Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נא להדגיש אם מדובר בTAB3 או TAB3 LITE.

אם מדובר בגירסה הלייט אז מדובר במכשיר זבל שכל סיני ב60$ עדיפים, למחיר שלהם לא ממש ניראים משתלמים.

אפילו המסך לא IPS והצבעים חיוורים- זה לפי הביקורות.

צריך ליבדוק מה ניתן ליקנות בתקציבו בארץ, לדעתי אין דילים טובים שיהיו עדיפים על רכישה מסין.

ועל מה אתה ממליץ היום , הטאבלט הכי משתלם מתחת ל-75 דולר ??

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכבדיי, אשמח לעזרה במציאת פאבלט ב250-350 ש"ח (מחיר סופי).

לי יש את הCUBE שהוא נושא הדיון הפורה הזה אך אני רוצה לרכוש פאבלט אחר שיענה על הדרישות הבאות , כמובן שיש גם פשרה.

1.דרישה ראשנה- שהיא בעצם הכי חיונית מבחינת הדוד היא רמקול עוצמתי ,במידת האפשר בחזית המכשיר (הדוד סובל משמיעה לקויה).

2.דרישה שנייה- היא תמיכה בתדרים של חברת פלאפון ,אורנג' וגולן טלקום.

3.פשרה-מוכן לוותר על סים שני.

המכשיר ישמש כסלולרי ויחליף מכשיר בן יותר מעשור.

לראשונה יהיה לדוד מכשיר מתקדם-האפשרות לנווט ברכב מאוד מצאה חן בעיניי דודי .

מקווה שיש מכשיר סיני מבית טוב שעונה על הדרישות ועומד במגבלת המחיר הצנוע.

תודה לכולם .

פורסם

hwgeek, צריך את עזרתך בהחלטה בין 2 הטאבלטים הנ"ל:

1. Cube U25GT-C4W

2. Colorfly E708 Q1

2 הטאבלטים הם עם מסך 7 אינץ', מעבר מרובע ליבות, 1G של RAM, עם 8G זיכרון פנימי ויציאת HDMI.

ההבדלים הם במעבד, ל CUBE המעבד הוא MTK8127 Quad-core, 1.3GHz וב colorfly המעבד הוא Allwinner A31S Cortex A7 1GHz. הבדל נוסף הוא במסך, ב CUBE המסך הוא IPS עם רזולוציה של 1024x600 וב colorfly המסך הוא גם כן IPS אבל עם רזולוציה של 1280*800.

משני הטאבלטים הנ"ל מה לדעתך מומלץ יותר? בעיקר לגבי המעבד וה GPU שעליו, מה עדיף מבין שני המעבדים או מה עדיף כחבילה אחת שלמה.

תודה.

פורסם

עדכון קטן :

אחרי שבערך לפני כשבוע שלחתי מייל לשירות לקוחות שלהם בנוגע למסך השבור וגם לעובדה שהמגע לא עובד היום קיבלתי מהם מייל התנצלות שמבקש לנחם אותי ברצונם הטוב ולשלוח לי טאבלט חדש . הבחור שם גם שאל אם יהיה לי אכפת לשלם את עלות המשלוח .

החזרתי מייל בו שאלתי מה גובה עלות המשלוח ומה יהיה עם הטאבלט הפגום ? אם הם רוצים שאשלח להם אותו או שישאר אצלי . כמובן שהודתי להם על הרצון הטוב והעזרה .

בכל אופן מה לדעתכם יהיה גובה המשלוח ?

האם יש מצב שיתקע במכס ? כבר שילמתי את הטאבלט עכשיו נשאר רק המשלוח .

מישהו יודע אם שווה לתקן את הטאבלט במידה וישאר אצלי ? חוץ ממסך שבור מעט וטאצ' שלא עובד לא שמתי לב לעוד פגמים .

תודה רבה !

אבירן .

פורסם
hwgeek, צריך את עזרתך בהחלטה בין 2 הטאבלטים הנ"ל:

1. Cube U25GT-C4W

2. Colorfly E708 Q1

2 הטאבלטים הם עם מסך 7 אינץ', מעבר מרובע ליבות, 1G של RAM, עם 8G זיכרון פנימי ויציאת HDMI.

ההבדלים הם במעבד, ל CUBE המעבד הוא MTK8127 Quad-core, 1.3GHz וב colorfly המעבד הוא Allwinner A31S Cortex A7 1GHz. הבדל נוסף הוא במסך, ב CUBE המסך הוא IPS עם רזולוציה של 1024x600 וב colorfly המסך הוא גם כן IPS אבל עם רזולוציה של 1280*800.

משני הטאבלטים הנ"ל מה לדעתך מומלץ יותר? בעיקר לגבי המעבד וה GPU שעליו, מה עדיף מבין שני המעבדים או מה עדיף כחבילה אחת שלמה.

תודה.

הCUBE יהיה חזק יותר מבחינת המעבs והכרטיס מסך והE708 יהיה עם מסך חד וטוב יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לשיפור הGPS:

-לעשות רוט עם FRAMEROOT 1.9.3 .

-להגדיר עם האפליקציה הזו את האיזור שלנו (אסיה/ישראל):

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=en

- לעשות את המדריך הזה:

http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/

ככה זה לכל מכשיר סיני שצריך ללמד אותו שהוא כבר לא בסין .

שלום

בשעה טובה הטאבלט בדואר מחכה לי

לאחר שאני מבצע את הרוט ושיפור ה GPS.

האם יש גרסא מסויימת שעדיפה על המקורית שמגיעה עם הטאבלט?

והאם יש עוד משהו שצריך לעדכן או לשנות?!

אציין שעברית בתפריטים ממש לא נחוצה וידוע שלרוב רק הורסת, רק אוסיף את העברית במקלדת וזהו.

תודה מראש על העזרה

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
נכבדיי, אשמח לעזרה במציאת פאבלט ב250-350 ש"ח (מחיר סופי).

לי יש את הCUBE שהוא נושא הדיון הפורה הזה אך אני רוצה לרכוש פאבלט אחר שיענה על הדרישות הבאות , כמובן שיש גם פשרה.

1.דרישה ראשנה- שהיא בעצם הכי חיונית מבחינת הדוד היא רמקול עוצמתי ,במידת האפשר בחזית המכשיר (הדוד סובל משמיעה לקויה).

2.דרישה שנייה- היא תמיכה בתדרים של חברת פלאפון ,אורנג' וגולן טלקום.

3.פשרה-מוכן לוותר על סים שני.

המכשיר ישמש כסלולרי ויחליף מכשיר בן יותר מעשור.

לראשונה יהיה לדוד מכשיר מתקדם-האפשרות לנווט ברכב מאוד מצאה חן בעיניי דודי .

מקווה שיש מכשיר סיני מבית טוב שעונה על הדרישות ועומד במגבלת המחיר הצנוע.

תודה לכולם .

האם ניתן עוד לרכוש את הגרסה החדשה של ה CUBE (גרסת 4 ליבות) עד 75$ ?

אם כן ,אזמין 2 (פתאום גם הדודה רוצה פאבלט :) )

פורסם

שלום לכולם

התחלתי לשחק קצת עם הטאבלט של הארבע ליבות ושמתי לב לבעיה מסויימת בזיכרון שלו

השאלה היא האם זה ניתן לפתרון או שזהו המצב.

כשאני מנסה להתקין אפליקציות מהפליי סטור הוא בשלב מסויים אמר לי שאין לי זיכרון.

נכנסתי לזכרון של המכשיר ואני רואה שהם פיצלו את הזיכרון של המכשיר ל 2.

כאשר האופציה להתקנת האפליקציות היא רק בגודל של כ 1 ג'יגה. ושאר ה 5 ג'יגה הם כאילו זיכון פנוי. (כמו בתמונה)

Screenshot_2014-08-17-12-07-53.jpg

איך אני מבצע "איחוד" של שני הזכרונות על מנת שאוכל להתקין יותר אפליקציות על גביי הטאבלט.

כמו כן, כשאני מנסה להעביר את האפליקציות לזכרון הטלפון השני בעזרת התוכנה AppMgr III אז הוא לא נותן לי בכלל את האופציה למרות שהאפליקציות כביכול ניתנות להעברה.

מודה מאד על העזרה

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אז ככה. על הטאבלט כפול הליבות הראשון שהזמנתי קיבלתי החזר מ banggood. אתמול קיבלתי הודעה בדואר שהמכשיר נמצא במכס ועלי לשלם 100 ש"ח. המכשיר הוזמן ב 9.6.14 ורק עכשיו הגיעה הודעה.

נתחיל מזה שמספר המעקב שהיה רשום על הפתק בכלל לא היה זהה למספר המעקב שיש לי. כתבתי למכס דרך מערכת פניות לקוחות במייל וקיבלתי תשובה שזה אכן הטאבלט, שערכו הוא 80$ ולכן עלי לשלם. שלחתי אליהם במייל את ההסבר שלי פלוס צילומי מסך של פייפאל ו bangood שבהם רואים את המחיר האמיתי (74.99) וכן את הבקשה שלי לרשום את הערך האמיתי על החבילה.

פורסם
שלום לכולם

התחלתי לשחק קצת עם הטאבלט של הארבע ליבות ושמתי לב לבעיה מסויימת בזיכרון שלו

השאלה היא האם זה ניתן לפתרון או שזהו המצב.

כשאני מנסה להתקין אפליקציות מהפליי סטור הוא בשלב מסויים אמר לי שאין לי זיכרון.

נכנסתי לזכרון של המכשיר ואני רואה שהם פיצלו את הזיכרון של המכשיר ל 2.

כאשר האופציה להתקנת האפליקציות היא רק בגודל של כ 1 ג'יגה. ושאר ה 5 ג'יגה הם כאילו זיכון פנוי. (כמו בתמונה)

[ATTACH=CONFIG]392594[/ATTACH]

איך אני מבצע "איחוד" של שני הזכרונות על מנת שאוכל להתקין יותר אפליקציות על גביי הטאבלט.

כמו כן, כשאני מנסה להעביר את האפליקציות לזכרון הטלפון השני בעזרת התוכנה AppMgr III אז הוא לא נותן לי בכלל את האופציה למרות שהאפליקציות כביכול ניתנות להעברה.

מודה מאד על העזרה

בברכה

שמעון

מצטרף - גם לי יש את הבעיה הזאת

פורסם

עדכון.

שלחתי למכס בפקס את הקבלה מפייפאל ומ banggood וקיבלתי הודעה בחזרה שישלח אלי בדואר טופס פטור ממיסים שאיתו אוכל לקחת את החבילה מהדואר ללא תשלום מיסים.

למי שמעוניין, ניתן לפנות למכס בעזרת טופס אונליין זה:

http://taxes.gov.il/Pages/InfoTaxesGovIl/MAPAL.aspx

פורסם

אני גם הזמנתי את ה"קיוב" (ויש לי את המכשיר מרובע הליבות שהמליץ עליו החנון) אז אשתדל לפרסם חוות דעת כמה שיותר מהר (הבעיה ש-2 המכשירים בבעלות המשפחה כך שאוכל רק לדווח אם יש תקלות/בעיות, כשהמכשירים עושים את העבודה יש דממת אלחוט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...