Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים! כל הכבוד על הסבלנות וההשקעה, שיהיורק נסיעות טובות ותהנה!

ד"א - חשבת אולי להדביק מדבקה שחורה על חצי גג למראה פנורמי? לדעתי זה יוסיף המון.

פורסם

עוד שיפור שנדרש לדעתי: החלפת מסגרת לוחית הרישוי, לאחת בלי פרסומת.

חוץ מזה נראית מעולה. תמיד הייתי בטוח שמיד רואים על הרכב שהוא היה פעם מונית, מתברר שלא! [תמונות מהצד יש?]

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

הרכב נראה מדהים תהנה ממנו, תוך כמה זמן הגיע לך הגריל? באתר kml הצריכה של הרכב היא ממוצע 18.1 בעיר 15.1 אני מבין שזה לא נכון ומתקרב ל 1. 13 קצת מבאס,

עוד משהו קטן החלפת המערכת לא מבטל את המסך שמעל ואת הפונקציות שיש כולל בלוטוס?

פורסם

תודה על הפרגון חברים.

לגבי המדבקה - חשבתי על זה רבות, כרגע זה ירד מהפרק, אולי בעתיד זה יחזור.

מסגרת לוחית רישוי - האמת שזה לא ממש מפריע לי, גם לא ממש שמתי לב לפרסומת. תמונות מהצד אני יצלם מחר ויעלה.

לגבי הצריכה - אני נוסע 75% בינעירוני, 25% עירוני. היום הצריכה עומדת על 15 לליטר.

לגבי המערכת - נכון זה מבטל את כל השליטה מהגה, מהג'וייסטיק, ואת המסך שמעל עם כל הפונקציות, קיים ממיר כלשהו שיכול להחזיר את השליטה מההגה והג'וייסטיק שעולה משהו כמו 300 שקל, אולי בעתיד נוסיף אותו, כרגע לא מפריע לי.המערכת שמותקנת כיום כוללת בתוכה גם דיבורית בלוטוס, שזה באמת היה לי מאוד חשוב. אני גם מתכנן לפרק את הקונסולה של המסך, ולהתקין מסך פשוט של 7-9 אינטצ' קבוע במקומה(תלוי מה יכנס), שהתפקיד שלו יהיה לשדר מצלמת רוורס, ולשכפל את מסך הפלאפון(בעיקר לוייז) - mirorlink\mircast

פורסם

אני חושב שזו טעות היה כדאי להשקיע במערכת תואמת מקורי עם אנדרואיד יש מלא באיבי היוקרה תחזור לדשבורד ותקבל מוצר הרבה יותר יפה

פורסם

אהלן גיא נהנתי לקרוא את כל התהליך שעברת, חלקו עברנו יחד, אני שמח לשמוע על הסיפוק שלך מהעשייה על הרכב, סע בדרכים טובות ותמשיך לעדכן.

מצרף תמונות של הבנצי שלי.

IMG_20141006_162954.jpg

IMG_20141006_163102.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אני חושב שזו טעות היה כדאי להשקיע במערכת תואמת מקורי עם אנדרואיד יש מלא באיבי היוקרה תחזור לדשבורד ותקבל מוצר הרבה יותר יפה
אני חושב כי איכות הצליל הייתה הפרמטר החשוב בשבילו, מערכות תחליפיות פשוטות (דאבל-דין) שמצאתי באי-ביי לא מפיקות צליל ברמת המקור (היה שם Audio20?) לפי מה שאמרו לי.
פורסם
אני חושב כי איכות הצליל הייתה הפרמטר החשוב בשבילו, מערכות תחליפיות פשוטות (דאבל-דין) שמצאתי באי-ביי לא מפיקות צליל ברמת המקור (היה שם Audio20?) לפי מה שאמרו לי.

בדיוק!

היה שם AUDIO 20, איכות השמע שלו לא היתה מספקת בשבילי, במיוחד לאור התכנון להכריב רמקולים מהשורה הראשונה שצריכים סיגנל איכותי מאוד.

כנ"ל לגבי דאבל דינים סיניים למיניהם שמוכרים באיביי בכמה מאות שקלים, זה פשוט לא זה.

שלא לדבר על הפונקציות שקיימות בפיוניר מבחינת השהיית זמנים, אפשרויות הנחתה והעצמה של אלמנטים, כיווני תדרי חיתוך ספציפיים וסלופים, ועוד שלל פונקציות שכנראה לא יגידו לכם הרבה, אבל לי הם משמעותיות.

כבר ציינתי שזוהי סוג של מחלה, יש מי שמתחבר לזה ויש מי שלא ממש שם לב לדברים האלה, בשביל זה הייתי מוכן להקריב את הלוק המקורי של הרכב ולעשות סוג של בניית קאסטום.

פורסם

תנסה להשיג את הפלסטיקה לחלק של המזגן איפה שהכיתוב התקלף, זה נראה נוראי ככה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חשבתי כי כמו אצלי מורכבים שם כבר רמקולים טובים ("אלטק-לאנסינג" אאל"ט), אצלך זה הסט של 8 או 10 רמקולים?

ד"א, הנגן דיסקים ב Audio20 שלך עבד?

בכל מקרה, כל הכבוד. הרכב נראה נקי וסולידי, טוב בהרבה מכל רכב חדש במחיר זהה.

פורסם

אאל"ט אצלי יש את הדגם עם ה6 רמקולים בכלל.

יש מקדימה קומפוננט - שני טוויטרים במשולשים ושני וופרים בדלתות, מאחורה אני לא סגור מה יש, לדעתי יש רק 2 וופרים בדלתות, אולי יש גם טוויטרים.

רק בשבוע הבא אני יתקין את הרמקולים ואז אני ידע בדיוק מה יש שם ושל איזה חברה הרמקולים.

לגבי האודיו 20 - גם אצלי הנגן דיסק לא עבד, אני מניח שמדובר בתקלה נפוצה.

פורסם

חייב להגיב לרוסו ולהגיד שני דברים:

1. רכב כזה לא קונים בלי בדיקה לא משנה כמה הוא הראה לך טוב וסוחר הרכב מבטיח לך הרים וגבעות!!

2. משהו נשמע לי מסריח בנוגע לק״מ של הרכב תבדוק גם את זה מכל הכיוונים. הבדל של 200k בק״מ זה המון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...