Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו B4 כבר 7 שנים מהחברה ועד שהיום שעומדת למכירה כי קניתי רכב חדש.

על הרכב יש חלונות שחורים שעשיתי לפני 4-5 שנים פחות או יותר אצל בחור ברמלה שקוראים לו אלברט.

אתה מוזמן אליי ליראות את העבודה ואת האיכות עד היום (5 שנים!) שום דבר לא קרה למדבקה.

עשיתי חלונות קדמיים אחוריים משולשים ושמשה אחורית, העבודה לא פחות ממושלמת, חיתוכים מדוייקים מאוד, עצר אותי שוטר בשעת לילה לביקורת ואז ראה את החלונות הוא רצה ליראות אם החלונות עם מדבקה או לא, הוא התקרב לחלון עם פנס שמאיר כמו פרוז'קטור ולא זיהה שזה מדבקה שיחרר אותי לדרכי.

אין ספק שברכב החדש אני הולך לעשות אצלו.

פורסם
יש לי סובארו B4 כבר 7 שנים מהחברה ועד שהיום שעומדת למכירה כי קניתי רכב חדש.

על הרכב יש חלונות שחורים שעשיתי לפני 4-5 שנים פחות או יותר אצל בחור ברמלה שקוראים לו אלברט.

אתה מוזמן אליי ליראות את העבודה ואת האיכות עד היום (5 שנים!) שום דבר לא קרה למדבקה.

עשיתי חלונות קדמיים אחוריים משולשים ושמשה אחורית, העבודה לא פחות ממושלמת, חיתוכים מדוייקים מאוד, עצר אותי שוטר בשעת לילה לביקורת ואז ראה את החלונות הוא רצה ליראות אם החלונות עם מדבקה או לא, הוא התקרב לחלון עם פנס שמאיר כמו פרוז'קטור ולא זיהה שזה מדבקה שיחרר אותי לדרכי.

אין ספק שברכב החדש אני הולך לעשות אצלו.

יש לך טלפון משהו?

פורסם

אלברט מרמלה, עשיתי אצלו לא מזמן רכב שלישי שלי ואני מאוד מרוצה מעבודה שלו,לא ריתי שביקשת את המספר שלו, שלחתי לך בפרטי

פורסם

האמת שגם לי יש ניסיון מר עם מרכז הציפויים.

עשיתי לפני כשנה, ההשחרה הייתה באיכות על הפנים דהתה מהר מאוד ובנוסף שברו לי קליפס.

• תוכן חדש...