Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במנוע של פזו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר רגיל נפח 1600 מניעה מצוין אבל כשהמנוע קר הוא לא עובד כמו שצריך כשאני נותן מכת גז פתאומית בניוטרל לדוג' המנוע עולה בסלד ואז יורד מאוד בסל"ד עד שכמעט נכבה. ואז כשאני מתחיל בנסיעה ואז מתחיל בראשון- מאיץ ומעביר מעביר לשני ובום נכבה כמנוע בלי שאני שם לב בכלל.(לפעמים גם יש בעיה בהנעה חוזרת אבל לא תמיד). אז כשאני רואה את המחוג מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית מבעייה נעלמת והיא נוסעת מושלם.

כשהייתי במוסך שאלתי מה יכולה להיות הבעייה והמוסכניק ענה לי שזה רוב הסיכויים בעיה במחשב (מחשב "טיפש") משמע אחד החיישנים לא עובד כראוי ולכן נותן למנוע יותר מדי דלק וכך הוא "נחנק".למביניי העיניין שבינינו מה יכולה להיות הבעיה ומה הדרך לטיפולה.

אגב הרכב נקנה לא מזמן אבל המנוע עבר טיפול מקיף לפני הקנייה.

פורסם

סורק תקלות.

לגביי חיישן חמצן,יש לי בעצמי פיגו 206 וזו אחת המחלות שלהם.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

• תוכן חדש...