Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול כן. אני מעדיף בכל אופן לנסוע על מרצדס דיזל עם 400 אלף ק"מ מאשר על טידה בנזין עם 200.

+1

עמוק בלב יש לי חלום לקנות מרצדס דומה או את אחת האחיות שלה,להעביר אותה טיפול דיטלינג מטורף בדגש על פנים הרכב (קצת מגעיל אותי לשבת ברכב שהרבה אנשים היו בו לפני,בגלל זה גם הקיה שלי אחרי השכרה עברה טיפול פנימי),לעשות לה יישור קו,כמה תוספות משלי ואז להנות מאיכות ונוחות של מרצדס ומצריכת דלק של מנוע דיזל זריז.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פספסתי או שלא רשמת כמה עלה לך היישור קו? או שלא עשית עוד?

פורסם
+1

עמוק בלב יש לי חלום לקנות מרצדס דומה או את אחת האחיות שלה,להעביר אותה טיפול דיטלינג מטורף בדגש על פנים הרכב (קצת מגעיל אותי לשבת ברכב שהרבה אנשים היו בו לפני,בגלל זה גם הקיה שלי אחרי השכרה עברה טיפול פנימי),לעשות לה יישור קו,כמה תוספות משלי ואז להנות מאיכות ונוחות של מרצדס ומצריכת דלק של מנוע דיזל זריז.

תכלס זה לא שאלה של כמות, אם היית רואה את הרכב שלי כשקניתי אותו (מיד הראשונה), היית שורף אותו.

פורסם

לקנות מונית זה הדבר הכי שטותי שבן אדם יכול לעשות לפי דעתי.

אין לדעת מי היה באוטו כבר, וכמה הוא נסע ומי היה נהג.

וגם אם נראה שהאדם אמין ומספר שהאוטו לא עבר הרבה, מונית זה מונית.

תיאוריה ראשונה // טסט ראשון :-P

פורסם

אני נהג מונית - לא מרצדס.

מרצדס חדשה עולה לנהג מונית בסביבות 160000 ולאא כפי שנכתב כאן.

בתחנה שלנו ישנו בעל מרצדס מודל 2001 שעברה כבר קרוב למליון וחצי ק"מ ללא שום פתיחת מנוע או שיפוץ ( דגם e )

פורסם

160K לאיזה דגם? E?

C200 חדשה עולה לנהג מונית 130K ש"ח ו-C180 חדשה (122 כ"ס) עולה כעשרת אלפים פחות. אני יודע על מה אני מדבר, לא הייתי רושם סתם.

"אין לדעת מי היה באוטו כבר, וכמה הוא נסע ומי היה נהג"

וברכישת רכב פרטי מאדם, איך אתה יודע מי היה באוטו, כמה הוא נסע ומי היה הנהג? אה נכון - אתה לא יכול. מקסימום לוקח לבדיקה.

פורסם
אני נהג מונית - לא מרצדס.

מרצדס חדשה עולה לנהג מונית בסביבות 160000 ולאא כפי שנכתב כאן.

בתחנה שלנו ישנו בעל מרצדס מודל 2001 שעברה כבר קרוב למליון וחצי ק"מ ללא שום פתיחת מנוע או שיפוץ ( דגם e )

בטסט הבא הוא יצטר "לאזרח" את המונית, הוא לא יכול להיות מעל 12 שנה.

ה-E קלאס דיזל מהדגם עד 2003 נחשב למאוד אמין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

"אין לדעת מי היה באוטו כבר, וכמה הוא נסע ומי היה נהג"

עדיין זכורה לי היטב ה405 סטיישן ידנית (שנת 94) של אבא של שכן, נהגנו עליה כל החברה ופשוט קרעו את הרכב, נמכרה אחרי 12 שנים כיד ראשונה (אבל אם הרבה מאוד נהגים)...

פורסם
אם על הבנץ הוא מפסיד 70 ב 3 שנים, ואת הטידה הוא קונה ב65 ומוכר אפילו ב 15, הוא הפסיד פחות.

מצד שני לא הייתי מתנגד לקבל טידה בת 3-4 עם 200KKM ב15 אש"ח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם רק אני שם לב שהפער במחיר לא כזה גדול ?

מחיר הרכישה + המיסוי + העלויות שליד + התיקונים שמסביב. זה כבר לא כל כך זול.

האם 20-30 אלף שח במועד הרכישה מצדיק את המאמץ ? רכישה של רכב פרטי ישן יותר בשנה או שנתיים יורידו את עלות הרכישה למצב דומה.

הרי הפער ישאר גם במכירה ליד השלישית וגם הק"מ הגבוה שהוא לא רק למנוע אלה גם לשאר הרכיבים כגון בולמים וכו'.

האמת שאני מופתע וחשבתי שהעסקה כדאית יותר מבחינה כלכלית.

פורסם
האם רק אני שם לב שהפער במחיר לא כזה גדול ?

מחיר הרכישה + המיסוי + העלויות שליד + התיקונים שמסביב. זה כבר לא כל כך זול.

האם 20-30 אלף שח במועד הרכישה מצדיק את המאמץ ? רכישה של רכב פרטי ישן יותר בשנה או שנתיים יורידו את עלות הרכישה למצב דומה.

הרי הפער ישאר גם במכירה ליד השלישית וגם הק"מ הגבוה שהוא לא רק למנוע אלה גם לשאר הרכיבים כגון בולמים וכו'.

האמת שאני מופתע וחשבתי שהעסקה כדאית יותר מבחינה כלכלית.

בוא ננסה לעשות חשבון גס.

C200 CDI חדשה כפרטית עולה 310K ש"ח.

נניח והרכב מאבד מערכו 20K ש"ח בשנה, אחרי 5 שנים הרכב שווה 210K ש"ח. נניח והרכב מאבד מעט יותר ואחרי 5 שנים הוא שווה 180K ש"ח.

נניח ומצאת מונית שמורה עם קילומטרז' שפוי - שטוף, תדלק וסע. כמה תשלם עליה? 70K? 80K?

אבא שלי שילם על רכב בן 3 קרוב ל-100K ש"ח והוא במצב תצוגה. ההפרש לא שווה את זה?

פורסם
הרכב מאבד מערכו לדעתי הרבה יותר בשנה בערך 15%+ מהמחירון,מה שאומר בערך 40K בשנה ואחרי 5 שנים הוא מגיע למחיר של בערך 100K.

זורם איתך...

עכשיו לך ותמצא C קלאס או E קלאס דיזל פרטית - אפשר לספור אותן על יד אחת במקרה הטוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...