Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה קורה..

אני חושב שהימים האחרונים של הרמקולים ברכב שלי הגיעו.. אז אני רוצה לסדר עוד כמה דברים..

דבר ראשון לשים מולטימדיה ברכב אך אני מפחד שהעבודה לא תהיה מספיק מקצועית כי אין לי ניסיון עם אנשים בדבר כזה

2. זוג חדש של רמקולים לקדימה

3. טוויטרים למרות שיש אבל אולי שווה לשים חדשים כבר על הדרך.

אז ככה רציתי לשאול אני מנתניה אם יש מישהו שאתם מכירים ויכולים להמליץ לי עליו שיודע להתקין כמו שצריך מערכות ויודע להתעסק אני אשמח לקבל פרטים עליו בפרטי או פה ..

שנית ראיתי את המולטימדיה של פיוניר 8450bt מה אתם אומרים שווה להשקיע או שזה בזבוז כסף ביחס ל2450bt שתי המערכות של פיוניר ואני מאמין שאתם מכירים.. התקציב שלי לא בשמיים אבל גם לא דל עד כדי כך (משהו כמו 2100)לכל הדברים .

והמלצה לזוג רמקולים קדמיים שיתנו לי צליל יפה שומע בעיקר מזרחית( אבל לא ערס ) ;) חח ראפ וטראקים . תודהמראש

פורסם

יש מצב אתה מביא לי קישור לגבי הסט קומפוננט ? ומה יותר עדיף מבין המערכות ? ואם יש מישהו באיזור נתניה במחירים נורמליים שעושה התקנה יפה וחלקה בלי חארטות..

פורסם

סבבה הרמקולים זה לא בעיה להתקין אני יכול לעשות את זה לבד.. לגבי הטוויטרים זה מגיע איתו? ואם מישהו יודע איך אני מפרק את הטוויטרים בפולו 2012 אני רואה את המיקום שלהם על הקורה אבל לא יודע איך לפתוח כת זה

פורסם

סט קומפוננט מורכב ממידבאס טווטר וקרוס אובר פסיבי שתוחם את התדרים בניהם.

כמעט כל הקורות בנויות אותו דבר הם מוצמדות בעזרת קליפסים שצריך לדעת איך לפרק וגם איך להחזיר נכון

וגם אז לא בטוח שהטווטר יכנס באופן מושלם במיקום המקורי ,אם אתה לא בקיא בעבודה גש לבעל מקצוע.

פורסם

תראה התקנה של דאבל דין וסט קומפוננט זה לא משהו שמצריך המלצה למתקינים הכי טובים בארץ, וגם אם כן, יש המון מתקינים טובים בארץ, מאיזה אזור אתה?

SCANSPEAK

פורסם

אני מאיזור נתניה אחי.. הכוונה בעבודה טובה זה שידע להושיב את הדאבל דין כמו שצריך ולא חצי בחוץ ורווחים כאלו אתה בטוח יודע על מה אני מדבר

• תוכן חדש...