Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך זו הסיבה שעוד לא רכשתי את הרכב עד שהעניין לא מסודר ונבדק במשרד הרישוי אני לא עושה צעד, למרות שנבדק במרצדס ולפי הטיפולים זה תןאם לק"מ שברכב אין לדעת היום, במידה וכן הרכב ילקח למרצדס בראשון לציון מסתבר שיש לי שם מושהו שאני מכיר ועובד הרכב יחובר למחשב, והק"מ יבחנו שוב, שאלה עד כמה זה אפשרי וקל לשנות ק"מ ברכב כזה?

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי יש C200 שנת 2006 ולאבא שלי C200 2010 שהחליפה C220 מודל 2001.

שלושתן נקנו מלקוחות של אבא שלי וטופלו על-ידו (מכונאי מרצדס) והן במצב מצויין.

תמורה מצויינת לכסף ומכונית מצויינת.

תתחדש ותהנה!

המספרים הגיעו ככה בקניה?

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עכשיו מונית כזאת הסיעה אותי הבייתה,חייב לציין בידוד טוב ומושבים נוחים,קצת הופתעתי מכך שהרחב יהיה צפוף ל3 אנשים מאחור,אבל מרגישים שהרכב יושב טוב על הכביש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב יושב פשוט מעולה על הכביש, הרבה יותר טוב מכל משפחתומט שניתן לרכוש באותו מחיר ואפילו יותר, זה גם בגלל מתלים קשיחים יחסית שמגיעים במוניות.

מאחורה דווקא 3 אנשים בגודל נורמלי יושבים בסבבה.

הבידוד רעשים גם מצויין, לא פעם שעלו איתי אנשים לרכב הם שאלו "לא אמרת שזה דיזל?"

פורסם

לצערי או לשמחתי העסקה לא צלחה

זה מה שבעל המגרש שלח לי ײ אחי סופי האוטו לא בישבילך. אי אפשר לתאם רישיון והעיסקה של הרכב עם הבחור שהחליף אצלנו חוזרת אחורה עקב אי התאמה בין הרישיון למונה של האוטו.. אם לא תמצא משהו ביום יומיים הקרובים אחזור אליך עם עוד הצעות. מתנצל על העיכוב ועוגמת הנפש..ײ

מישהו יכול להמליץ לי איפה עוד אני יכול למצוא מונית לשעבר בעסקת טרייד חוץ מיד 2?

פורסם

במידה ואני ימכור את הרכב שלי זה יהיה ישר כרגע אני מחפש טרייד אין, קשה למכור היום ויש לי רכב פצצה מאזדה 3 מנוע 2.0 שמורה כחדשה עם 100 ק"מ שנת 2008 אנשים מתקשרים רק לחפור

פורסם

ספירט בת 6 עם 20K ק"מ לשנה? כפי שכבר הזכירו, תוריד עוד. בנוסף, לדעתי אתה שוגה שאתה נעול על עסקת טרייד-אין, הרי הטרייד-אין צריך להרוויח (ולא מעט אם אתה שם לב להוצאות העסק) ממך כקונה או מהמוכר השני והוא יבצע זאת ע"י הצעת מחיר נמוך יותר עבור רכבך או הצעת מחיר גבוה יותר עבור הרכב שברצונך לרכוש. חוץ מזה, כרוכש ממגרש/טרייד-אין אתה מוגבל בהיצע וזה מהווה בעייה נוספת.

ברכב שכזה איכות הטיפול/תחזוקה מהווה את הפרמטר הקריטי (ותאמין לי שעברתי זאת) כך שמומלץ להתרכז יותר ברכישה ופחות במכירה, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב זמן רב (מה שמומלץ, רכבים מטופלים כאלה יכולים להחזיק ולגרום הנאה המון זמן) אז עלות התחזוקה היא הפרמטר העיקרי.

ד"א, שמעתי מבן דוד שלי שהוא עומד למכור C200 2008 צורה חדשה (המונית שלו) בחודש חודשיים הקרובים. אם מעניין אותך פנה בה"פ.

פורסם

אתה צודק העדיפויות היא בהחלט למכור ולא טרייד אני פשוט לא יכול להיות יום אחד בלי רכב מסיבות אישיות, ולמצוא מונית זה לא פשוט כמו שנוכחתי לגעת עם ק"מ נמוך ושמורה,

שלחתי לך הודעה פרטית

פורסם

שיהיה בהצלחה. בבכל מקרה אם יהיה מצב של חוסר סינכרון בקניה-מכירה אז אני מניח כי ניתן לשכור רכב לחודש בעלות של כאלף ש"ח אאל"ט.

מונית עם ק"מ נמוך קשה מאוד להשיג, בדרך כלל מדובר על דגמי ה E350 של נהגים מבוגרים שעושים הזמנות משורינות וקבועות ואינם זולים. חיפשתי בזמנו רכב כזה ולא מצאתי כזו במשך מספר חודשים (בכל לוחות הרכב ואפילו במגרשים), כשבדקתי למה אמרו לי אנשים מהתחום כי הם לא מופיעים במודעות כי הם נמכרים מפה לאוזן או לקרובים/חברים.

פורסם

אז מצאתי c200 יפיפיה שמורה בפנים ובחוץ עם 520 ק"מ נסעתי ברכב נוסע יפה אבל יש בעיה שמציקה לי בהתנעה רק יוצא עשן שחור מהאגזוז הוא אומר שצריך להחליף אינג'קטורים ככה אמרו לו במוסך העסקה שלי איתו זה ראש בראש על הרכבים ככה שנשאר לי בכיף עשר אלף פלוס מינוס ישור קו לרכב, מה אתם אומרים כדאי? יש סיכוי שזה רק אינג'קטורים? החישוב שלי הוא להשקיע על הרכב הזה ישור קו בעשר אלף וטיפולים שוטפים בזמן עם הרכב יחזיק לי 4 שנים מבחינתי עשיתי עסקה טובה,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...