Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

20140712_001405_שבעת המינים.jpg 20140712_001417_לוד.jpg

שבת שלום לכולם, בעקבות בורג שחבר גילה במקרה בגלגל האחורי של הרכב, החלטתי להחליף רביעיה שגם ככה הגיע זמנה להתחלף.

לא שמתי לב לזה, למרות שבדרך כלל בודק מצב חיצוני של הרכב כל יום. לא ידוע כמה זמן נסעתי כך, מזל שלא קרה משהו.

המידה היא 205/55R16

כרגע ישנה רביעיית Toyo Proxes T1R.

אני מחפש אחיזה טובה, לא משתולל, אבל מעדיף צמיגים אוחזים עם מרחק בלימה טוב.

בערך 2,000 ש"ח יספיקו לזה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• ספונסר פורום
פורסם

רביעיית טויו T1 ספורט יעלו בערך 2,000 ש"ח ויוכלו להתאים לך:

http://www.tireclub.co.il/catalog/205-55r16pr-94w-xl-tl.html

אם אתה מחפש משהו קצת פחות ספורטיבי אז יש לך גם את הטויו CF2 שהוא קצת יותר רגוע ומשפחתי:

http://www.tireclub.co.il/catalog/205-55r16pr-91h-tl-2012.html

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה השני שממליץ לי על ה- T1 ספורט וגם בעצמי חשבתי לקנות אותם.

יש מקום מומלץ לקנות אותם?

היום נסעתי לתקן את הנזק והתברר שהבורג לא חדר בכלל את הגלגל (נכנס באלכסון). האוויר לא יצא בכלל.

אבל עדיין צריך להחליף...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• ספונסר פורום
פורסם

האתר אליו קישרתי הוא האתר של יבואן טויו בישראל. המחירים שלו טובים והאספקה מהיום למחר במגוון פנצ'ריות ברחבי הארץ. אני מכיר כמה וכמה אנשים שהתקינו דרכם צמיגים והכל היה בסדר.

• תוכן חדש...