Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום ללון בו בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה בדעתי רעיון להרחיק את זוגתי ואת עצמי מכל האווירה הזו ולנסוע לנפוש איזה לילה בצפון באיזה צימר. אני מחפש המלצה למקום טוב, איכותי, עם בריכה, רצוי שיהיה קרוב לכינרת והכי חשוב - בטוח. כי גם בצפון יש הפגזות מדי פעם.

אם יש המלצות למקום ספציפי זה מעולה, אם יש המלצות רק לאיזור כלשהו, גם אשמח לקבלן.

נ.ב

עוד רצוי שיהיה באזור עם כבישי נהיגה מהנים.

פורסם

אני יכול להמליץ על צימרים בחד נס. כמעט אי אפשר ליפול(והמחירים בדרך כלל בהתאם).

אה ויש את כביש 888 - אחלה כביש לנהיגה. בשעות הבוקר והלילה אין כמעט תנועה ואחלה סיבובים.

עופר

פורסם

המקום המומלץ ביותר לצימר על שפת אגם, מחוץ לטווח הטילים הוא בקומו...או לוגנו!:wink:

אם החלטת לנפוש בכל זאת בארץ, אל תצפה בשום מקום להיות מחוץ לטווח האזעקות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממש לא נכון! אני תושב האיזור שהזכרתי ולא היתה ולו אזעקה אחת.... בעצם מאז מלחמת לבנון השנייה.

וזה נכון לכל האיזור הצפון מזרחי של הארץ, להוציא את צפון הרמה שסובלת קצת מהצקות (יעני ירי תועה).

עופר

פורסם

אם יש בריכה בצימר למה אתה צריך את הכנרת, ולהיפך? מחזק את ההמלצה על חד-נס, הייתי שם לפני ארבע שנים והיה נחמד מאוד. בפברואר האחרון מאוד נהנתי באמירים - לא קרוב לכנרת אבל הישוב אחלה.

המקום המומלץ ביותר לצימר על שפת אגם, מחוץ לטווח הטילים הוא בקומו...או לוגנו!:wink:

אם עוד לא היית מציע לך לנסות להגיע לאגם בוהין בסלובקיה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חרשתי צימרים בצפון,הכי נהנתי במושב גילון,

נוף מקסים ורגוע,אנשים מקסימים ארוח ניפלא

עוד המון טובים תגגל קצת

פורסם
מציע לך לנסות להגיע לאגם בוהין בסלובקיה

עזוב, נשמע משעמם, מה כבר יש לעשות שם, בטח כל היום יושבים ובוהין באגם! (צריך פה עכשיו אייקון שכשלוחצים עליו עושה "סטאגאדוש!).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלחמה בתל אביב?!?

רק תל אביב? כל מה שדרומה מתל אביב זה לא חלק מהמדינה וחלק ממעגל הלחימה?

פעם אחת יורים על תל אביב כל המדינה משתגעת.

על שדרות יורים 13 שנה, לאף אחד לא הזיז יותר מידיי.

ביזיון.

פורסם

אני מת על הנאיביות. איפה תמצא מעכשיו לעכשיו צימר בצפון בקיץ? ועוד במיוחד בנסיבות כאלה שכל אחד ששמע צפצוף ישר בורח.

תתחיל מהמצוי ולא מהרצוי.

פורסם
הייתי הערב בפתח תקוה, כל הברים מלאים, קשה למצוא חניה.

אם תצליח לעשות סרט מהמשפט הזה יש סבירות גבוהה לאוסקר בקטגוריית סרט המדע בדיוני של השנה.

:lol:

המקום היחיד שאני זוכר בפתח תקווה שהיה מלא והיה קשה למצוא חניה זה במפגשי חמישי בערב בטאבון וגם את זה המשטרה כבר הרסה.

לעניין השירשור,

ממליץ לבדוק על מושב כחל, אומנם לא על גדת הכינרת אבל חלק מהג'קוזי(ם) של הצימרים שם מתצפתים על הכינרת והנוף ממש יפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העיקר שהצלחתי לשעשע אותכם.

גם מלון בפתח תקוה זאת בדיחה.

הקטע עם פתח תקווה שהיא במרכז וערים צמודות אליה אנשים לא יוצאים מהבית.

הייתי בראשון לראות את הגמר ביום ראשון, עיר רפאים.

תל אביבי שרוצה קצת חופש,בלי השקמה כול בוקר יכול לחצות את הצומת לפתח תקוה ולישון בשקט.

לא צריך להתרחק עד לצפון.

אייל

• תוכן חדש...