Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)
כבעלים לשעבר של רכב יחסית חזק שהרגיש מאוד מאוד בטוח על הכביש אני לחלוטין יכול להבין את מה שהוא עושה.

נסיעה על 170 מרגישה לך 85 ואין באמת פאן.

אין בעיה עם 170 בתנאי שתנאי הדרך מאפשרים זאת ואתה לא מסכן עוברים ושבים. רוצה להכנס בקיר במהירות אדירה ולהתפרק לחתיכות? בבקשה, אבל אל תיקח איתך אמא צעירה שמחזירה את הילדים שלה מהגן בפיאט פונטו מקרטעת.

לא פאן לך? קח את הרכב היחסית שלך לכבישים מבודדים או למסלול מרוצים. לחילופין תקנה לעצמך מורגן תלת-גלגלית ותקבל טונות של פאן גם ב-70 קמ"ש.

אתה יודע מה? תשכנע את זוגתך ללכת לאורגיה פראית בברלין, תסניף קוקאין, תתחיל לעשות קפיצות BASE או תעפיל על האברסט. כל אלו דרכים לגיטימיות יותר בעיני לעשות "פאן" מאשר דהירה מטורפת ברחבי העיר.

אין שום הצדקה לצורת נהיגה המתוארת בסרטון. אין שום טיעון מקל. לשלוח למעצר ולחלט את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
אין בעיה עם 170 בתנאי שתנאי הדרך מאפשרים זאת ואתה לא מסכן עוברים ושבים. רוצה להכנס בקיר במהירות אדירה ולהתפרק לחתיכות? בבקשה, אבל אל תיקח איתך אמא צעירה שמחזירה את הילדים שלה מהגן בפיאט פונטו מקרטעת.

לא פאן לך? קח את הרכב היחסית שלך לכבישים מבודדים או למסלול מרוצים. לחילופין תקנה לעצמך מורגן תלת-גלגלית ותקבל טונות של פאן גם ב-70 קמ"ש.

אתה יודע מה? תשכנע את זוגתך ללכת לאורגיה פראית בברלין, תסניף קוקאין, תתחיל לעשות קפיצות BASE או תעפיל על האברסט. כל אלו דרכים לגיטימיות יותר בעיני לעשות "פאן" מאשר דהירה מטורפת ברחבי העיר.

אין שום הצדקה לצורת נהיגה המתוארת בסרטון. אין שום טיעון מקל. לשלוח למעצר ולחלט את הרכב.

תשמע זה פאן מסוג אחר,יש לך פה מסלול מכשולים ולא מסלול טכני,

נכון זה לא בדיוק בסדר ואפילו מסוכן אבל הרבה נוהגים ככה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רק שהמכשולים הם אמא שבדיוק אספה את שני הילדים שלה בפיאט פונטו, איזה בחור בן 22 שחוזר מהמכללה לארוחת ערב אצל הורים שלו על קטנוע וקשיש שהולך למועדון הברידג' וחוצה את הכביש מקל.

והבעיה היא שמסלול "המכשולים" הזה לא מסוכן רק לנהג (שמצויד ברכב יחסית מודרני ובטוח) אלא גם ובמיוחד "למכשולים".

ואם הרבה נוהגים ככה, אז כנראה צריך לחלט הרבה מכוניות.

פורסם (נערך)

ומה לגבי האופנוענים שאתם הוא משחק? האם גם הם טופלו בדרך דומה, לאור נהיגתם הפרועה?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשמע זה פאן מסוג אחר,יש לך פה מסלול מכשולים ולא מסלול טכני,

נכון זה לא בדיוק בסדר ואפילו מסוכן אבל הרבה נוהגים ככה.

איזה חלק אתה "מבין", העקיפה במקום אסור, הנסיעה על נתיבי אופניים, הביריונות של אפס מאופס... תסביר מה בדיוק אתה "מבין"?

כי אני, בתור מי שנוהג לעיתים על רכבים כאלו, לא מבין בהמות חסרות כבוד מינימלי לזולת.

אין לך פה "מכשולים", יש משתמשי דרך אחרים, עם מכוניות שיושבים בהם בני אדם. אלו לא "מכשולים".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כבעלים לשעבר של רכב יחסית חזק שהרגיש מאוד מאוד בטוח על הכביש אני לחלוטין יכול להבין את מה שהוא עושה.

נסיעה על 170 מרגישה לך 85 ואין באמת פאן.

כבעלים בפועל של רכב משמעותית חזק יותר מה-M3 הזאת אני באמת מתקשה להבין את הצורת נהיגה הזאת.

אגב, אני פריק אדרנלין מוצהר- כבר צנחתי צניחה חופשית (גם היא לא מגובה סטנדרטי), קפצתי כמה קפיצות באנג׳י כולל אחת שכללה טבילה בבריכה ואחת נוספת שהינה הגבוהה בעולם, אני אוהב מהירות, מאוד אוהב מהירות בכל וריאציה.

מה בין זה לבין לנהוג כמו אדיוט חסר אחריות שמילא מסכן את עצמו- הוא מסכן כל כך הרבה אנשים בקליפ אחד של דקות בודדות.

הרכב החזק זה רק תירוץ ידידי, אני נוטה להאמין שאחד שנהנה מה״מסלול מכשולים״ הזה כנראה אוהב את זה ללא תלות ברכב שיש לו, לפחות הרכב החזק הופך את זה לקצת יותר בטיחותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סביר מאוד להניח שגם אם היית מושיב את הערס הפולני הזה בגטס 1.4, הוא היה מתגרזן איתה ברמה כזו או אחרת. רק שעם הבימרית זה מקבל סוג של לגיטימציה ומצטלם טוב ביוטיוב ועם נבלה קוריאנית, לא.

פורסם
על מה עצרו אותו אני לא מבין?על זה שהוא דיבר בנייד?

לא היה לו פח אשפה ואפוד זוהר ברכב.

עשית לי את השבת

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...