Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, הרכב נראה מעולה ומאוד שמור..

נשמח לקבל עוד פרטים עליו

אז ככה הרכב נקנה מיד ראשונה (אני יד שנייה) הרכב מודל 2009 עבר סה"כ 278K ק"מ.

הרכב נבדק במוסך מומחה למרצדס וגם ב"מעבדה" בחולון.

קנית אותו מסוחר בשדרות הר-ציון?

אכן, פותח השרשור כמעט קנה את הרכב הזה מנהג המונית עצמו לפני כחודש אבל הם לא הסתדרו על המחיר לכן נהג המונית פנה לסוחר כי הוא היה לחוץ כי הזמין כבר רכב חדש.

ממש יפה , תתחדש :-)

אשמח אם תרחיב לגבי הפרטים

ממליץ לך לקנות גריל "ספורטיבי" עם סמל גדול ולהשאיר את הסמל השטוח במכסה

זה משנה לגמרי את החזית

אני כבר חורש את האיביי עוד לפני שבכלל קניתי את הרכב, לאט לאט נגיע גם לזה.

קודם כל יישור קו קטן של צמיגים, כיוון פרונט.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ובמה שונה קניית מונית מסוחר להבדיל מהתהליך שתואר כאן?

שלם וקח? או שעדיין צריך להתרוצץ בין משרד הרישוי למכס?

הסוחר שאני הייתי אצלו עשה לי את כל מה שתואר כאן, רק הגעתי להעברת בעלות בדואר.

תתחדש!

המכונית נראית מצוין וגם הקילומטרז' לא בשמיים.

הסלון שחור?

תהנה:-)

תודה רבה, הסלון אכן שחור, אעלה תמונות בהמשך.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אפשר לשאול לגבי המחיר? אם לא נוח לך אז סדר גודל לפחות

המחיר לפי התרשמות שלי לשנתון 2009 נע בין 40K-55K, תלוי חודש עלייה לכביש, תלוי ק"מ, תלוי מצב פיזי ומכני של הרכב.

לזה צריך להוסיף מכס+מע"מ.

פורסם
נראית מעולה, תתחדש. צלם קצת מבפנים.

עוד תמונות:

IMG_20140809_133838.jpg

IMG_20140809_133858.jpg

פורסם

עידן תתחדש!!

שמחתי לעזור לך, ואני בטוח שעשית בחירה מעולה.

הרכב הזה אכן במצב מעולה, מה שמנע ממני לרכוש אותו כמו שאמרת היה המחיר הגבוה שדרש המוכר, והוא גם גרם לי להרגיש לא בנוח ולהיות לחוץ. (הערות כמו : מחר בא עוד מישהו, חבל לך להפסיד את האוטו, בוא מחר תעשה בדיקה, אתה לא תמצא עוד אחד כזה, וכ'ו )

מה שרק גרם לי לרדת מהנושא כי זאת לא עסקה שעושים כל יום ובטח שלא תחת לחץ.

עכשיו ממה שכתבת אני מבין שהוא בכלל הזמין כבר רכב חדש ובגלל זה הוא היה לחוץ למכור מהר.

עושה רושם גם שקיבלת רכב הרבה יותר נקי ממה שאני קיבלתי, או שסתם לא רואים את הלכלוך בגלל שהסלון שחור :-D.

אני כרגע מחכה למספר פריטים שצריכים להגיע אלי מאיביי, ולאחר מכן אני יעדכן את הפוסט בכל השינויים וביישור קו שביצעתי עד כה.

פורסם

סלון שחור פחות יפה אבל יותר פרקטי ונוח. לא רואים לכלוך וכתמים :)

יש קרעים בריפוד? אם כן ותרצה עזרה בהזמנה מחו"ל אוכל לעזור. בזמנו הזמנתי ריפוד מושב נהג מקורי בשליש מהמחיר שלו בארץ (מגרמניה לארה"ב ומשם לארץ).

פורסם
הפנים נראה ממש טוב ,נראה שאין קרעים בריפודים

אבל מזה הכתם על הנגן ?

הכתם כנראה זה לכלוך שניקו יותר מידיי וירד הציפוי של הפלסטיק, אכן אין קרעים הריפוד שמור יחסית.

עידן תתחדש!!

שמחתי לעזור לך, ואני בטוח שעשית בחירה מעולה.

הרכב הזה אכן במצב מעולה, מה שמנע ממני לרכוש אותו כמו שאמרת היה המחיר הגבוה שדרש המוכר, והוא גם גרם לי להרגיש לא בנוח ולהיות לחוץ. (הערות כמו : מחר בא עוד מישהו, חבל לך להפסיד את האוטו, בוא מחר תעשה בדיקה, אתה לא תמצא עוד אחד כזה, וכ'ו )

מה שרק גרם לי לרדת מהנושא כי זאת לא עסקה שעושים כל יום ובטח שלא תחת לחץ.

עכשיו ממה שכתבת אני מבין שהוא בכלל הזמין כבר רכב חדש ובגלל זה הוא היה לחוץ למכור מהר.

עושה רושם גם שקיבלת רכב הרבה יותר נקי ממה שאני קיבלתי, או שסתם לא רואים את הלכלוך בגלל שהסלון שחור :-D.

אני כרגע מחכה למספר פריטים שצריכים להגיע אלי מאיביי, ולאחר מכן אני יעדכן את הפוסט בכל השינויים וביישור קו שביצעתי עד כה.

תודה גיא הרבה מזה בעזרתך! :-D

סלון שחור פחות יפה אבל יותר פרקטי ונוח. לא רואים לכלוך וכתמים :)

יש קרעים בריפוד? אם כן ותרצה עזרה בהזמנה מחו"ל אוכל לעזור. בזמנו הזמנתי ריפוד מושב נהג מקורי בשליש מהמחיר שלו בארץ (מגרמניה לארה"ב ומשם לארץ).

קודם כל תודה גם לך אלי!

אכן הייתי מעדיף סלון אפור, אבל השחור באמת פרקטי ונוח.

אין קרעים, מאחור היה איזשהו קרע במושב האחורי (בישבן) אבל זה תוקן אצל רפד, אגב אני לא שמתי לב לזה אלא אביך, והוא ציין שעשו עבודה טובה, רצה פרטים גם בשבילו בנוגע לרפד.

זוכר כמה עלה לך הריפוד שהזמנת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...