Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקראיה בפורומים זרים ראיתי המון דיווחים על תקלות שונות ומשונות -מעין "מחלות ילדות" בלתי נגמרות.האם יש משהו שמתוך נסיון אישי יכול לאשר או לשלול את הדברים האלה ?

תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבן דוד שלי יש להם אחת כזת במשפחה

הרכב עדיין דנדש וחוץ מכמה בעיות קטנות שום דבר מיוחד

עוד דבר אצלהם הרכב זה ליסינג אז לא ממש מזיז להם שהאוטו מתקלקל

הוא סיפר שהיו כמה בעיות בודדות של המערכת חשמל אבל לא משהוא רציני.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

"בעיות בודדות של המערכת חשמל אבל לא משהוא רציני."

לא משהו רציני,רק כל הנורות בלוח שעונים שנשרפות כל שני וחמישי....מנגנוני חשמל שמפסיקים לתפקד ללא אזהרה מוקדמת...כמה חיישנים שעושים בעיות , סתאם להחליף אותם עולה בסך הכל כמה K ש"ח......קטן עלנו...חוץ מזה אוטו אחלה....גם בטוח מאוד במבחני ריסוק.

פורסם

רנו הציבו לעצמם להגיע לרמת אמינות של טויוטה וניסאן. בינתיים הם צריכים לעבוד קשה. הרכב נזקק לכניסות לא מעטות למוסך לעיתים בגלל דברים קטנים ולעיתים בעיות של ממש. דברים קטנים עלולים להביא לתקלות מסובכות ויקרות. נקודת תורפה היא הגיר האוטומטי מבוקר מחשב שתיקונו יקר ביותר. המנועים לעומת זאת (מנוע=בוכנות,טלטלים,מיסבים,גל ארכובה ולא מערכות העזר כמו הזרקה,קירור,הצתה וכיו"ב) אמינים מאד. יודגש,לא כל מגאן סובלת מתקלות רבות אבל יחסית למותגים אחרים אמינותה אינה מזהירה,יש לה תכונות אחרות שמפצות במשהו על ענין האמינות (מצב די דומה לפיגו וסיטרואן)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אכן במגאן ישנן בעיות חשמל שונות (אצל חבר שלי במגאן שנת 03 יש בעייה עם המנגנון של הנעילה מרכזית שכל משך הנסיעה נועל ופותח את הדלתות בצורה אקראית,וכן בעיות תאורה פנימית וכו').

מעבר לזה,רכב לא רע,עם רעש מנוע כמו של שואב אבק.......(ברצינות!)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בקיצור, אם אמינות חשובה לך ואין לך כוח להתעסק עם שטויות......רק יפני.

מצד שני , אם מדובר ברכב מליסינג ניתן לשקול את האופציה.

המגאן 2 נעימה מאד לנסיעה ונהיגה. המרווח מאחור מעולה!!!,העיצוב ייחודי ורמת הבטיחות ידועה לטובה.

פורסם
"בעיות בודדות של המערכת חשמל אבל לא משהוא רציני."

לא משהו רציני,רק כל הנורות בלוח שעונים שנשרפות כל שני וחמישי....מנגנוני חשמל שמפסיקים לתפקד ללא אזהרה מוקדמת...כמה חיישנים שעושים בעיות , סתאם להחליף אותם עולה בסך הכל כמה K ש"ח......קטן עלנו...חוץ מזה אוטו אחלה....גם בטוח מאוד במבחני ריסוק.

תגיד, לא נמאס לך? יש לך מגאן 2 ? או ששוב זה הכל מסיפורים? שלא נדבר על זה שגם אם הרכב לא אמין, הוא באחריות ככה שלא תשלם שקל על תקלות, גם אם יהיו. אגב לא הייתי מזלזל כל כך במבחני הריסוק.

לי בניגוד אליך יש ניסיון עם מגאן II, הרכב פרטי (מה אתה יודע יש אנשים שקונים רכב צרפתי - פרטי! לא יאומן, וזה אפילו לא הצרפתיה הפרטית היחידה בבית!) נמצא אצלנו מעל שנה, אפס תקלות. המינוס העיקרי ברכב הוא ההגה הלא מתקשר, בולט במיוחד כאשר משווים אותו לפוקוס (שגם אותה יש בבית, שתיהן 5 דלתות). בנוחות, בטיחות, ואיבזור המגאן מעולה. יכול להיות שלאחרים היה תקלות, אני לא שמעתי על מחלות ילדות ידועות. אם למישהו יש ניסיון אישי ולא שמועות, תמיד טוב לשמוע. הניסיון שלי כאמור, טוב.

גיא

פורסם
תגיד, לא נמאס לך? יש לך מגאן 2 ? או ששוב זה הכל מסיפורים? שלא נדבר על זה שגם אם הרכב לא אמין, הוא באחריות ככה שלא תשלם שקל על תקלות, גם אם יהיו. אגב לא הייתי מזלזל כל כך במבחני הריסוק.

לי בניגוד אליך יש ניסיון עם מגאן II, הרכב פרטי (מה אתה יודע יש אנשים שקונים רכב צרפתי - פרטי! לא יאומן, וזה אפילו לא הצרפתיה הפרטית היחידה בבית!) נמצא אצלנו מעל שנה, אפס תקלות. המינוס העיקרי ברכב הוא ההגה הלא מתקשר, בולט במיוחד כאשר משווים אותו לפוקוס (שגם אותה יש בבית, שתיהן 5 דלתות). בנוחות, בטיחות, ואיבזור המגאן מעולה. יכול להיות שלאחרים היה תקלות, אני לא שמעתי על מחלות ילדות ידועות. אם למישהו יש ניסיון אישי ולא שמועות, תמיד טוב לשמוע. הניסיון שלי כאמור, טוב.

גיא

גיא, כל מקרה לגופו. אתה לא יכול להגיד לאנשים שהם סתם זורקים שטויות כי אפילו בעיתונות מדווחים על מחלות ילדות של המגאן.

דוד שלי לא מזמן החליף את מקום העבודה שלו ובעקבות זה הוא ירד ממונדיאו למגאן II (ליסינג) לאחר שלפני המונדיאו הייתה לו כבר מגאן I. הוא מקלל את הרגע שהוא בחר במגאן II, הרכב חדש עדיין עם הניילונים וכבר הוא נכנס למוסך עם נורת כרית אוויר שנדלקת (נראה לי שהוא קבל את הרכב עם הנורה דולקת). הניסיון שלו עם המגאן I היה יחסית טוב (הרכב לא עשה יותר מדיי בעיות, הוא היה מאוד חסכוני וגם עבר מבחן ריסוק בהצלחה) אבל הוא אומר שהמגאן II נפילה רצינית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גיא, כל מקרה לגופו. אתה לא יכול להגיד לאנשים שהם סתם זורקים שטויות כי אפילו בעיתונות מדווחים על מחלות ילדות של המגאן.

דוד שלי לא מזמן החליף את מקום העבודה שלו ובעקבות זה הוא ירד ממונדיאו למגאן II (ליסינג) לאחר שלפני המונדיאו הייתה לו כבר מגאן I. הוא מקלל את הרגע שהוא בחר במגאן II, הרכב חדש עדיין עם הניילונים וכבר הוא נכנס למוסך עם נורת כרית אוויר שנדלקת (נראה לי שהוא קבל את הרכב עם הנורה דולקת). הניסיון שלו עם המגאן I היה יחסית טוב (הרכב לא עשה יותר מדיי בעיות, הוא היה מאוד חסכוני וגם עבר מבחן ריסוק בהצלחה) אבל הוא אומר שהמגאן II נפילה רצינית.

וואלה, נורית כרית אוויר שנדלקת, נפילה רצינית, מה אני אגיד לך, זוועה מטורפת.

איך הוא חי עם עצמו , איך הוא נותן לזה להתרחש .

אולי בג"ץ ?

הפגנות מחאה ? כיכר המגאן ? שביתות רעב ? מטה מחאה ?

אם הוא צריך עזרה עם החתימות על העצומה , שיעביר פנייה מסודרת להנהלת הפורום , אנחנו תמיד עוזרים לאנשים במצוקה.

פורסם

אולי בג"ץ ?

אם הוא צריך עזרה עם החתימות על העצומה , שיעביר פנייה מסודרת להנהלת הפורום , אנחנו תמיד עוזרים לאנשים במצוקה.

שלומי,נורת כרית אויר נדלקת זה לא משהו חמור (שאולי יש לך תקלה בכרית אויר,ושהיא לא תקינה)?!

היית אומר את זה גם על נורת מפלס שמן בלמים נמוך,נורית ABS וכו' ?

אני לא אומר שהמגאן זה לא רכב טוב,אבל אין לו אמינות יפנית,ויש לו לא פעם בעיות חשמל.

מה שכן הוא מצטיין בו זה בטיחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי בג"ץ ?

נו, עוד חכם אחד ...

כפי שאתה יודע המגאן נשלטת כמעט כולה ע"י מחשב וחיישנים. אתמול היה פאק בחיישן כריות אוויר ומחר יהיה פאק בחיישן של ה-ABS או של מותחני החגורות, או כל דבר אחר שיכול לגרום ח"ח לתאונה !!!

ומי יודע, אולי עוד שנה הרכב יכבה באמצע הכביש המהיר (כמו שקרה לקרייזלר נאון). לא יודע מה אתך אבל המגאן לא מיוצרת באיכות שווה, כלומר כל רכב שאתה מקבל מהסוכנות זה הימור, הוא יכול להיות אמין או שהוא יכול לעשות בעיות חשמל מעצבנות.

במשפחה שלנו כבר הוציאו 4 קורולות מהסוכנות (משנים שונות) ולאף אחת לא הייתה תקלה. כאשר דוד שלי שהוציא 2 מגאן מהסוכנות יצא עם אחת טובה ושניה שלא מפסיקה להבהב באורות של הלוח שעונים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הוא מקלל את הרגע שהוא בחר במגאן II, הרכב חדש עדיין עם הניילונים וכבר הוא נכנס למוסך עם נורת כרית אוויר שנדלקת (נראה לי שהוא קבל את הרכב עם הנורה דולקת). הניסיון שלו עם המגאן I היה יחסית טוב (הרכב לא עשה יותר מדיי בעיות, הוא היה מאוד חסכוני וגם עבר מבחן ריסוק בהצלחה) אבל הוא אומר שהמגאן II נפילה רצינית.

רדרוז, אבל אתה חייב להסכים שזה נראה קצת מגוחך שממש לא מזמן הוא קיבל את המגאן 2 וכבר הוא מקלל את הרגע שהוא בחר בה והחליט שהיא נפילה רצינית. תסלח לי אבל אנשים כאלו מעצבנים אותי - מה זה הפינוק הזה? חיישן נדלק אצלך ופתאום כל האוטו נפילה? דפוק? גרוע? זה כמו שתקנה טלוויזיה חדשה והמרקם של הכפתורים של השלט לא יהיה לך נעים לידיים אז תחליט שהיא אכזבה נוראית. כל התכונות הטובות של הרכב נעלמות פתאום כשאיזה נורה מסכנה נדלקת? תירו בי בו במקום ביום שאני אקנה פורשה ואחליט שהיא אכזבה בגלל שנורת כרית האוויר נדלקה לי יום אחד. מה גם שהוא קיבל את הרכב מהעבודה, אז באמת שיפסיק להתבכיין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...