Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הM3 לא חשב שבעקבות הסרטון שהעלה ליוטוב ייעצר, אז חשב.

נהיגה מסוכנת ברחובות העיר עולה שלב. המצב בארץ לא נורא בסופו של דבר.

כישורי נהיגה יש, הגיון בריא חסר.

לכתבה

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מעניין, בחלק מהתגובות טוענים שהוא לא זה שנעצר אלא בעלים קודם של הרכב שמסתבר שנהג בו ללא רשיון (ךםך).

ועכשיו נניח שאנחנו בעולם ללא חוקים - מאז הסרטונים של הדריפטר הגרוזיני שנכחד (בתור נוסע) וה R8 בכבישי ברזיל לא נהנתי ככה מסרטון נהיגה. מעבר לסאונד המשכר של הבימרית, קשה שלא להתרשם מתשתיות הכבישים האיכותיות של פולין.

פורסם

^ אני איתך

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם (נערך)

לא ברור לי ממה אתם כל כך מתרשמים מכישורי הנהיגה שלו, לא ראיתי שם שום דבר מרשים אם לומר את האמת (לא מתייחס כרגע לפאן החוקי).

כשיש לך רכב עם יכולות כל כך גבוהות מבחינת האצה\בלימה קל מאוד לבצע את מה שהוא עושה שם בסירטון כי אין לך צורך לחשוב הרבה לפני עקיפה כי גם אם הרכב שאתה עוקף פתאום נותן פול גז- ב-90% מהמקרים הוא בכלל לא יכול לדגדג את ה-M3 הזאת כך שאין באמת חשש שהוא יחסום אותך כשתרצה להכנס חזרה לנתיב.

באמת שאני לא מבין על איזה כישורי נהיגה אתם מדברים, לא ראיתי פה כלום חוץ מנהג M3 שכמעט גורם לכמה תאונות, מפתיע ומבהיל נהגים אחרים הודות לנהיגה המופרעת שלו, חוצה צמתים באדום, נוסע נגד כיוון התנועה, ממציא נתיב שלישי היכן שיש רק 2 נתיבים, עולה על מדרכה\אי תנועה כדי להיות הראשון ברמזור שגם ככה הוא עומד לחצות באדום.

אני לא איזה מצטדק, יש משהו מהנה בצפיה בסירטון כי הוא מזכיר סירטוני מרדפים מתוכניות המרדפים האמריקאיות אבל מכאן ועד להגדיר את הנהג כבעל כישורים- המרחק עצום.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

\/ \/

אכן. חוליגן מצוי עם רכב חזק והרבה בקרות שמונעות ממנו לאבד שליטה ולהרוג או לההרג כמה וכמה פעמים.

פורסם

הבנאדם מתנהג כאילו הוא נוהג בGTA, מסתבר שאידיוטים יש גם מחוץ לארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי לפני כשנה וחצי בפולין - התשתיות בוורשה ובכמה כבישים ראשיים המובילים אליה לא רעות בכלל. גם הנהגים שם אדיבים יחסית (והחוליגן הזה מנצל את ההקפדה של שאר הנהגים על הכללים). לעומת זאת כבישי השדה הרבה פחות מוצלחים והכבישים (והתנהגות הנהגים) בוודז' (לודז') לא משהו גם כן.

ועוד משהו - הפולנים מאוד אוהבים מכוניות גרמניות. המון BMW ומרצדסים שנקנות יד שניה מגרמניה. אבל בשביל להרשות לעצמך מרצדס, אפילו משומשת, עם משכורת פולנית, אתה צריך לפעמים להתפשר על היסטורית הרכב...

לעניין החכמולוג שהתבלבל בין משחק מחשב והחיים האמיתיים -- עקיפות מימין דרך נתיבי פניה ומסלולי אופניים, מעבר בין שני טורי מכוניות, נסיעה דרך קו לבן ואיי תנועה ושאר ירקות שאין קשר בינם ובין נהיגה ספורטיבית. רק בנס הנסיעה הפסיכית הזאת לא נגמרה עם הולך רגל או רוכב קטנוע הרוגים (ואז כמובן שהספורטאי הגיבור היה נמלט בזריזות מהזירה).

לכלא + חילוט הרכב!

פורסם
הבנאדם מתנהג כאילו הוא נוהג בGTA, מסתבר שאידיוטים יש גם מחוץ לארץ.

זה הייצוא העיקרי של ישראל, אז אולי הוא הגיע במקור מפה בכלל.

פורסם
על מה עצרו אותו אני לא מבין?על זה שהוא דיבר בנייד?

לא, על זה שהוא לא אותת בפניות ובעקיפות.

בארץ הוא לא היה מסתדר ככה עם כל ההפתעות שאנו חווים פה מהנהגים האחרים.

עקבתי כמעט לכל אורך ה 12 דקות של הסרטון, ושמעתי רק צפירה אחת ממישהו.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)
זה הייצוא העיקרי של ישראל, אז אולי הוא הגיע במקור מפה בכלל.

זה היה נכון יותר בעבר.

היום רוב המהגרים מישראל כבר לא נוסעים לנהוג מוניות בניו-יורק או לפתוח דוכן תמונות מזויפות בלוס אנג'לס. מזה כשני עשורים ארה"ב, קנדה, אוסטרליה ומדינות אחרות החמירו עם כללי ההגירה ומחפשות אנשים עם השכלה ומקצועות נדרשים כך שבשביל לקבל ויזת עבודה למרבית מדינות המערב "הפקולטה של החיים" לא מספיקה בסעיף ההשכלה ו-"קומבינטור" לא עונה על ההגדרה של מקצוע נדרש.

למרבה הצער דור המהגרים הנוכחי מורכב רובו ככולו מאקדמאים. מבין קרובי המשפחה והחברים שלי שעברו לשכון בחו"ל יש 4 מהנדסים בעלי תואר שני, רופא שיניים מומחה, רופא מומחה, דוקטורית בפסיכולוגיה וכיוצ"ב. הם נוהגים לרוב במיניואנים או ב-SUV באופן משעמם למדי...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...