Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
על מה עצרו אותו אני לא מבין?על זה שהוא דיבר בנייד?

מסגרת לוחית רישוי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין C'était un rendez-vous של קלוד ללוש ובין הסרטון הגרוע של החוליגן הפולני.

קלוד ללוש בכוונה צילם את הסרטון בשעה מאוד מוקדמת שהכבישים היו ריקים.

קלוד ללוש דאג לשים אנשים עם מכשירי קשר בנקודות בהם הוא ידע שאין לו שדה ראיה.

קלוד ללוש הינו צלם מוכשר ובמאי עטור פרסים, כולל אוסקר ודקל הזהב, אשר ייצר סרט באיכות טכנית מעולה ועם עלילה. משהו שהיה שווה להתאמץ (ואולי גם קצת להסתכן) בשבילו.

גם מר ללוש זכה לביקורת ציבורית נוקבת על הנהיגה חסרת האחריות שלו בסרטון. למעשה המהירות הממוצעת של הנסיעה הייתה 77 קמ"ש "בלבד". מיקום המצלמה על הפגוש הקדמי, קרוב לגובה הכביש, מעצים את תחושת המהירות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא יודע באיזה מהירות קלוד נהג אבל לפי איך שהוא עובר את המכוניות הנוסעות זה לא נראה כל כך מהר...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

זה בגלל שהוא באמת לא נהג כל-כך מהר. כפי שכתבתי, המהירות הממוצעת הייתה 77 קמ"ש והוא בחר בשעה שהכבישים ריקים ולכן גם המכוניות האחרות נסעו די מהר (בכל זאת צרפתים).

מאחר שאני חושש שיש מספר חברי פורום אשר מתקנאים במר ללוש ובמר חוליגנסקי הפולני ורוצים גם הם להפיק סרטון דהירה עירוני שיתפרסם בעולם החלטתי לרכז ברשימה קצרה את המרכיבים לעשיית סרטון שכזה שיזכר לדורות -

* בחירה בעיר פוטוגנית. למשל פאריז. פרברי וורשה לא עונים על ההגדרה.

* מכונית ראויה עם בולמי זעזועים הידרופנאומטיים משובחים - דוגמא טובה - SEL450 6.9. דוגמא פחות טובה - M3. דלי תקציב יכולים לבחור בסיטרואן C6.

* שימוש במצלמה איכותית. דוגמא טובה - מצלמת פילם 35 מ"מ או מצלמת חיישן גדול דיגיטלית. דוגמא פחות טובה - מצלמת אקשן קטנה וזולה.

* מיקום המצלמה במיקום מצוין. למשל על הפגוש הקדמי ולא על הדשבורד מאחורי השמשה הקדמית המטונפת.

* תכנון קפדני של "העלילה" - בניית מסלול מראש, בניית סיפור מסגרת. דוגמא גרועה - נסיעה אנא ואנא חסרת מטרה ברורה.

* יוצר שמבין משהו בקולנוע. דוגמא מצוינת - במאי צרפתי עטור פרסים עם המון שנות ניסיון. דוגמא פחות טובה - חוליגן פולני שפסגת יכולתו הקולנועית זה צפיה בסדרת מהיר ועצבני.

* חסינות מתביעות אחרי שהסרטון מתפרסם והמשטרה דופקת בדלת. דוגמא - במאי מאוד עשיר, מפורסם וזוכה פרס אוסקר במדינה שמוכנה לסלוח לגיבורים השובבים שלה. דוגמא פחות טובה - ערס פולני חסר שם במדינה חסרת חוש הומור.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא ברור אם עצרו אותו בכלל ולמיטב ידיעתי (ולפי מקורות ברשת) הוא כנראה לא הועמד כלל לדין.

קלוד ללוש הודה שהוא היה הנהג רק שנים לאחר שהסרט פורסם.

פורסם

שורה תחתונה: מזלו של הנהג ב-M3 שבזמן המירוץ לא תפסה אותו במקרה איזו שקודה פאביה שפורט, אחרת אני מפחד לחשוב מה היא היתה עושה לעגלה הבווארית שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, קרוב לוודאי שהשקודה הייתה משפילה אותו אבל לא היה לכך כל תיעוד משום שלא ניתן לצלם סרטון כזה בצורה ברורה מחלון של שקודה שפורט.

שהרי חוקי הפיזיקה יגרמו שליטוף קל בלבד של המצערת יגרום לתמונה במצלמה להיות מאוד מעוותת ועם הסטת צבעים משונה (כחול במרכז ואדום בשוליים).

פורסם

בוא נקווה שנהג הA8 יעצר גם הוא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אכן.

העיוות נגרם עקב כך ש:

1. גם מצלמת 120FPS לא תעמוד בקצב.

2. הפאביה מאיצה מהר ממהירות האור, ולכן ממילא גם אם נגדיל את מספר הFPS הדבר לא יעזור.

3. המצב היחיד שהפאביה כן תתועד, זה בזמן שהיא בחניה, אך גם זה לא בטוח- חיישני הCMOS וה-CCD למיניהם פשוט לא בנויים לקלוט אור המוחזר מהפאביה- הם פשוט ינזקו בצורה בלתי הפיכה, דבר שמסביר מדוע מצלמות רכב רבות בארץ פשוט לא שורדות, וזה לא בגלל השמש הישראלית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כבעלים לשעבר של רכב יחסית חזק שהרגיש מאוד מאוד בטוח על הכביש אני לחלוטין יכול להבין את מה שהוא עושה.

נסיעה על 170 מרגישה לך 85 ואין באמת פאן.

להעלות ליוטיוב זו טעות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...