Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספק rms??

yuvalgo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף שהרמקולים יהיו בדיוק ברמת ה rms שהמגבר מוציא , יותר מהעוצמה של המגבר או בכלל פחות מהמגבר ??? או שאין לזה משמעות בכלל...

פורסם

תביא להם יותר מידי- הם ישרפו.

אם תתן להם בדיוק באותה רמה, בדרך כלל גם לא בריא, לתת להם לפעול על המקסימום.

קצת פחות נראה לי הכי בריא.

תקנו אותי אם אני טועה...

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

לא.

קודם כל יש לציין שזה תלוי ברמקול. יש חברות שמצהירות שהרמקול יכול לעמוד ב80WRMS ובפועל הוא יכול בפחות ויש כאלו שמצהירות על 80WRMS ובפועל הוא יכול יותר.

כעקרון לא צריכה להיות בעיה עם מגבר בעל הספק גבוה יותר מכיוון שתמיד אתה יכול לשלוט על העוצמה ולשמוע אם הרמקולים פועלים חלק או אם הם מעוותים.

לסיכום כל מקרה לגופו אבל אם אתה משתמש בחברות נורמליות אין בעיה לחבר לרמקולים מגבר שנותן את הספק הRMS שבו רשום שהם יכולים לעמוד. יש לזכור שבפועל בממוצע המגבר יספק הספק נמוך יותר שכן מדובר במוסיקה ולא בתדר קבוע ובהתנגדות קבועה כפי שהספק הRMS שלו נמדד. לעוד פרטים בנושא אתה יכול להיכנס לFAQ וגם לנסות להשתמש בחיפוש.

• תוכן חדש...