Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

התקנתי היום את המערכת הנ"ל ברכב.

מגבר HERTZ HDP5

קומפוננט קידמי- HERTZ HSK 165

קומפוננט אחורי- ROCKFORD T1652

התקנתי את המערכת אצל מתקין מקצועי כולל קיט חוטים והרכבה של רוקפורד 8G.

לאחר ההתקנה גילינו שהמגבר מתנתק ברגע שמכוונים אותו מעל עוצמה מסוימת, גם אם במערכת העוצמה על מינימום ולא שומעים כלום אבל במגבר מגביהים לעוצמה מסוימת אז הוא מתנתק עד שמורידים ממנו עוצמה מעט ואז הוא עובד רגיל מבלי להתנתק.

למישהו הבעיה מוכרת או שיכול לענות לי מה ניתן לעשות.

מלחץ של זמן לא נשארתי אצל המתקין שגם הוא כבר לא ידע כיצד לפתור את הבעיה.

אשמח לפתרונות.

פורסם

לאיזה HU הוא מחובר?

יש 4 נוריות אינדיקציה LED. אילו מהן דלוקות/נדלקות/נכבות כשהתקלה מתרחשת?

* מה שאתה מתייחס אליו כעוצמת המגבר הוא כיול והתאמה למתח הכניסה למגבר ולא שליטה על ווליום.

פורסם

נכון יש 4 נוריות חווי, ברגע שזה קורא המנורה הקרובה למנורה שדולקת בצבע צהוב מתחילה להבהב בכתום,, המגבר מחובר למערכת המקורית דאבל דין של רודיאו רובר, המערכת מותקנת בix35 דרך אגס

פורסם (נערך)

אם מדובר בנורה המסומנת כ-OVL מדובר בעומס על המגבר ובסבירות טובה שקשור לשינויים בGain/Level שעשיתם.

ההנחיה בחוברת ההפעלה היא להשתמש במקור CD נקי, כיוון Level למינימום (1), להגביר את ה-HU עד לסף שמיעת עיוות בסאונד, ורק אז להעלות את הLevel במגבר עד ששוב נשמע עיוות, ולהנמיך מעט חזרה. כך בוצע?

אני לא מכיר את ה-HU שברשותך (מה גם שפה ציינת מערכת של RoadRover, ובשרשור אחר שלך של FlyAudio). האם יש לו יציאות RCA (ואם כן יש לך מושג כמה V הם? אני מניח 2V) שהשתמשתם בהם, או שהשתמשתם ביציאות הרמקולים?

אגב, יש גם סאב שמחובר?

אגב 2, החל מאיזה Level, נוצרת הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לגבי השרשור שלי הקודם אז התבלבלתי בו וזה כמו שרשמתי עכשיו רואדרובר, יש לו שלוש יציאות rca אין לי מושג כמה וואט כל יציאה שם, השתמשנו בשלוש היציאות שאחד נשאר פנוי לסאב עתידי, יכול להיות שבגלל שלא הגברנו את המערכת לעוצמה לפני עיוות ואז העלנו את העוצמה אז בגלל זה הוא מתנתק??

פורסם

אהלן טל,

כמו שתום אמר מדובר בעומס ייתר על המגבר, נסה להוריד את הגיין קצת, מה גם שרוב המערכות האפטר מרקט עובדות על 4 וולט ביציאות של הארסיאיי אז נסה לכוון את המגבר לאזור הזה.

עכשיו ברשותך שאלה קטנה, ציינתה שהמתקין "מקצועי" אז איך זה שהוא לא פותר את הבעיה?

המלצה:לא בקטע רע אבל החלף מתקין.

בהצלחה ועדכן איך נפתרה הבעיה.

פורסם

תאורטית למגבר מעגלי הגנה נוספים שאמורים לזהות התחממות קיצונית ונגיעה במרכב הרכב בנוסף ובנפרד לענין העומס.

כך שבאופן ראשוני לדעתי יש קשר ישיר לענין הLevel.

רצוי לוודא שאכן הכל מחובר ומכוייל נכון (למעט עניין הLevel בנפרד).

אם אחרי כל הכיוונים (באופן הנכון), התופעה עדין מתרחשת, ניתן לשקול תקלה במגבר. אם במצב שהוא לא מחובר לכלום (RCA, רמקולים) עדין הוא נכנס להגנה, כנראה שיש תקלה.

יש באפשרותך לצלם את הפאנל העליון (של הכיוונים) ושל הצד עם הRCA?

פורסם

tolik_tal_k היי, לגבי המתקין הוא לא מתעסק עם מוצרים של הרץ ולכן אין לו ידע לגביהם, דבר שני הוא טען שהמגבר לא כנראה לא תקין אבל לא קבע בוודאות.

הוא לא נכנס להגנה כאשר אין חיבור RCA, אלא רק כאשר הוא מחובר ואחד הערוצים עובר עוצמה מסוימת כאשר משחקים במגבר עם העוצמה.

פורסם

אולי המגבר מקבל מתח ישר (DC) ולכן מפעיל הגנה כאשר מגבירים את השבח (GAIN).

דני

פורסם

הכוונה היא שיש תקלה במכשיר שמוציא את האות, כי זה לא אמור לקרות. כמו כן זה יכול להצביע על תקלה במגבר, כי בעקרון מגבר שמע אינו אמור להגביר זרם ישר. למרות זאת, יש יצרנים שמתגאים בעובדה שהמגבר שלהם יורד בתדר "עד DC", למרות שזה רק מפריע.

לדעתי, תתחיל לבודד דברים:

האם יש בעיה כאשר הכניסה למגבר (RCA) לא מחוברת?

האם יש בעיה כאשר היציאה (רמקולים) לא מחוברת?

האם יש בעיה כאשר מחברים RCA לרדיו שלך דווקא, או לכל דבר (MP3 וכולי)?

דני

פורסם

אוקיי, מחר בבוקר אני מגיע אל המתקין שוב לבדיקה חוזרת ולכיוונים נוספים, לגבי המערכת היא מעולם לא חוברה למגבר ולכן לא נראה לי שמשם הבעיה, מה גם שהמגבר הוא זה שמדליק את המנורה הכתומה.

• תוכן חדש...