Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 26k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש רכב יד שניה בתקציב של עד 26k.

המטרה היא לנסיעות עירוניות ובין עירוניות פעם בשבוע.

אני רוצה רכב קטן וחסכוני עם גיר אוטומט.

אני לא מבינה כל כך ברכבים, ההתלבטות היא בין טויוטה יאריס או הונדה ג׳אז שנתונים 2002-2003.

אם יש למישהו המלצה על רכב אחר אני אשמח לשמוע ואם זה שנתון יותר מתקדם אז מה טוב.

בכלל אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ״ל.

פורסם

יאריס לדעתי לא אטרקטיבית כי במחיר הזה אפשר לרכוש רכב כמו יונדאי גטס ממודל 2007-2008 מדובר על רכב לא פחות אמין,אמנם פחות חסכוני,אבל את רוכשת רכב הרבה יותר חדש,נסי לחפש ברמת איבזור GLS/GLI.

יש גם את הפיאט פנדה שהיא מאוד חסכונית,יש עכשיו ביד 2 אחת מודל 2006 עם 77 ק"מ צהובה,הרכב יכול להתאים יופי לדרישות שלך,גם רכב אמין עם אחזקה לא יקרה,קחי בחשבון שבעיר הגיר הרובוטי פחות חלק מאשר אוטומט רגיל לכן כדאי לבצע נסיעה כדי להבין מה זה.

יש גם כמה פיאט גרנדה פונטו,הרכב גדול יותר ובטיחותי יותר,פחות חסכוני אבל גם נחשב בין החסכונים בקטגוריה שלו,גם פה יש גיר רובוטי.

ודייהטסו סריון,היא חולקת מכלולים עם הסריון אבל זולה יותר.

כול הרכבים שפה יהיו יותר חדשים,בכמה שנים טובות מאשר היאריס,לכן לא רואה טעם כול כך לטיוטה במחירים שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איתמר תודה רבה הפוסט עזר לי מאוד!

וyulian תודה רבה על העזרה אך אני לא מעוניינת בגיר משולב, אני מעדיפה גיר אוטומט, למרות שאם יש הצעה טובה לידני אז אני לא אתנגד.

לאחר קריאת הפוסט הבנתי שהצרכים שלי הם: רכב מקטגורית הסופר מיני, קטן אך מרווח יחסית עם נוחות נסיעה (עדיפות לנוחות נסיעה), חסכוני ואמין גם מבחינת בטיחות ואם אפשר עם נפח מנוע של 1400 סמ״ק (פעם בשבוע אני עושה נסיעה בין עירונית, אני מגיעה לאזור הררי). וכמובן בתקציב של עד 26k.

פורסם

רשמת בהתחלה שאת צריכה רכב אוטומטי לכן ההצעות שלי היו כאלה,

ידני אמרת? מעולה.

הגטס נשארת,הפנדה אפילו עוד יותר טובה כי היא תהיה הכי חסכונית לתקציב,גם הגרנדה אם כי פחות חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תמצאי סקודה פאביה 1.4 ידנית מטופלת ושמורה- גם יכולה להיות אופציה רק צריך לבדוק מתי החליפו רצועת טיימינג וטיפול אחרון כמובן.

אני אשלח לך בהודעה פרטית כמה תוצאות חיפושים מיד 2 של רכבים שונים שהועלו כאן, תתקשרי אליהם, תבדקי אותם כמו שכתבתי במדריך בדיקות ראשוניות (למשל שכל המכלולים עובדים), לנסות להתמקח קצת על המחיר, לקחת לבדיקה ואם הכל טוב- לסגור עיסקה.

בהצלחה,

איתמר.

• תוכן חדש...