Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי הונדה סיוויק שעלתה לכביש 03/09 ,הרכב יד ראשונה מהשכרה,רכב זה בבעלותי במשך 3 שנים והגיע הזמן לשדרג.

הרכב נרכש מאוטו סנטר,יש לי אופציה לרכישה (buy back) שזה אומר מחיר מחירון פחות הנחה שקיבלתי.

נגשתי לאוטו סנטר לקבל הצעת שידרוג וזה מה שקיבלתי אשמח לקבל חוות דעת.

הונדה סיווק אצ'בק CONFORT עליה לכביש 10/12.

קילומטר 59,700.

יד ראשונה ליסינג.

מחירון של הרכב 105,500

הסוכן אמר לי שהנחה לליסנג נהג יחיד (למרות שאני לא יודע איך אפשר לדעת),12 אחוז,הוא אמר שהוא נותן לי 15 אחוז הנחה.

מה שאומר שהמחיר 89,500.

האם ההצעה טובה או שעדיף להחזיר את הרכב ולקבל את הכסף ,בכך לחפש רכב אחר?

תקציב לרכב בסה"כ הינו 100 אלף שקלים.

נ.ב

הסיבה שאני מחפש הונדה סיוויק בתצורת אצ'בק הינה בגלל ברכבי הנוכחי מותקנת מערכת SPL שכוללת מצבר מיוחד ואלטרנטור משודרג.

פורסם

אם המחשבון שלי לא בוגד בי ,הרכב הזה 16 חודשים על הכביש וכבר עבר כל כך הרבה ק"מ ? זה נשמע כמו רכב השכרה,שלא ממש נח בחנייה..

אתה עושה טרייד אין ומחליף בין שתי המכוניות ? כי אם כן,ההפרש לא אמור להיות גדול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה 54 אלף?

54 אלף ש"ח שנותנים על הרכב שלך או שצריך להוסיף?

אם צריך להוסיף זה נשמע לי לא מעט, מה המחירון של יצחק לוי לרכב שלך בשקלול הק"מ והידיים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוכן אמר לי שאו נותן לי מכתב שהרכב היה בליסינג מימוני

בדקתי הרגע באתר של לוי יצחק -מחיר 101 אלף

לאחר הוספת ק"מ וליסינג מימוני יוצא 63 אלף

זה הגוני ?

• תוכן חדש...