכלי בלבטח נכס/מקרה ביטוח שאתה מסוגל לספוג בעצמך ללא קושי כלכלי משמעותי.

חבל על הכסף 4. ניסוח חד כתער.

ביטוח מוצרים לבנים הוא במקרה ה"טוב" מקדמה לתשלום על תיקון.

בקיצור, ותר על המקדמה, אפילו אם יש לך זוג ידיים שמאליות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יכולת בסיסית בDIY , אני גם חושב שחבל על הכסף.

רציתי לשמוע עוד דעות בנושא ,

לגבי היחס המחפיר:

קנינו כיריים של דיטרייש, לאחר שבועיים התפורר חלק מחישוק השחור מסביב לאחד המבערים.

פתחתי קריאה והגיע טכנאי , אמר שהלחץ גז גבוה מידי

אישתי אמרה לו שיש לנו אישור של טכנאי אחר בחברה שלכם שהלחץ תקין , הבדיקה מיום ההתקנה (פחות משבועיים).

הוא סידר את הלחץ גז ולא הסכים להחליף את הטבעת.

ניסתי אני לדבר איתו ולהבהיר לו שהמוצר בין שבועיים ואם הייתה בעיה עם הלחץ גז למה הטכנאי שלהם חתם על מסמך רשמי שלהם שהכל תקין.

הוא לא היה מוכן ודיבר בטון מאוד מתנשא, אמרתי לו שיחכה מספר דקות ,אני מתקשר למוקד שירות שלהם.

אחרי 15 דקות המתנה ענו מהמוקד, הדבר הזה "AKA פרחה מטומטמת" שענתה לי אמרה שאין מה לעשות ושהיא מעבירה את זה למפקח שיחליט.

מיותר לציין שאף אחד לא חזר אליי ורק אחרי דין ודברים שנמשכו מעל חודש הם הסכימו לחליף את הטבעת.

פורסם

ישראל - עכשיו אני באמת מתפלא על כך שאתה שואל את השאלה שבפתח השרשור. אם זה היחס שקיבלת - למה אתה בכלל חושב לקנות מהם עוד שירות?

אם תהיה תקלה שאינך יכול לתקן - עדיף להזמין טכנאי על פי הצורך, סביר מאד שלאורך חיי המוצרים זה יעלה פחות מעלות ה"ביטוחים", מה עוד שהכיסוי המוצע מוגבל מאד וההשתתפות העצמית גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...