Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא, כל מקרה לגופו. אתה לא יכול להגיד לאנשים שהם סתם זורקים שטויות כי אפילו בעיתונות מדווחים על מחלות ילדות של המגאן.

דוד שלי לא מזמן החליף את מקום העבודה שלו ובעקבות זה הוא ירד ממונדיאו למגאן II (ליסינג) לאחר שלפני המונדיאו הייתה לו כבר מגאן I. הוא מקלל את הרגע שהוא בחר במגאן II, הרכב חדש עדיין עם הניילונים וכבר הוא נכנס למוסך עם נורת כרית אוויר שנדלקת (נראה לי שהוא קבל את הרכב עם הנורה דולקת). הניסיון שלו עם המגאן I היה יחסית טוב (הרכב לא עשה יותר מדיי בעיות, הוא היה מאוד חסכוני וגם עבר מבחן ריסוק בהצלחה) אבל הוא אומר שהמגאן II נפילה רצינית.

איזה קשקוש... אני מכיר (ממקור ראשון :razz: ) טויוטה יאריס חדשה שנדלקה בה נורת כרית אוויר. אז?
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון של הרבה כאלו שעברו לי מול הפרצוף :

הרכב מכוער בטרוף!!! (4 דלתות סבירה)

וזאת התקלה הכי חמורה שלו.

מה לעזעזל קרה לרנו??

סניק,מגאן,קליאו וכו.. פשוט זוועה (ואי אפשר להאשים אותי בשנאת צרפתיות )

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

רוני, לקבל רכב חדש עם תקלה זה מעצבן (ונניח לרגע לפן הבטיחותי של התקלה המסויימת הזו).

זה במיוחד מעצבן כשאתה יודע שזה דבר מסוג ה"קורה, נו", עליו עוברים לסדר היום.

זה לא אמור לקרות, זה מעצבן כשזה קורה, אין עשן בלי אש וכו'.

בקיצור, המגאן כנראה לא אמינה כמו קורולה. לפסול אותה בגלל זה? כמובן שלא.

אבל, בדיוק בגלל דברים כאלו (טוב, בגלל ההגה שלה, אבל נעזוב :wink:), לקחתי מהליסינג מאזדה 3.

כן ליסינג, לא ליסינג - בסוף אתה בלי אוטו, או צריך לטפל בשטויות, או מקבל אוטו חדש שלא מרגיש

כמו חדש (כבר נורה נדלקת?). בכל מקרה סביר להניח שלא תשלם על זה שקל, אבל ההתעסקות

עצמה מעצבנת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מנסיון של הרבה כאלו שעברו לי מול הפרצוף :

הרכב מכוער בטרוף!!! (4 דלתות סבירה)

וזאת התקלה הכי חמורה שלו.

מה לעזעזל קרה לרנו??

סניק,מגאן,קליאו וכו.. פשוט זוועה (ואי אפשר להאשים אותי בשנאת צרפתיות )

נו, רואים שאתה ישראלי. רק 4 דלתות סדאן נראה לך נורמלי. לדעתי המגאן נראית מצוין, במיוחד ב-3 או 5 דלתות.

ולרועי - מי שמקבל רכב חברה מליסינג ומעז להתלונן על נורית מסכנה שעובדת (או יותר מזה - לפסול רכב בגלל זה) הוא האבא של המפונקים. סע עם הרכב לעבודה, תרים טלפון קצר לחברת הליסינג, הם יבואו, יתנו לך רכב חליפי ויקחו את הרכב לתיקון. למחרת (או אחרי שבוע בחלק מהמקרים :-P ) הם יחזירו לך את הרכב בחזרה. זה נקרא טרטור? זה פשוט בדיחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמעט כרגיל -שאלה פשוטה הפכה לויכוח שלם בין "אוהבי הצפרדעים" לבין "אוכלי הסושי" :wink: .19 תגובות מתוכם רק 3 או 4 לעניין.טוב נו אחרת זה לא היה מעניין . ולעצם העניין הרכב הוא לא מליסינג אלה קניה פרטית ואני כן חושב שמי שקונה רכב חדש במיטב כספו זכאי לצפות לאפס תקלות.כי שום תקלה זה לא ממש חינם-זה לנסוע למוסך ,לחכות,ולאבד זמן שאצל חלק מהאנשים הוא יקר.

מה שאגב לא אומר שבגלל זה ויתרנו על המגאן ועדיין נשמח לשמוע כל תגובה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
נו, רואים שאתה ישראלי. רק 4 דלתות סדאן נראה לך נורמלי. לדעתי המגאן נראית מצוין, במיוחד ב-3 או 5 דלתות.

ולרועי - מי שמקבל רכב חברה מליסינג ומעז להתלונן על נורית מסכנה שעובדת (או יותר מזה - לפסול רכב בגלל זה) הוא האבא של המפונקים. סע עם הרכב לעבודה, תרים טלפון קצר לחברת הליסינג, הם יבואו, יתנו לך רכב חליפי ויקחו את הרכב לתיקון. למחרת (או אחרי שבוע בחלק מהמקרים :razz: ) הם יחזירו לך את הרכב בחזרה. זה נקרא טרטור? זה פשוט בדיחה.

רוני

תתפלא, עוד קודם ידעתי שאני ישראלי :wink: .

אני נוסע על 5 דלתות וכנ"ל שני הרכבים של ההורים שלי(וכולם ארופאים) .

הנקודה שלי היא שרנו בשנים האחרונות עושים מכוניות מכוערות.. (בצורת "טיפה" עלק..)

ובכלל אני חושב שהארופיות הולכות ומאבדות את היתרון העיצובי וחבל....

אני בטוח שע"פ סקר מתאים, (ואולי לא בפורום רכב) תראה שיש לא מעט אנשים שהדבר שהכי חשוב להם הוא "לא לראות מוסך" ובתקלות דביליות וקטנות יש לארופיות יתרון :roll:

(אני נזכרבפרצוף של אבא שלי שקנה 306 חדשה ונשאר אחרי 100 מטר מהסוכנות עם ידית ההילוכים ביד)==אני יודע........ יכול לקרות לכל רכב :wink:

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
ולעצם העניין הרכב הוא לא מליסינג אלה קניה פרטית ואני כן חושב שמי שקונה רכב חדש במיטב כספו זכאי לצפות לאפס תקלות.
אין כזה דבר אפס תקלות. נקודה. וככל שתוציא לעצמך את הפנטזיה הזו מהראש מהר יותר, כך תהנה יותר מכל מכונית שתקנה.

מה שאגב לא אומר שבגלל זה ויתרנו על המגאן ועדיין נשמח לשמוע כל תגובה
ולעניין: אם המגאן מוצאת חן בעיניך, מתאימה לך מכל בחינה והדבר היחיד שמפריע לך הוא שמועה כזו או אחרת, לך עליה בראש שקט.

אם אתה רוצה אלטרנטיבות, תפרט מה הדרישות שלך מהמכונית (אמינות זו לא דרישה) ואת התקציב ונוכל לסייע.

אחרת, אני לא ממש מצליח להבין לאן בדיוק השרשור הזה אמור להתפתח (חוץ מלעוד ויכוח דעות קדומות).

פורסם

רוני

נו שוין, רואים שאתה אשכנזי :wink: . קח קצת יידיש.

מי שקונה מכונית חדשה מצפה ממנה שלא תתקלקל. לפחות לא בשנה הראשונה, כן אפס תקלות, אפס.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אין כזה דבר אפס תקלות. נקודה. וככל שתוציא לעצמך את הפנטזיה הזו מהראש מהר יותר, כך תהנה יותר מכל מכונית שתקנה.

.

אני לא יודע כמה מכוניות חדשות היו לך אבל יש ועוד איך דבר כזה בשנה-שנתיים ראשונות (גם במכוניות אירופאיות) .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני לא יודע כמה מכוניות חדשות היו לך אבל יש ועוד איך דבר כזה בשנה-שנתיים ראשונות (גם במכוניות אירופאיות).
מספיק בשביל לדעת שזה:

א. אופטימיות חסרת שחר.

ב. דרישה מוגזמת ומיותרת.

ג. ממש לא משנה אם היא באמת מתקלקלת.

תבין, אפילו היפניות האמינות ביותר בסקרי האמינות הקדושים עדיין מתקלקלות פעם-פעמיים בתקופת הסקר.

תקלה או שתיים, כאלה שלא תוקעות אותך בצד הדרך, שיכלו לקרות גם במכונית אחרת שהיית קונה (כן, גם יפנית!) - זה באמת מה שישבור אותך?

פורסם
מספיק בשביל לדעת שזה:

א. אופטימיות חסרת שחר.

ב. דרישה מוגזמת ומיותרת.

ג. ממש לא משנה אם היא באמת מתקלקלת.

תבין, אפילו היפניות האמינות ביותר בסקרי האמינות הקדושים עדיין מתקלקלות פעם-פעמיים בתקופת הסקר.

תקלה או שתיים, כאלה שלא תוקעות אותך בצד הדרך, שיכלו לקרות גם במכונית אחרת שהיית קונה (כן, גם יפנית!) - זה באמת מה שישבור אותך?

לא לא כאלה תקלות.

לדוגמא:

דוד שלי קנה לפני שנה וחצי קרייזלר סברינג.

מאז התקלקלו לו דברים באוטו בעלות של 25 אלף שקל. זה מה שישבור אותי. הוא לא יכול להחליף אותה רק בגלל שהוא נכה צה"ל והוא מחליף מכונית כל 3 שנים. לאבא שלי הייתה אוונסיס לפני כמה שנים, אותו סיפור.

מכוניות שעושים ביום שני. :roll:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ולרועי - מי שמקבל רכב חברה מליסינג ומעז להתלונן על נורית מסכנה שעובדת (או יותר מזה - לפסול רכב בגלל זה) הוא האבא של המפונקים. סע עם הרכב לעבודה, תרים טלפון קצר לחברת הליסינג, הם יבואו, יתנו לך רכב חליפי ויקחו את הרכב לתיקון. למחרת (או אחרי שבוע בחלק מהמקרים :-P ) הם יחזירו לך את הרכב בחזרה. זה נקרא טרטור? זה פשוט בדיחה.

רוני

תסביר לי בדיוק מה הקשר ???

גם אם הרכב לא היה בליסינג הוא היה מתוקן ע"י היבואן כי הרכב עדיין באחריות. אני מדבר בכלל על התקלה עצמה ולא אם הרכב ליסינג או כמה יעלה לתקן את הבעיה או כמה זמן יקח למוסך לתקן או איזה רכב חלופי הוא יקבל !!!

רוני, אתה הייתה משלם 120K ש"ח על רכב חדש עם כל האיבזורים הבטיחותיים (וגם בחרת ברכב הספציפי הזה כי הוא קבל ציון גבוה במבחני ריסוק וליבואן יש מוניטין גבוה של בטיחות גבוה וכו') ואז בזמן אמת (תאונה) פתאום הכרית אוויר לא הייתה נפתחת או שהבקרת בלימת חירום הייתה עושה בדיוק ההפך (לא בולמת) בגלל שאיזה חיישן לא תפקד והעביר נתונים שגויים למחשב. כמו שאתה מחפש רכב ספורטיבי, מתנהג, חזק, מתקשר וכו' יש אנשים שמחפשים רכב כמה שיותר בטוח. לכן כאשר אתה מקבל רכב חדש שעושה כ"כ הרבה בעיות (חלקן במערכות הבטיחותיות וחלקן לא) אתה מרגיש לא בטוח ברכב הזה.

רועי, גם לחבר שלי יש קורולה חדשה שנדלקה לו הנורה של התקלה ברכב. הוא הלך למוסך, חיברו למחשב וגילו שהבעיה בחיבורים של הנורת ברקס האחורית. לא אמרתי שטויוטה מייצרת רכבים מושלמים. אבל מי אמר שהנורת כרית אוויר זו התקלה האחרונה שהייתה לרכב ??? אני בקרוב אפרסם פה רשימה של הכניסות שלו למוסך (אני מזכיר לך הרכב רק בן 3-4 חודשים!!!).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזה שנה אני חווה צרות שונות ומשונות עם הרכב.

12 פעמים הרכב היה במוסך. פעמיים שכרו לי כב חלופי. שומר נפשו ירחק.

פורסם

שלום לכולם!

לחבר טוב שלי יש מגאן 2 5 דלתות כבר שנה.

מאז הקניה הרכב עבר 35000 ק"מ ומספר התקלות הוא 0!!!

אני אישית מבלה עם הרכב שלו הרבה ולכן מכיר את המגאן טוב מאוד.

חוץ מידית תא כפפות רופפת(שסידרו במסגרת האחריות) שום דבר לא נשבר או התקלקל.

בנוסף לזה הרכב מאוד נוח,יחסית מרווח,שקט וגם קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק. כמובן שהאיבזור מאוד עשיר יחסית למחיר הקניה שלו. רכב יפני יהיה יותר אמין בטווח הרחוק אבל עדיין המגאן 2 היא קניה טובה לדעתי.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תוכן חדש...