Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברה ושבוע מעולה שיהייה לנו .

מאז שהרכב נקנה המזגן לא פעיל , בהתחלה חשבו שאולי חסר גז (?) , אז עשיתי מילוי , שילמתי 200 שקלים חדשים - ואין תוצאה .

היום אחרי שהחורף עבר , ואני מרגיש אתה חום מציק החלטתי להיתעסק בזה .

תיאור הבעיה :

כל ה "פונקציות" בקונסולה של המזגן פועלות , כולל שינויי אוויר , עוצמות הוונטה , ופנימי/חיצוני .

כאשר לוחצים על כפתור ה A/C , המדחס לא נכנס לפעולה (ולא מחוסר גז) . כפי שנאמר לי יכול להיות שזה המדחס .

מה עליות התיקון של העניין מנסיונכם האישי? מה אני צריך לבדוק לפני שאני נותן למוסכניק את ה "אישור" לתחילת העבודה?

האם כדאי לי להביא מדחס מפירוק? או שהוא מציע להביא מדחס "משופץ" .

תודה חברים .

פורסם

רכב מונע , מזגן פועל כולל כפתור a\c , קח רב מודד ובדוק האם מגיע מתח הזנה למדחס?

בדיקה לא מומלצת אך אם יש קרר (על סמך מה שכתבת) הסיכוי לנזק קטן מאוד,תן מתח ישיר למדחס (3 שניות לא יותר), עובד, לא עובד?

• ספונסר פורום
פורסם

אני מציע לך לחזור לאבחון אצל מזגניסט טוב ולא לקבוע ישר שהלך מדחס. יכול להיות שהבעיה היא במתח הפיקוד למדחס או ביחידת הבקרה.

מהיכן אתה בארץ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לירוי1 , בדקתי את כל ההצעות מחיר שקיבלתי . אפילו עשו לי מילוי גז בתור מתנה מחבר אל חבר .

היו לי 3 אפשריות - הראשונה זה ללכת לפירוקיה , לקנות ולהתקין אצלי ברכב את המדחס ואז יש מצב שהוא לא יעבוד אבל יש אפשרות גם שיעבוד .

האפשרות השנייה היא לתת את המדחס שיש לי כרגע ברכב , לקבל אחד נוסף משיפוץ עם שנה אחריות ב1300 ש"ח

או חדש מדחס חדש מהחברה ב1800 ש"ח . לכן כרגע אני בדילמה של מה לעשות?

פורסם
אני מציע לך לחזור לאבחון אצל מזגניסט טוב ולא לקבוע ישר שהלך מדחס. יכול להיות שהבעיה היא במתח הפיקוד למדחס או ביחידת הבקרה.

בדקת בכלל את האפשרות שהציע מר עזרה ?

הן לא תרצה להחליף מדחס ולראות שהוא אינו עובד בגלל...נתק בחווט למשל.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...