Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. להוסיף 2 פחיות תוסף לרבע מיכל סולר - פעולה לא חכמה ולא נכונה. אתה עלול לגרום ליותר נזק מתועלת.

2. הגישה לנורות החניה קשה. עשה זאת בזהירות שכן מאוד קל לשבור את בית הנורה מה שישאיר אותך עם פנס שבור למעשה.

3. אם תרצה לדים איכותיים באמת למרצדס - aznoptics.com

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן קראתי על AZM בפורום של מרצדס, לאחר שהזמנתי את האוסרם.

אכן הגישה מאוד מאוד קשה לאורות החניה בגבות, לצערי מה שאמרת כבר קרה עוד לפני שהתעסקתי עם זה, בגלל ששמו נורות לא מקוריות כנראה, כל הפלסטיק שעליו יושב בית הנורה פשוט נמס, וזה קרה בכל ארבעת הנורות.

הנה תמונה להמחשה, זה יחסית במצב טוב ביחס לאחרים:

IMG_20140813_211354.jpg

ניסיתי גם לשים את הנורות לד של אוסרם בתאורת פנים הרכב, אבל אין לי את הכלים המתאימים ולא רציתי לעשות נזק עם מברג, אני יחכה קצת עד שיגיע הסט חולצים.

אז סתם חיברתי נורה אחת באורות חניה האחוריים רק כדי לראות את העוצמה שלה, ולראות אם תופיע התקלה. אז הופיעה התקלה לצערי, אבל העוצמה פשוט וואו!

IMG_20140816_210028.jpg

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי קראתי את כל מה שרשום פה והתרשמתי לטובה, מצאתי במגרש מונית שהפכו אותה לפרטית c200 שנת 2008 צורה חדשה עם 330 ק"מ איפה רצוי לעשות בדיקה לרכב קומפיוטסט מספיק? יש בלי מסוים לרכב שצריך לדעת ממנו? אני יודע שהוחלף רדיאטור וצבע קומפלט לבן לרכב

פורסם
היי קראתי את כל מה שרשום פה והתרשמתי לטובה, מצאתי במגרש מונית שהפכו אותה לפרטית c200 שנת 2008 צורה חדשה עם 330 ק"מ איפה רצוי לעשות בדיקה לרכב קומפיוטסט מספיק? יש בלי מסוים לרכב שצריך לדעת ממנו? אני יודע שהוחלף רדיאטור וצבע קומפלט לבן לרכב

מומלץ לקחת למוסך מומחה מרצדס (לאו דווקא מורשה) לבדיקת הרכב במחשב למציאת תקלות אם ישנם.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

[QUO רעשי הדרך הקדמיים פחתו, וכניסה לבאמפרים ובורות נעשו רכים יותר וקצת פחות מורגשים.

.

גורם מספר אחד לרעש במפרים ברכב מהסוג הזה הוא שימוש בחלקים לברקסים לא מקוריים.

לאחר זמן מסויים נוצר חופש בין הרפידה לתפס ברזל שתופס אותה וזה לא להאמין איזה רעש זה עושה בבורות.

אני ממליץ להשתמש בברקסים מקוריים וגם להחליף את תפס הברזל במידת הצורך.

פורסם

צצה לי בעיה קטנה לפני הרכישה מצאתי c200 2008 במד רשום ק"מ 335 התקדר אליי היום הבחור מהמגרש אומר שמע הלכתי להעביר ממונית לפרטי וברישיון רשום 500 ק"מ, התקשרתי לבעל המונית אמר שזו טעות אני ילך יום ראשון למשרד הרישוי לתקן את הטעות ושאל אם זה בסדר מבחינתי, אחותי עבדה במרצדס הפעלנו קצת קשרים במחשב מופיע שהרכב טופל רק בחברה ה וטיפול אחרון חודש שני מופיע ב320 ק"מ שזה הגיוני למד ברכב ולא לרישיון מה הסיכוי שמשרד הרישוי עושה טעויות כאלה?

פורסם

האם מדובר בנהג יחיד? האם הוא יד ראשונה? כלומר, האם הוא זה שהוציא את הרכב מהחברה?

335 זה ק"מ שמתאים לנהג יחיד בלבד על פני תקופה של מעל 6 שנים.

דבר נוסף שאתה יכול לבצע, זה לבדוק מה היה הק"מ בכל טסט שנתי (אני לא יודע איך עושים את זה אבל אני מניח שזה אפשרי).

ולראות את ההפרשים בין שנה לשנה, יכול להיות שהטסטר הקיש בטעות מספר שגוי בטסט האחרון - אבל לא יצא לי לשמוע על תקלה כזו.

הסבר נוסף שיכול להיות, הוחלף המנוע בשלב כלשהו, המנוע החדש איפס את הק"מ, אבל מכון הטסטים המשיך את הספירה המצטברת.

האם ביצעת בדיקה לרכב? בזמן הבדיקה אמורים לבצע התאמה בין המספר מנוע שמוטבע עליו לבין זה שמופיע ברישיון המקורי.

לגבי מיקום בדיקה לרכב, כמו שאמרו לפני, לבצע את הבדיקה אך ורק במקום שיש לו מחשב "סטאר" של מרצדס ושיכול לתת אינדיקציה על מצב הרכב מכל המכלולים והחיישנים. יש להתקשר לפני למכונים ולשאול אותם אם קיים אצלם המכשור לביצוע בדיקה כזו.

אם אפשר לשאול באיזה מחיר הציעו לך את הרכב?

נ.ב.

מחר אבצע עדכון נוסף מאז שרכשתי את הרכב לגבי כל השינויים שבוצעו עד כה - יש הרבה.

פורסם

הרכב יד 3 ברישיון נראה לי נהג יחיד גג 2 הרכב היה עם כיסוים מפרווה בדוק של זקן הוא מאוד שמור ללא תאונות אני יבדוק במכון עם המחשב בראשון הוא מתחייב לי שזה הק"מ וחותם על זה בכתב כולל אחריות על הרכב המחיר יוצא לי טיפה גבוהה עשיתי טרייד על מאזדה 3 2008 ספיריט ואני מוסיף עשר הוא צובע לי את הגג בשחור ומחדד לי את המגנזיום, קשה למכור רכבים היום

פורסם

אני לא יודע אם קראת את השרשור מתחילתו.

הכוונה לנהג יחיד, שבכל יום הרכב עשה רק משמרת אחת בת 10-12 שעות. כאשר יש 2 נהגים לרכב, הוא לא נח, עובדים במשמרות כדי להגדיל הכנסות.

נהג מונית יחיד בממוצע נוסע 60K בשנה, לכן אמרתי שהנתון נשמע של נהג יחיד, אם היו שני נהגים הק"מ היה צריך לעבור את ה 500.

במוניות בכל פעם שהנהג מחליף מספר\מדליה, זה נחשב יד ברישיון משום שהרכב רשום על בעל המדליה (בעל המונית משכיר את המספר).

אצלי לדוגמא אני רשום כיד 03 - רביעית, אבל בפועל אני יד שניה.

לכן הנתון הזה לא ממש רלוונטי, פשוט תשאל את בעל הרכב לשעבר אם הוא יד ראשונה או לא, הוא גם אמור לשמור את הקבלה של רכישת הרכב בשביל מס הכנסה - נסה ליצור איתו קשר אם יש לך את הפרטים שלו.

לגבי גג שחור, עניין של טעם, גם אני מאוד רציתי לעשות בהתחלה גג שחור וגם כתבתי את זה כאן, יצא לי להיתקל במספר רכבים כאלה שעשו גג שחור דמוי פנורמי. לאחר חצי שנה המדבקה מתחילה לדהות ובעצם משחור מבריק הופך למט וזה ממש לא מחמיא לרכב לדעתי לפחות.

אם מדובר בצביעה מקצועית אז זה סיפור אחר.

אני בכל אופן ירדתי מהעניין כרגע, אני דיי אוהב את הלבן.

מה הכוונה לחידוד מגנזיום?

פורסם

אני יבדוק בנוגע לנהגים ביום ראשון יותר לעומק, בנוגע לגג זה יהיה בצביעה מץעם קוד הצבע של מרצדס לגג, חידוש מגנזיום יש קצת שריטות הוא לוקח למקום מחדש וצובע אותם, איך העסקה נשמעת? והייתי שמח שתעלה תמונות אחרי כל התוספות

פורסם

מחר לקראת שעות הערב אני אבצע עדכון עם תמונות של הכל.

אני גם אשמח לראות תמונות לאחר הצביעה של הגג - אולי זה יגרום לי להתפתות.

כנ"ל לגבי המגנזיום - גם שלי במצב לא מי יודע מה עם הרבה שפשופים.

לגבי כדאיות העסקה, אני היום מושקע על הרכב קצת מעל 70K ש"ח סה"כ (מחר אפרט), אני מרוצה עד הגג ולא מצטער לרגע.

על פניו, הרכב שאתה עומד לרכוש נשמע עם נתונים טובים, גם קצת קשה להעריך בלי המחיר המדוייק שאת משלם כולל הטרייד אין.

אני גם מבין שלא ביצעת בדיקה לרכב, סוחר רכב יבטיח לך את כל העולם וגם יתן לך אחריות על מנוע גיר ושלדה כדי שתקנה.

בפועל, אם חיישן אחד תקול, הוא יגיד לך שזה לא כלול באחריות או שקר כלשהו - ואתה תשלם בערך 1000 שקל על כל חיישן.

ממליץ לך בחום רב לבצע בדיקה לפני רכישה, במיוחד לרכב הזה.

האם נסעת על הרכב? הרגשת את הנסיעה שלו?

פורסם

מושקע 70 k? אני מניח שזה כולל מחיר הרכישה של הרכב, רק היום הורכבו לו הכסאות בראשון אני יסע ויבדוק כמו שצריך הפעלתי את המנוע בא איתי מישהו שקצת מבין הוא אומר שנראה לו שהכל עובד יפה שוב הרכב טופל רק בחברה כמו שעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...