Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום כשיצאתי החוצה חיכתה לי הפתעה לא נעימה. שכן שחנה שאחורי (בטור - ישבן לישבן), יצא ברוורס ושפשף את הרכב שלי. הנזק הוא מעל לקשת הגלגל האחורי-שמאלי. מצד אחד של הקשת ירד הצבע מהפגוש ומהצד השני של הקשת ירד צבע מהפח. סימנים שחורים הצלחתי להוריד ע"י פוליש נקודתי אך היכן שירד הצבע אין מה לעשות עם תכשירים.

עליתי אליו והוא הודה שמיהר ואכן שפשף את הרכב. רשם לי את את פרטי הזהות שלו ואת שם חברת הביטוח.

איך אני פועל מפה?

יוצר קשר עם חברת הביטוח שלו או שלי? או לחילופין הולך למוסך רנדומלי לפי בחירתי ומקבל מהם הצעת מחיר ואז יוצר קשר עם חברת הביטוח?

כואב הלב שאני שומר כל כך על הרכב ואז מגיעה מכה כזו שהיא כמו שריטה בלב.

אודה לעזרה.

20140608_191634.jpg

20140608_191641.jpg

פורסם

לדעתי שפשוף כזה יהיה יותר משתלם בשבילו לשלם ללא התערבות ביטוח. לדעתי גש למוסך אמין באיזור שלך ובקש הצעת מחיר לתיקון, אחרי זה צור קשר עם השכן ותן לו להחליט אם הוא רוצה לשלם את התיקון או להפעיל ביטוח. אם הוא רוצה להפעיל ביטוח בכל זאת, פנה לחברת הביטוח שלך ותן להם להתנהל מולם.

פורסם

היי מה קורה?

בהחלט מבאס גם לי זה קרה עם שכן שלי ועוד ברכב חדש לגמרי , כמו שנאמר מעליי הכי טוב שתלך למוסך(הכי טוב שאתה מכיר) קבל הצעת מחיר ותראה לו, אני מאמין שההשתתפות עצמית שלו תיהיה יקרה יותר מהתיקון של הנזק

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זה גם מה שההגיון שלי אומר. על פניו לא מדובר בנזק רציני או יקר לתיקון.

מקווה שאכן כך הדבר...

• ספונסר פורום
פורסם

אם לא מאוחר ,צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך בעינין תיקון הרכב ,ואיך לפעול מול חברת הביטוח .

0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

העניין נסגר בינינו. הוא שילם לי וחתמנו על מסמך שאין לנו שום התחייבויות נוספות אחד לשני.

הרכב גם תוקן אתמול.

תודה על הרצון לעזור בכל מקרה.

• תוכן חדש...